Kontrakce a paralen

495
18.7.25 22:45

Kontrakce a paralen

Ahojte, ptám se za kamarádku, co tu nemá účet.
Od středy je nachlazená a s teplotou, po konzultaci s gynekologem sráží teplotu paralenem, příští týden má termín porodu. Dneska asi kolem deváté večer si vzala paralen, šla si lehnout, ale kolem desáté začala cítit poslíčky/kontrakce. No a snažila si to klikat v aplikaci, prý nepravidelné, ani to moc necítí, snadno to prodýchá, rychle to i prý přejde. Ale bojí se, že je nějak utlumená tím paralenem a tak není schopná rozlišit kontrakce. Volala do porodnice, tam jí řekli, ať dojede.
No a teď čeká doma až její partner dojede z práce, bude doma kolem půl dvanácté. Bojí se, že se jí to fakt rozjede a nepozná, jak moc porod postupuje. Já si myslím, že porod by jen tak paralenem by neutlumila, ne? To bychom se na všechny epiduraly mohly vyprdnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18.7.25 22:57

No, může. Ale taky nemusí. I když já bych řekla, že můj první porod takhle začal. Bylo mi od pěti od rána zle právě jako kdybych byla nachcípaná. A trochu to připomínalo i začátek menstruace. K tomu se pomaličku přidaly bolesti … a už to jelo. Teda ne moc rychle, v mém případě to všechno trvalo skoro dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
18.7.25 22:58

Přesně, kdyby to bylo tak jednoduchý. 🤣 ať tam radši zajedou, ale paralenem kontrakce fakt neutlumiš. Takže až bude rodit, tak to opravdu pozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
18.7.25 23:32

Díky, už vyrazí, tak jsem zvědavá s čím přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 20:53

Jako ja jsem naštěstí byla v nemocnici ale kontrakce jsem zaměnila za zácpu. A když jsem si šla říct o prášky sestřičce tak mi řekla ať jdu na sál že budeme tlačit.😂 😂
Připisuji to ale zase pro změnu diazepamu který jsme dostávali.

• Citovat
  • Upravit
495
19.7.25 23:04

Tak u kámošky poslíčci, je prý hezky dole připravena a má to čekat každým dnem, ale zatím plany poplach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí