Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 8tt.. doma už mám 2ou leteho chlapečka.. u něj si Teda nepamatuji ze bych měla takové akné.. chtěla bych se zeptat jesti pověra ze holčička ubírá krásu mamince je pravda?
holčičku bych chtěla ale nechci si zbytečně nic nalhávat u přítele v rodině jsou jenom kluci
a teď mám teda fakt osypany obličej jak nějaká jezibaba
Ahoj. Já měla před otěhotněním problémy s akné - byla jsem jak puberťák. Během prvních dvou měsíců se mi pleť úplně vyčistila a do dnes (30 tt) ani jeden pupínek. Myslela jsem si, že na tuty čekám kluka, holčičky přeci berou maminkám krásu. Z plodovky potvrzena holčička
, takže za mě ne, tyhle pověry neplatí.
Tak to je škoda
ale třeba tam nějakým omylem ten pindik nebude 😃 doufam ze mi brzy prozradi jestli budou konečně sukýnky ![]()
První těhotenství, pleť skvělá - holka. Druhé těhotenství, pleť mizerná - holka. Třetí těhotenství, pleť zatím super (11 tt), vypadá to prý zas na holku
ale ještě je brzy, může z toho být nakonec kluk…
Známá první těhotenství pleť super - kluk. Druhé těhotenství pleť šílená - zase kluk ![]()
prosím anonym, známí o těhotenství zatím neví.
Ja mam plet krasnou a cekame kluka
Akorat ted mam olezlou pusu z rousky ![]()
Mám dceru a když jsem otěhotnělo pleť se mi naopak vylepšila.
Kamarádka to měla stejně, u dcery pleť úžasná u syna naopak…je to jen pověra.
V těhotenství jsem měla úplně nejkrásnější pleť za svůj život a mám holčičku.:-) Je to hormonální záležitost a s pohlavím dítěte to nemá nic společného.
Ja zas mela plet v prvním tehu super(kluk),v druhém samej bedak a drzi se to pořád (holka)
Já měla pleť pořád stejnou
sice mi holky v práci říkali, že mi to moc sluší, ale na sobě sem nepoznala změnu
![]()
@Vejull píše:
Ahoj, jsem 8tt.. doma už mám 2ou leteho chlapečka.. u něj si Teda nepamatuji ze bych měla takové akné.. chtěla bych se zeptat jesti pověra ze holčička ubírá krásu mamince je pravda?![]()
holčičku bych chtěla ale nechci si zbytečně nic nalhávat u přítele v rodině jsou jenom kluci
Ahoj, je to pravda, já když čekala malou, vypadala jsem strašně
![]()
Ja měla pleť jak obrázek, nikdo mi nevěřil, že čekám holku.. Na pověry nevěřím, na žádný.
@Vejull píše:
Ahoj, jsem 8tt.. doma už mám 2ou leteho chlapečka.. u něj si Teda nepamatuji ze bych měla takové akné.. chtěla bych se zeptat jesti pověra ze holčička ubírá krásu mamince je pravda?![]()
Nikdy sem nebyla krásnější, než během těhotenství s dcerou. Vůbec nic mi nebylo, jen rostl pupek a tlačil na močák ![]()
@Vejull v 8tt ještě není ani zaděláno na nějaké pohlaví, takže pleť mas horší kvůli hormonálním změnám. Já měla špatnou pleť jak u kluka, tak u holky. Ale přeji ať ti tam roste po čem touzis ![]()
@Vejull příznaky máš na holku, protože si přeješ.
Já u prvního těhotenství - chuť na maso, nebylo mi zle, nádherný vlasy, čistá pleť a výsledkem byl kluk
U druhého těhotenství - chuť na sladký, zle mi bylo, vlasy nic moc, pleť jak v nejsilnější pubertě a výsledkem je překvapivě taky kluk.
Takže to že máš beďary neber jako bernou minci.
Mám doma už také kluka, když jsem otěhotněla tak jsem měla úplně jiný průběh, hrozný akné, začala jsem přibírat, hrozný nevolnosti apod, takže jsem si byla jistá že to bude holka, že je to prostě úplně jiný než se synem… No čekám dalšího kluka, za měsíc termín a 3× potvrzený kluk 😂