Kvasinka v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.10.20 05:37

Kvasinka v těhotenství

Ahoj,
Asi tak od půlky těhotenství bojuju s kvasinkovou infekcí. Gynekolog mi vždy napíše nějaký krém, ale jakmile ho doberu tak během pár dní to mám zpátky. Nejdřív svědění, pálení a nakonec natekly pravý stydký pysk s takovými boulemi. A bolí to když stojím a chodím.
Bylo něco co Vám zabralo na delší dobu?
Gynekolog tvrdí, že to miminko neohrozí a že je to jen nepříjemné pro mě, ale přece musí být něco jak se toho zbavit.
Nebo je pak potřeba pořád vkuse na to brát nějaké léky?
Všem děkuji za Vaše zkušenosti a rady ohledně tohoto problému. Jsem už fakt bezradná. Jinak teď jsem 34.týden.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
17.10.20 06:12

Já jsem to měla úplně stejně a zbavila jsem se toho až porodem. Prostě jsem pořád léčila kvesinky, 3 dny klid a mohla jsem záčít znovu. Gynekolog mi pak i říkal, že tam nemusím pokaždé s kvasinkami běhat, ať si koupím cokoli na kvasinky sama v lékárně. Že dělají léčbu na 3 dny a na týden. Tak ať si koupím 2 balení na 3dny, že jsou silnější. No pak jsem porodila a od té doby mám klid, jinak dcerku to nijak neovlivnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
17.10.20 07:51

Mě trápily v prvním trimestru. Zjistila jsem, že je to po čemkoliv, co obsahuje víc cukru. Na sladké moc nejsem, ale zase když jsem něco upekla, nedej si, že jo :D Takže jsem sladké úplně vyřadila, dělala si oplach z jablečného octa a postupně to odeznělo. Teď už pohoda a sladké zase můžu (24tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
17.10.20 08:04

Boraxovy globule. A snaz se to vylecit uz pred porodem, jinak je ta sliznice krehka a muzes mit kvuli tomu vetsi porodni zraneni. K ty diete, jedla jsem nizkosacharidove a z vlastni zkusenosti tedy muzu rict, ze efekt na kvasinky nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
17.10.20 08:51

@bobulka88 já si dala kousek koláče a do hodiny začalo peklo…ale každému pomáhá něco jiného ;) člověk musí zkoušet, co mu sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
17.10.20 10:35
@Oneilka píše:
@bobulka88 já si dala kousek koláče a do hodiny začalo peklo…ale každému pomáhá něco jiného ;) člověk musí zkoušet, co mu sedne

Nejak si nedokazu predstavit, ze se do hodiny vstreba cukr ze zaludku a navodi uzdravyho cloveka takovy prostredi, ze se ti tam do hodiny stihne namnozit candida tak, ze to vyvola zanet. Vzdyt i ta kvasinka se potrebuje namnozit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
17.10.20 11:31

@bobulka88 taky to moc nechápu, ale bylo to tak. Asi mám speciální odrůdu, kterou stačilo jen cukrem přikrmit a rozjela párty :lol: Nikdy jsem na kvasinky netrpěla, setkala jsem se s tím až teď v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
17.10.20 20:37

Dávej si třeba Jenamazol. A v době bezproblémové si dávej Gynocaps tablety, jsou to probiotika. To sladké fakt omez. A mýt se a převlékat kalhotky častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.9.24 11:55

Kvasinky v Těhotenství?

Zdravím Potřebuji Prosím poradit jsem v 20tt těhotenství a 2 dny zpět mě začalo svědění a bolest v vagine dnes ráno mám menší bolest v podbříšku mohou to být kvasinky? A Muže to nějak vadit miminku Můj Dr.. tam není nevím jestli s tím jít do nemocnice předem děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí