Dvojčata

1418
9.12.07 18:46

Dvojčata

Čauky těhulky :) , jsem tu úplně nová a ráda bych věděla jestli je tu taky někdo kdo čeká dvojčátka. Je mi 28 le, čekám moje první dětičky a to hned dvě :P , jsem v 16tt, jsem z Prahy a ráda bych pokecala s někym kdo je na tom podobně. Martina P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17910
9.12.07 19:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
10.12.07 12:50

Ahoj Poli,

taky čekám dvojčata, jsem v 10tt. Koukala jsem do diskuse o dvojčatech, kam je ten odkaz, ale jsou tam většinou už maminky s narozenými miminky, znají se … jsou děsně fajn, jen jsem přemýšlela udělat diskusi nás maminek, co dvojčátka teprve očekáváme. Byla bych pro založit diskusi něco jako „těhotenství s dvojčaty“ či tak nějak.
CO ty na to?

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
10.12.07 14:23

Holky, chtěla bych se jenom zeptat. Jsem v 6tt na UZ minulý týden byla vidět jenom dutinka, zatím bez plůdku. Je možné, že by v jedné dutince mohly být dvojčátka? Nebo by musely být hned vidět 2 dutinky? Možná je to celé blbost jak se ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 15:33

ahoj holky,
tak se taky hlásím k těhulkám s dvojčátkama :D Píšu si občas s holkama v diskusi dvojčatka, je fakt, že jsou tam všechny už maminky, ale zase nám můžou se vším poradit. Ale s tím založením diskuse to není zas tak špatný nápad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.12.07 20:36

Dvojčata

Čauky všechny holky co čekáte dvojčátka. Myslím že Hanka nemá vůbec špatný nápad s tím novým tématem, ale je pravda že maminky nám můžou hodně poradit a já to určitě potřebuju, připadám si docela bezradná a mám pořád pocit že něco zapomenu nebo tak. Určitě když ty stránky založíme tak se nás sejde dost. Jsem pro tu diskuzi založit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.12.07 21:52

no dobře, tak si můžeme založit nové téma! ještě radši juknu, jestli tady v těhotenství už nějaké takové starší není, aby jsme to nezaložily dvakrát, ju? a pak se domluvíme, jaký název. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.12.07 22:05

Jo jo, tak jukni a pak založíme. Já ještě pořád zkoumám tu fotku. Už se mi to podařilo uložit do května 2008, ale nejde mi to dát k mýmu profilu. Už jsem zaměstnala i mýho :lol: . Ale snažíme se, tak se nám to snad podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.12.07 22:06

Jo jo, tak jukni a pak založíme. Já ještě pořád zkoumám tu fotku. Už se mi to podařilo uložit do května 2008, ale nejde mi to dát k mýmu profilu. Už jsem zaměstnala i mýho :lol: . Ale snažíme se, tak se nám to snad podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 09:30

ahojky,
poli, to si musíš udělat do podpisu svůj metřík, počkej někde najdu návod. koukala jsem na tu fotku, co jsi nám vložila do května, kráááásná! Jen si asi budou holky myslet, že ta fotečka je moje :D :D :D Tak nám tam taky něco napiš! ty je máš tak hezky nad sebou, to já ne, mě takhle hezky zabrat nejdou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 09:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
11.12.07 09:43

Čauky, díky za metříky, už se jdu na to mrknout. Ty máš ty prcky taky moc moc krásný. Já mám hodnou doktorku, poprosila jsem jí aby mi je vyfotila oba najednou a ona si s tím hrála skoro půl hodiny. Jsem zvědavá teď ve středu jestli mi je zas tak vyblejskne. Jdu zkusit ten metřík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
11.12.07 10:36

Čauky Morgan, tak zkouším ten metřík ale nevi nevim jestli se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
11.12.07 10:39

Tak ¨nic, já to zkuísm večer, snad mi to půjde líp. Teď utíkám do práce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
11.12.07 11:28

ještě to večer zkus ten metřík. Přesně jak jsem říkala, holky z května si myslí, že ta fotka s dvojčátkama je moje! Jak tam není jméno a jsem tam jediná, co čeká dvojčátka. Napsala jsem jim, že je to tvoje fotečka, a že nám určitě taky brzy něco napíšeš :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí