Holčička ubírá krásu mamince?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
16.10.20 20:02

Já vypadala v těhotenství tak otřesně, že z dcery bude minimálně supermodelka.. Ale stejně bych asi dopadla i s chlapečkem. Na pověry nevěř :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4556
17.10.20 14:11
@1Anela píše:
@Vejull v 8tt ještě není ani zaděláno na nějaké pohlaví, takže pleť mas horší kvůli hormonálním změnám. Já měla špatnou pleť jak u kluka, tak u holky. Ale přeji ať ti tam roste po čem touzis ;)

Na pohlaví je zaděláno v momentě početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.10.20 14:17

Jsou to bláboly. Mám 3 dcery, pokaždé ale úplně jiné těhotenství, vždy mi ale svědčilo. Pokaždé mi předpovídali kluka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
17.10.20 19:04

Ahojda, já jsem zatím ve 38 týdnu, ale mám potvrzenou holčičku od třech doktorů. Tak uvidíme, zda se opravdu narodí, ale s pletí to mám spíše naopak. Krásně se mi vyčistila a nikdy jsem snad takovou pleť neměla. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4278
17.10.20 21:03

@1Anela

Naopak, od 8tt plod mužského pohlaví produkuje testosteron.

Čekám kluka a pleť mám mnohem lepší než předtím, ale nemyslím si, že je to pohlavím dítěte, spíš jen že mám teď hormony lépe balancované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.22 19:05

U mě teda neplatila ani jedna babská rada :D Plet hezčí než kdy předtím, chutě na kyselé a slané, tvar bříška taky neodpovídal a čekáme děvčátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
25.2.22 19:11

Moje babi mi včera povídala, jak mi to sluší, že u mě neplatí, že holčičky berou krásu.
Ale podle mě to bylo tím, že neměla brýle… Protože kruhy pod očima jsem úplně cítila. Vlasy jsem si nestihla umýt. Vyrážka kolem pusy, kolem nosu… :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí