Těhotenský test z krve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
13.12.07 12:34

Těhotenský test z krve

Prosím máte někdo zkušenost z testem těhotenství z krve? Zkoušela jsem tom něco najítna netu ale nic moc. Hlavně mě zajímá jak dlouho se čeká na výsledky?
Doufám, že jsem těhu, jsem 37DC, ale klasické TT negativní, jsem rozhodnutá jít k Dr. Máte s něčím podobným některá zkušenost. Mylíte že by Dr. mohl něco případně vidět na utz? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
13.12.07 12:37

ja byla ne tehu testech z krve rano a pro vysledky jsem si volala po 13 hodine.Pokud si na to zajdes sama tak se to plati,pokud ti zadanku vypise dr tak se to neplati.
Na utz uvidi dr pouze vacek a to asi tak 5-6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.07 12:39

Jdi k doktorovi, ten ti odebere krev a do druhého dne budeš mít výsledky. (hladinu HCG v krvi), pokud jsi těhu.
Celkem chápu, že jsi nervozní, ale je nutné stále zakládat diskuze, jestli jsi nebo nejsi a jestli máš testnout nebo nemáš testnout?
Pokud je tt negativní, jediná rada je, jdi k lékaři, udělá ultrazvuk, odebere krev a pak se uvidí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.12.07 17:10

Přesně tak, jak psaly holky přede mnou! Dr. vidí gestační váček na UTZ nejdříve v 5.-6. TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.12.07 09:11

Holky, nevíte, kdy nejdříve se dá zjistit HCG z krve? Těhu test to může ukázat někdy i 9., 10. DPO, ale v krvi se to ukáže už dřív, ne…?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.12.07 09:12

Holky, nevíte, kdy nejdříve se dá zjistit HCG z krve? Těhu test to může ukázat někdy i 9.- 10. DPO, ale v krvi se to ukáže už dřív, ne…?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
14.12.07 09:14

Holky, nevíte, kdy nejdříve se dá zjistit HCG z krve? Těhu test to může ukázat někdy i 9.- 10. DPO, ale v krvi se to ukáže už dřív, ne…?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
14.12.07 16:38

anduli no nevím nevím …l. ber to tak že já 2 dny po zpoždění jsem měla jen 88 jednotek a ještě moc za těhotnenství to nepovažovali že zvýšený to může mít i někdo normálně. Takže takto spíš po týdnu vynechání a to ti už prozradí zase test … Držím palce 8)

• Citovat
  • Upravit
149
9.3.13 13:13

Kdy je test z krve pozitivní?3-4 tt pozitivní už by byl i tt a itest z krve? nebo se ve čtvrtém týdnu test z krve ještě nedá zjistit??nevím poradí mi někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 15:30

Tehu test na gynde

Obnovuji diskuzi.. Nemám s tímhle moc zkušenost, takže otázka. Už jsem týden bez menstruace, ale spíše to prikladam tomu, ze jsem byla v min. Mesici hodne marod, brala leky, apod… Takze pripadne tehu by asi nebylo fajn :-(… Jsem podelana strachy si udelat klasickej test, ze se splete a vubec ty tri minuty, brrr… Takze otazka- kdyz si zitra zajdu na gynekologii, provedou mi na mou zadost krevni test? Chci mit opravdu jistotu.. Nevite, zda budu neco platit? Dekuji moc..

• Citovat
  • Upravit
14691
17.9.14 15:45

No jestli jsi celá pryč ze tří minut čekání, tak na test z krve se u nás čeká od ráno do cca poledne nebo do druhého dne. Ale budeš mít jistotu, když by ti ho nechtěli udělat - je to možné, někde chtějí čekat atd. Jdi do jakékoliv laboratoře, tam ti ho udělají bez jakékoliv otázky - je to cca 200-300,– Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
17.9.14 15:55

Pokud je to nechtěné těhotenství, tak je určitě rozumějsí naklusat na gyndu, tuto skutečnost oznámit a nechat si odebrat krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.14 16:18

No ono by ani tolik nechtene nebylo… Spis jde o to, ze jsem min. Mesic byla zhruba 3 tydny na prascich vcetne atb :(

• Citovat
  • Upravit
543
17.9.14 17:51
@Anonymní píše:
No ono by ani tolik nechtene nebylo… Spis jde o to, ze jsem min. Mesic byla zhruba 3 tydny na prascich vcetne atb :(

To by ani tak nevadilo. Neni to idealni brat atb v tehu ale nemusi to mit vliv jamela troje za sebou z.toho dvoje v tehu(nevedela jsem to a ted jsem 22tt a vse v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
17.9.14 18:22
@Anonymní píše:
No ono by ani tolik nechtene nebylo… Spis jde o to, ze jsem min. Mesic byla zhruba 3 tydny na prascich vcetne atb :(

Jestli jsi těhotná, tak cca 2 týdny. V tu dobu embryjo není ani napojené na matku, „žije si po svém“, takže nějaká ATB by vliv mít neměla. Ono pokud byi třeba k nějakému efektu došlo, tak to většinou příroda zabalí sama- první trimestr je hop nebo trop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky