Silné bolesti podbřišku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.10.20 16:29

Silné bolesti podbříšku

Ahojky, zase tu otravuji :/
Od dopoledne mám celkem silné bolesti v podbrisku jako při opravdu silné MS, bolí mě to až dole u stydké kosti, celá pánev, bedra. Bolesti trvají vždy tak půl hodiny, poté třeba na 45 minut odezní a zase se vrátí. Mám hrozné nutkání čurat a při chůzi mám pocit táhnutí v močové trubici. Jsem teď aktuálně 27+6, před 2 dny byla kontrola na gyndě kvůli tvrdnutí břicha a vše bylo v pořádků, čípek byl dlouhý a tvrdý, malej je akorát hodně dole, ale to prý ničemu nevadí. Dala jsem si hořčík ale tak nějak bez výsledku. Nevím jestli mám být znepokojená a radši jet třeba večer do nemocnice, kdyby to neustálo nebo jestli to muže být způsobené tím, ze je malý hodně dole, že se např. roztahuje pánev nebo jestli ty bolesti břicha nejsou třeba od zad protože mám zrovna v oblasti beder vyhřezlou ploténku. Byla bych rada za každou vaši radu.
Bolesti jsou od dopoledne trochu silnější, bolí to dost ale pořad je to srovnatelné s menstruačními bolestmi a není to nic nesnesitelneho, hlavně proste trvají dlouho a čas bolesti ani interval mi nepřijde ze by se zkracoval, malej se cely den i dost hemží. Břicho tvrdne, ale jen tak 3-4× zatím a není to úplně současně s bolestmi. Jsem už trochu bezradná.
Děkuji za každou vaši zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
16.10.20 16:33

Zavolej si nejdřív do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat