Kontrola po neštovicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.3.24 08:26

Kontrola po nestovicich

Chci se zeptat, jsme po nestovicich a jdeme na kontrolu.. Musí jít i dcera, která měla jen pár pupinku(má i syn a ten měl pupínky všude) u dcerky nejde vidět, že by je měla..? Nebo MUDr bude kontrolovat celé tělicko? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41779
20.3.24 08:29

Co zkusit MUDr. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4818
20.3.24 08:54

Nemusí jít nikdo :lol: Já s dětmi u doktora s neštovicemi třeba nebyla vůbec :nevim: Ani když jim začaly, to jsem doktorce jen zavolala, ani když skončily. Nebylo to potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9652
20.3.24 08:54

Zavolej si k doktorce, každá to.ma jinak. Já s dětmi s nestovicemi u dr..nebyla vůbec, jen jsem informovala, aby to mohla zanést do karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
20.3.24 08:57
@vedma007 píše: Více

Asi tak. Já jsem tam byla jen se synem protože měl úplně otekly penis a nemohl se vyčůrat. Jinak bych tam taky vůbec nešla. Na kontrole jsme taky nebyli. Není důvod. Co by na nich viděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.24 09:08

Vidíte, vůbec mě nenapadlo, se s MUDr domluvit a otravovat takovou hloupou otázkou tady.. 😄.. Domluvily jsme se, když je ok, tak nemusíme.. 🤩. Odpovídat už někdo na tohle nemusíte 🦋

• Citovat
  • Upravit
9729
22.3.24 07:04

Dříve byl úzus paušálně kontrolovat děti po prodělaných neštovicích, vyšetřovala se i moč. Ve světle současných poznatků není taková kontrola nezbytná. Rekonvalescence po neštovicích proběhne stejně s účastí lékaře i bez něj, jen v čekárně můžete něco jiného chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí