Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čauky těhulky
, jsem tu úplně nová a ráda bych věděla jestli je tu taky někdo kdo čeká dvojčátka. Je mi 28 le, čekám moje první dětičky a to hned dvě
, jsem v 16tt, jsem z Prahy a ráda bych pokecala s někym kdo je na tom podobně. Martina P.
Ahoj Poli,
taky čekám dvojčata, jsem v 10tt. Koukala jsem do diskuse o dvojčatech, kam je ten odkaz, ale jsou tam většinou už maminky s narozenými miminky, znají se … jsou děsně fajn, jen jsem přemýšlela udělat diskusi nás maminek, co dvojčátka teprve očekáváme. Byla bych pro založit diskusi něco jako „těhotenství s dvojčaty“ či tak nějak.
CO ty na to?
Hanka
Holky, chtěla bych se jenom zeptat. Jsem v 6tt na UZ minulý týden byla vidět jenom dutinka, zatím bez plůdku. Je možné, že by v jedné dutince mohly být dvojčátka? Nebo by musely být hned vidět 2 dutinky? Možná je to celé blbost jak se ptám…
ahoj holky,
tak se taky hlásím k těhulkám s dvojčátkama
Píšu si občas s holkama v diskusi dvojčatka, je fakt, že jsou tam všechny už maminky, ale zase nám můžou se vším poradit. Ale s tím založením diskuse to není zas tak špatný nápad ![]()
Čauky všechny holky co čekáte dvojčátka. Myslím že Hanka nemá vůbec špatný nápad s tím novým tématem, ale je pravda že maminky nám můžou hodně poradit a já to určitě potřebuju, připadám si docela bezradná a mám pořád pocit že něco zapomenu nebo tak. Určitě když ty stránky založíme tak se nás sejde dost. Jsem pro tu diskuzi založit.
no dobře, tak si můžeme založit nové téma! ještě radši juknu, jestli tady v těhotenství už nějaké takové starší není, aby jsme to nezaložily dvakrát, ju? a pak se domluvíme, jaký název.
![]()
Jo jo, tak jukni a pak založíme. Já ještě pořád zkoumám tu fotku. Už se mi to podařilo uložit do května 2008, ale nejde mi to dát k mýmu profilu. Už jsem zaměstnala i mýho
. Ale snažíme se, tak se nám to snad podaří!
Jo jo, tak jukni a pak založíme. Já ještě pořád zkoumám tu fotku. Už se mi to podařilo uložit do května 2008, ale nejde mi to dát k mýmu profilu. Už jsem zaměstnala i mýho
. Ale snažíme se, tak se nám to snad podaří!
ahojky,
poli, to si musíš udělat do podpisu svůj metřík, počkej někde najdu návod. koukala jsem na tu fotku, co jsi nám vložila do května, kráááásná! Jen si asi budou holky myslet, že ta fotečka je moje
Tak nám tam taky něco napiš! ty je máš tak hezky nad sebou, to já ne, mě takhle hezky zabrat nejdou ![]()
tak tady jsou ty metříky
https://www.emimino.cz/modules.php?…
http://www.beruska8.cz/…minka/27.gif
Čauky, díky za metříky, už se jdu na to mrknout. Ty máš ty prcky taky moc moc krásný. Já mám hodnou doktorku, poprosila jsem jí aby mi je vyfotila oba najednou a ona si s tím hrála skoro půl hodiny. Jsem zvědavá teď ve středu jestli mi je zas tak vyblejskne. Jdu zkusit ten metřík!
Čauky Morgan, tak zkouším ten metřík ale nevi nevim jestli se to povedlo.
Tak ¨nic, já to zkuísm večer, snad mi to půjde líp. Teď utíkám do práce. ![]()
ještě to večer zkus ten metřík. Přesně jak jsem říkala, holky z května si myslí, že ta fotka s dvojčátkama je moje! Jak tam není jméno a jsem tam jediná, co čeká dvojčátka. Napsala jsem jim, že je to tvoje fotečka, a že nám určitě taky brzy něco napíšeš
![]()