Těhotenství s dvojčátky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1009
11.12.07 19:56

Těhotenství s dvojčátky

Tak jsem ttu založila tu novou diskusi pro těhu maminky, jak jsme se domlouvali. Název je snad jasný i pro nové mamči :D
Samozřejmě je supr, že můžeme io do diskuse již maminek s vícerčátky, ale už je neznáme, je jich moc - tak se jich můžeme ptát a zde si můžeme prostě žvatlat o svém těhu :wink: Už se těším.
Já jdu na další UTZ 2.1. 2008 tak snad už uvidíme mimča lépe a taky bych chtěla takovou krásnou fotečky s oběma miminky. Já mám dvě, každé zvlášť :(
Holky, taky jste furt k smrti unavené? Já večer padám na …

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2241
11.12.07 20:15

ahojky,
tak to je super, že tady máme svou diskusi! Já jdu na utz příští čtvrtek, už se taky nemůžu dočkat, to bude zase něco! Snad už uvidíme obě pohlaví, jestli se nám ukážou! No já mám taky fotečky každou zvlášť, obě nejdou moc dobře vyfotit, protože jsou jakoby za sebou! Tak mám jedno celé a druhé tam jen vykukukuje! chi chi  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
11.12.07 22:11

Čauky těhulky dvojčátek, tak to je supr že máme ty svoje stránky. Já mám taky jen 1 fotku kde jsou obě mimča, jinak je mám po jednom. Já jdu k doktorce zítra, jdu na krev a na ultrzvuk. Byla bych ráda, kdyby mi řekla co budem mít, tak držte palečky aby to poznala. Oni ty moji 2 raubíři se tam prý pořád nějak kroutí, že to neni vidět. Už se těším až je zase uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
11.12.07 22:12

Čauky těhulky dvojčátek, tak to je supr že máme ty svoje stránky. Já mám taky jen 1 fotku kde jsou obě mimča, jinak je mám po jednom. Já jdu k doktorce zítra, jdu na krev a na ultrzvuk. Byla bych ráda, kdyby mi řekla co budem mít, tak držte palečky aby to poznala. Oni ty moji 2 raubíři se tam prý pořád nějak kroutí, že to neni vidět. Už se těším až je zase uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
12.12.07 11:36

Čauky, tak já ještě jednou zkouším ten metřík s fotečkou. Drž palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
12.12.07 11:38

Jé je, ono se mi to povedlo. Děkuju Morgano za radu. Večer zas napíšu. Byla jsem dneska u doktorky tak se tě chci na něco zeptat a taky se pochlubit, už asi vím co budem mít, teda u jednoho prcka! Tak pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 11:49

jeeeee, super, máš metřík i s fotečkou! No já už to vim, co to jedno bude, já totiž už šmírovala ve dvojčatech, když jsi to tam psala! :D :D :D tak zatim pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 11:56

No nejlepší by byl páreček, ne? To by byla paráda. Já jsem byla od začátku tak nějak přesvědčená, že to budou dvě holky a minule, to jsem byla ve 14 tt mi dr. řekla, že jedno bude kluk! Tak nevím :D to druhý se nechtělo ukázat, stydlivá holčička? :nevim: Taky jsem se chtěla zeptat, jaký berete vitamíny? Já Calibrum mami a Magne B6. Tak zatím se mějte hezky pa pa
 http://www.beruska8.cz/…pekne/30.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.12.07 14:08

Ahoj holky,

vezmete mezi sebe novou dvojčátkovou těhulku? Jsem teď 12+3 a to, že čekáme dvojčata vím od 6 tt a byla to docela pecka, protože dvojčata nikde v rodině nejsou ani nejsem po IVF (což je kupodivu dotaz každého doktora, se kterým se setkám: „Vy jste po IVF?“). Na další uzv jdu příští středu (pět týdnů od posledního ultrazvuku), tak snad bude všechno ok. Nějak se totiž těhotně vůbec necítím. Na druhou stranu, mám za sebou dvě těhotenství a taky jsem tehdy neměla žádné příznaky.

Holky, to už Vám doktoři tak brzo řeknou, co čekáte? U prvních dětí jsme si to nechali jako překvapení, ale teď nevím, jestli to vydržím. Hlavně bych moc ráda, kdyby byla aspoň jedna holčička. Ze tří kluků by mě asi kleplo.

Zatím ahoj!

Ulrika, Andy (3 roky) a dvojčata (12+3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 15:32

ahojky Ulriko?
to se nám to tady pěkně plní :D :D :D Tak to pro vás bylo dost překvápko, vid? Já jsem po IVF, takže jsem s tím počítala a budou to moje první mimi. Odkud jsi, jestli se smím zeptat? tak hlavně, ať je vše v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.12.07 15:39

Z jedné strany to byla pecka, když jsem to viděla na ultrazvuku. Z druhé strany mi přijde, jako bych to tušila, protože jsem měla // dost brzo, a navíc mě z nějakého důvodu napadlo se jít podívat před uzv na nějakou dvojčátkovou diskusi, což mě předtím nikdy nenapadlo.

Jsem z Prahy. Kam se chystáš do porodnice?

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 15:46

Tak to jsi to tak nějak tušila, ale je to záhada, vid? Já už jsem registrovaná U Apolináře. A ty se chystáš kam? Bacha na to, někde se musíš registrovat hodně brzy, ale záleží jak kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.12.07 15:52

Já už jsem zaregistrovaná v Podolí. Chodím tam na internu od minulého těhotenství, které skončilo letos v lednu dost špatně, takže mě zaregistrovali už takhle brzo (nechtělo se jim, ale nedala jsem se). S mojí anamnézou už se jinam hrnout nebudu, protože pochybuju, že by si jinde ten můj minulý porodopis přečetli.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
12.12.07 16:00

Aha, tak to jo, to je dobře, že už tam jsi zaregistrovaná. Já jsem uvažovala taky o Podolí, ale zrovna na můj termín porodu tam malujou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
12.12.07 16:05

ahoj holky to je fajn že se nás tu tolik sešlo. Já jsem ze severní moravy a tohle bude naše v pořadí třetí a čtvrté dítko :D taky to byl šok i když jak se tu mluví o tušení tak já si pořád dělala legraci že budu mít dvojčata. dokonce jsem několika kamarádkam a mamce poslala cizí utz s dvojčaty. No a nakonec je fakt mám :D i když jedno by mi fakt stačilo do počtu.

zrovna teď mám holky nemocné a já taky mám nějaké zdravotní problémy tak nemám moc dobrou náladu. Před hodinou se mi dcera vzbudila se 40 horečkou. tak jsem to trochu srazila a kouká na školku. Pak asi půjde zase spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí