Kontrola u gynekologaí

371
17.10.20 11:00

Kontrola u gynekologa

Ahojky holky.. Jsem v 9 týdnu těhotenství a příští týden jdu na kontrolu.. Na jednu stranu se strašně těším a doufám že bude všechno v pořádku a že mi doktor už konečně dá fotku ultrazvuku.. Ale na druhou stranu se bojím že mi řekne že něco není v pořádku.. Měla jste to také tak? Já jsem strašně stresující člověk a všeho se bojím :lol: navíc jsem těhotná poprvé, tak jsem z toho taková nervózní :?
Jsem jediná nebo jste se také bály?
Přeji hezkou sobotu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
17.10.20 11:06

Každý se bojí a ten strach tě už nepřejde. Prostě budeš máma a budeš mít zodpovědnost za jiného živého tvora. Nesmí tě to paralizovat a neměla bys na to myslet dnem i nocí, ale obavy má každá. Zdravé dítě je přece dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.10.20 11:08

Já si pamatuju, jak mě vystresovala ve 13tt sestřička. Ještě před kontrolou mi začala vypisovat těhotenskou průkazku. A mně v hlavě běželo jen: jaktože už to píšete, vždyť nevíte, jestli to dítě žije, zbytečně zahodíme průkazku, zakřikáváte mi to! :D Většina těhotných má před kontrolami nejistotu, to je normální. Já byla po IVF, vždycky jsem čekala průšvih, takže jsem po každé kontrole byla příjemně překvapená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
17.10.20 11:20

@Čičorečka dobrý den :kytka:
Já už mám 14 dní lehký hnědý výtok.. Jak jsem tak četla tak je to prý dobře.. Prý ze se hematom vstřebává..
Ale minulý týden jsem jednou lehce zakrvácela tak jsem raději jela na pohotovost a podle doktora bylo vše v pořádku a miminku bilo srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
17.10.20 12:13

Prispevek do jiné diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.10.20 12:25

Já jsem v 10.tt, u dr jsem ještě nebyla a ještě dlouho nepůjdu. Kostky jsou vrženy a co se má stát, stejně neovlivním, nemá cenu se tím stresovat, užívám si „naději“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
17.10.20 12:36

Taky jsem se bála, protože první těhotenství jsem měla zamlklé a mimčo se přestalo vyvíjet. Ale bála jsem se zbytečně. :* Teď jsem ve 38 týdnu a čekám, až se moji holčičce bude chtít na svět. Vůbec se ničím netrapte. Stane se to co se stát má Přeji hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
371
17.10.20 12:43

@Kuky206 toho se také strašně bojím.. A je mi to líto :( Může vůbec žena na sobě poznat zamlklé těhotenství nebo to pozná až lékař? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
17.10.20 12:48

@Majka6802 zamlklé žena nepozná, leda až za pár týdnů, až se spustí potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.10.20 13:32

Taky jsem mívala strach celý první trimestr. Potom jsem doma sama poslouchala přes Angelsounds, to pak trochu uklidní obavy. Až budeš cítit pohyby, bude to zase o něco lepší. Ten začátek je nejhorší, ale prosperitu těhotenství neovlivníme. :nevim: Snad kontrola dobře dopadne a cestou domů budeš létat štěstím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
17.10.20 18:58

@Majka6802 já jsem to nepoznala. Normoš jsem se po potvrzení těhu radovala, že budu mít mimčo. A na další kontrole mě doktor utnul 8o jenomže samovolný potrat se nespustil a dokonce jsem tam měla dva ty váčky, které se začaly vstřebávat. Byla jsem na revizi. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky