Kontrola maminky na paragrafu?

1102
14.1.12 19:31

kontrola maminky na paragrafu??

Holky dotaz.
Když je maminka na paragrafu s dítětem,co je pravdy na tom,že od ledna je možnost,že zaměstnavatel pošle kontrolu na tu maminku,zda s tím dítkem je opravdu doma.Nebo kontrola dítěte,že je opravdu nemocné......nevím přesně čeho se ta kontrola týče,jen se mne ptala kamarádka,že prý by snad od ledna měli kontrolovat i mamče na paragrafu.....víte o tom něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
14.1.12 19:40

tak o tom jsem neslyšela, a když jsem byla na paragrafu s malou, tak mi nikdy kontrola nepřišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.1.12 19:46

no já o tom též neslyšela,ale přišla s tím včera kamarádka,že ji to někdo řek.No možná je to jedna bába povídala,ale chce mít jistotu.Nebudem si nic nalhávat.Ikdyž je máma na paragrafu,tak 24hodin s dítětem není,např si odejde po příchodu otce domů,do města,že jo.Tak nás napadlo,že bych se zeptala Vás tady :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.1.12 19:51

já s malou normálně chodila i do obchodu jakmile ustoupila teplota nebo jsme jezdili na chalupu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.1.12 20:13

jj takhle to běžně dělá spousta mamin,to je normální.Vím,že některé po celodenním zápřahu šly aj večer třeba trsnout nebo tak.Proto mne to zajímá,zda je pravda,že může od letošního ledna přijít KO i při paragrafu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.1.12 20:49

Pokud jsem něco nepřehlídla, tak jsem v zákoně nenašla nic o tom, že by osoba, která čerpá ošetřovné, musela dodržovat nějaký zvláštní režim, jehož dodržování by podléhalo kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
14.1.12 21:14

Raduš jste zlato,takže je to klasická JPBovka,jdu to písnout kamarádce.Myslím,že by to byla blbost,ale v tomto státě už bych se nedivila ničemu.Moc děkuji za info :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.1.12 21:33
Iffka27 píše:
Raduš jste zlato,takže je to klasická JPBovka,jdu to písnout kamarádce.Myslím,že by to byla blbost,ale v tomto státě už bych se nedivila ničemu.Moc děkuji za info :palec: :kytka:

Není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
14.1.12 21:39

bylo by docela zajímavé, kdyby třeba matka samoživitelka musela být celý den s dítětem doma… co by pak jedli? Vždyť někdy jsou děti nemocné dost dlouho… co si pamatuju, když se mnou máma byla při nemoci doma, tak normálně do obchodu chodila; tak snad je to pořád stejně

• Citovat
  • Upravit
6569
14.1.12 21:41

Nenene, na paragraf se „kontrola“ nevztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.1.12 21:43

ještě že tak, takže v ježdění na chalupu budem pokračovat :palec: , jenom co mi skončí mateřská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat