Kontroly v posledním měsíci

429
13.12.07 14:35

Kontroly v posledním měsíci

Ahojky, většinou čtu, že všechny nastávající maminky chodí poslední měsíc na kontroly každý týden. Já jsem ale pozvaná na kontrolu až 5dní před termínem porodu. Je to v pořádku? :?: :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
13.12.07 14:43

Ahoj,
ja jsem posledni mesic uz chodila na kontroly do porodnice a to kazdy tyden, kde budes rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.12.07 17:07

Měla bys chodit každý týden a v případě přenášení každý den nebo minimálně ob den a hlavně by Ti teď už při každé kontrole měli dělat i monitor, zda se dítěti daří dobře!
Přeju pohodový porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
13.12.07 17:24

Při prvním těhotenství jsem chodila jednou za měsíc, pak jendou za 14 dní a úplně ke konci co týden - myslím, že to nebylo celý poslední měsíc. Co to je monitor jsem poznala až při porodu :lol:

No a teď mám jít na další kontorlu opět po měsíci a to budu v půli 37. týdne. A vzhledem k Vánocům už vidím, že mě pozve taky až týden před porodem. Tomu se říká přirozené těhotenství bez zbytečných kontrol :roll: :lol: :lol: :lol:

Ale já bych si vydupala aspoň stěr na streptokoka a další potvůrky. Ten mi příjde celkem důležitý.

Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.12.07 18:49

Ahoj, já jsem chodila každý týden na KO od 38tt - stihla jsem to 3× :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
13.12.07 19:28

Tak vám všem moc děkuji.
Taky mne napadlo, že je to kvůli svátkům, ale stejně jako prvorodička bych ještě jednu kontrolu uvítala. Je fakt, že veškeré testy mi vyšly dobře. Tak bych měla být v klidu a být ráda, že nemusím k doktorům, které stejně nemám moc ráda. Rodím ve Varech.
Díky vám všem a snad to bude opravdu naprosto přirozený a pohodový porod - jako bylo těhotenství od 5.měsíce!!( do té doby mi bylo pořád zle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí