Kontrola maminky na paragrafu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kontrola maminky na paragrafu??
Holky dotaz.
Když je maminka na paragrafu s dítětem,co je pravdy na tom,že od ledna je možnost,že zaměstnavatel pošle kontrolu na tu maminku,zda s tím dítkem je opravdu doma.Nebo kontrola dítěte,že je opravdu nemocné......nevím přesně čeho se ta kontrola týče,jen se mne ptala kamarádka,že prý by snad od ledna měli kontrolovat i mamče na paragrafu.....víte o tom něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak o tom jsem neslyšela, a když jsem byla na paragrafu s malou, tak mi nikdy kontrola nepřišla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já o tom též neslyšela,ale přišla s tím včera kamarádka,že ji to někdo řek.No možná je to jedna bába povídala,ale chce mít jistotu.Nebudem si nic nalhávat.Ikdyž je máma na paragrafu,tak 24hodin s dítětem není,např si odejde po příchodu otce domů,do města,že jo.Tak nás napadlo,že bych se zeptala Vás tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já s malou normálně chodila i do obchodu jakmile ustoupila teplota nebo jsme jezdili na chalupu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj takhle to běžně dělá spousta mamin,to je normální.Vím,že některé po celodenním zápřahu šly aj večer třeba trsnout nebo tak.Proto mne to zajímá,zda je pravda,že může od letošního ledna přijít KO i při paragrafu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsem něco nepřehlídla, tak jsem v zákoně nenašla nic o tom, že by osoba, která čerpá ošetřovné, musela dodržovat nějaký zvláštní režim, jehož dodržování by podléhalo kontrole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raduš jste zlato,takže je to klasická JPBovka,jdu to písnout kamarádce.Myslím,že by to byla blbost,ale v tomto státě už bych se nedivila ničemu.Moc děkuji za info
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Iffka27 píše:
Raduš jste zlato,takže je to klasická JPBovka,jdu to písnout kamarádce.Myslím,že by to byla blbost,ale v tomto státě už bych se nedivila ničemu.Moc děkuji za info![]()
Není zač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bylo by docela zajímavé, kdyby třeba matka samoživitelka musela být celý den s dítětem doma… co by pak jedli? Vždyť někdy jsou děti nemocné dost dlouho… co si pamatuju, když se mnou máma byla při nemoci doma, tak normálně do obchodu chodila; tak snad je to pořád stejně
- Citovat
- Upravit
ještě že tak, takže v ježdění na chalupu budem pokračovat
, jenom co mi skončí mateřská
- načítám...
- Citovat
- Zmínit