Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem,
Prosím nevíte, kam na kontrolu kyčlí ve 3 týdnech dítka v Českých Budějovicích? Vím, že kdysi kontrolovali na PK Sever, ale nevím, zda to tam ještě funguje ![]()
Diky
Na Severu to dělají pořád, ale je tam strašně lidí. Teď je samej covid a virózy. Já bych tam tedy čekat s dalšíma 20 maminkama nechtěla. A do toho další pacienti k ostatním lékařům, děs.
Zkus si zavolat k Sadovskýmu do lékařského domů Géčko. Platí se u něj tedy asi 300 Kč, ale jsi objednaná na čas. Takže žádné čekání. Za mě doporučuji.
@kavenka díky moc, to jsem. vubec nevěděla.. určitě se tam objednám,
Zdravím, v Budějovicích jsem po propuštění z porodnice dostala tenhle papír, využila jsem první kontrolu v nemocnici bez objednání, je to tam fofr, žádné čekání a bez objednání,… Podruhé už jsem šla na Sever, ale tam opravdu nedoporučuji, je tam hrozně moc lidí ve stejný čas a dlouhé čekání
Děkuji za reakce, objednala jsem nas nakonec k MUDR. Sadovskemu..sice bude mít mala bez jednoho dne přesně 4 týdny, až tam půjdeme, ale snad to nevadí..
@Floveer jak jste byla spokojená v Lékařském domě u Sadovského? My s ním nemáme dobrou zkušenost z ordinace v nemocnici před 5ti lety, kazdy tam. odchazel s peřinkou a s nejakym menším nálezem. Ale tady si to prý maminky hodně chválí, že je tam více času a individuálnější přístup, což hledáme, tak asi když penízky cinkají, je lepší nálada.. ![]()
@sunnýsek my byli spokojeni, prohlédl dceru a bylo to na pojišťovnu normálně..