Těhotenství s dvojčátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2241
4.1.08 10:52

Tak nám fotku zkus vložit sem do příspěvku přes ten http://imageshack.us/ a vlož mezi Img......Img.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
4.1.08 13:03

Asi jsem úplně blbá, ale to je ta fotka zas strašně velká Tak nevím :nevim: . Zkusíme se přes výkend na to ještě mrknout s mým.Jsem hrozná, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
4.1.08 13:22

nejsi hrozná, prostě to chce asi zmenšit, to je celý. já mám v pc stažený program na zmenšení fotografií, protože když je tam natáhnu z foťáku, tak je mám taky šíleně velký. Tak na to jukněte a uvidíš. A jak si užíváš neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
4.1.08 14:15

Je to paráda bejt doma, nemusím se nějak honit do práce a z práce a hlavně mám klid od lidí. Jsem sama doma teprve od středy tak si to užívám :lol: , ale asi až budu dýl tak se budu docela nudit. Už se těším až bude středa, to jdu k Apolináři na velkej ultrzvuk a určitě mi už řeknou co budem mít :dance: . Pak začnu něco nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
4.1.08 14:16

Ahoj holky,

taky řeším svá kila. Tedy - moc ne, ale štvě mě to. Můj muž je huběňour a já kynu. Jsem v 13tt a mám skoro 3kg navrh, ale k tomu po Kačence 9-10 kg, takže humus.
Ale musím vám napsat docela dobrý „fór“. Mám jednu supr kamarádku, možná se tu taky objeví. Bydlí na Hluboké, takže teď se moc nevídáme, ale je z Varů (původně). No a u nás docela často fungovalo, že když se něco dělo jedné, měla to ta druhá dost podobně. Kámoška otěhotněla cca 5 dní po mně. Bezva. Ale na UTZ šla až teď. Říkala jsem jí, že se těším na její dvojčátka, ale nevěřila. Už věří - včara jí doktorka řekla, že čeká dvojčata (naštěstí s 2 placentami a vaky, takže to má trochu snazší než já). Tak mi poděkovala a vzpamatovává se z šoku. Je to až neuvěřitelné!
Musela jsem vám to napsat, přišlo mi to dokonalý.

Mějte se,
Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
4.1.08 14:21

NO teda Hanko, tak to je něco! To asi kamarádka koukala, co? Co všechno se může stát 8O
My jsme se zase takhle našly s Poli, vid? Máme stejná křestní jména, stejný termín na den a obě registrované u Apolináře a ještě bydlíme docela blízko u sebe! To jsou náhodičky :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
4.1.08 14:40

No Hani to je fakt náhodička, kamarádka z toho byla asi pěkně vyjukaná :lol: :lol: :lol: , co? :dance: Já si pamatuju když jsem se to dozvěděla já. To byl taky pěknej šok. Ale když pak koukám na fotečky holek co už dvojčátka mají, tak musím uznat že je to náhodou fakt nádhera :srdce: ! Ale šok to teda byl! S Morgan jsme se taky takhle náhodně sešli, jak psala. Neni to krásný takový náhody :srdce: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
5.1.08 08:13

ahoj holky k těm náhodám. Já otěhotněla přesně rok před dvojčátkama i termín jsem měla stejně na den. No ale v 5tt. miminko odešlo. Pak se nám to povedlo za rok ale je fakt že jsme se snažili jen občasně a pořád se rozhodovali jestli a kdy třetí mimčo :lol:

Já si pořád dělala legraci že to třetí budou dvojčata dokonce jsem nějakou dobu před tím našla utz s dvojčaty a poslala to mamce akamarádkám :lol: Od testu jsem měla takové podezření že ta čárka byla nějak rychle tlustá tak od začátku těhu jsem se dr. ptala jestli nejsou dva. Pak mi bral asi v 6tt hcg a bylo 72 tis. 8O tak mu říkám to musí být dvojčat a on že ne.
Jak jsem odcházela tak mi říká no ale nějaká skvrna tam je bud je to krevní sraženina nebo by to mohlo být dvojče. Jsem nechápala. No pak jsem začla špinit a jeli jsme na pohotovost a tam už byli krásně vidět oba :lol: Nejdřív jsem se děsně smála a povídala dr že jsem to prostě věděla že budou dva no a pak jak mi to došlo tak jsem celou noc nespala :oops: a to byla zrovna noc kdy se posouval čas tak byla o hodinu delší. No a nakonec jsem si zvykla :roll:
Jen mě mrzely reakce okolí jako že jsme chudáci a kde si cosi. Všichni obrovský šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
5.1.08 09:09

Ahoj holčiny, omlouvám se, že vám se lezu. Jsem z jiné diskuze. Jen jsem se chtěla zeptat, jak to máte s dvojčaty v rodině. Jsem v 5tt, moje první těhu. 7.1. jdu poprvé k Dr., tak to ještě nemám potvrzené. U nás v rodině je dost dvojčat i z matčiny i z otcovi strany, máti je taky z dvojčat, tak sonduju, jaká je pravděpodobnost, že budu mít taky 2. Nevím, jestli bych to zvládla 8O A šlo by to už vidět na UTZ?

Ještě jednou se omlouvám za vpadnutí, přeju pohodové těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
5.1.08 09:38

Čauky :-) , přeju Vám všem krásné ránko!
Haňulíku na okolí kašli, důležitý je jak to cítíte vy. U nás některý byli taky ošklivý :-P , ale já pochopila že si můžou říkat co chtějí, stejně na tom nezáleží. A já jsem ráda že ty dva puclíky pubu mít, i když šok to teda byl i pro nás. Ale teď už bych to v životě nevymněnila, jsem ráda že čekám 2 miminka :dance: .

Kury , vítám tě u nás v diskuzi. U nás v rodině žádný dvojčata nejsou, ale můj přítel má tatínka co je z dvojčat a z maminčiny strany tam taky jedny byli, takže to bylo docela pravděpodobný. Jenže u nás to bylo trochu jinak. Moje tělo se asi zbláznilo a já ovulovala dva týdny za sebou :nevim: . V prvním týdnu jsem otěhotněla :lol: a v tom druhým když jsem znovu ovulovala se nám to povedlo podruhý :lol: . Takže já je mám „udělaný“ po týdnu :lol: :lol: :lol: . Takže jsou týden od sebe jak velikostí tak i stářím. Četla jsem že pravděpodobnost aby se to povedlo je jedna ku milionu :lol: :lol: :lol: . Divný viď že se nám to povedlo?! Jinak poprvý k Dr. jsem šla docela pozdě, až když mi řekl že jsem ve 12 týdnu a to už to poznal. Bylo to krásně vidět. Tak jsem zvědavá jak dopadneš a dej určtě vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
5.1.08 09:57

Poli 8O tak to jsi rarita. A manželovy spermijky musí být taky hodně akční, po oplodnění se děloha uzavírá :D

Jinak jak to tady tak pročítám, co se týká některých tchýní, to je hrůza. Některé jsou na synáčky tak fixované, až to hezké není. A poslat snachu na potrat? To je neslýchané, asi bych se s ní pořádně pohádala. Moje tchýně bude mít 66 let, má jednoho synáčka, mého Dušánka a ten ještě nemá mimi, tak ta mě štěstím umačká k smrti, až jí to řekneme. Má mě ráda. Zatím nic neví.

Už se mi to rozkládá v hlavě, docela bych ty 2 i chtěla. :D Ale Dušánka by asi kleplo :lol: S tím porodným to je síla, sebrali vám 26 tis. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
5.1.08 11:13

No když mi to Dr. řikal jak se nám to povedlo, tak si to hned fotil, on ten týdení rozdíl v tom 12 týdnu byl hezky vidět (úplně bylo vidět jak byl jeden Bobánek menší a jeden větší) a řikal že to musí ukázat kolegům, protože to prej za svojí doktořinu ještě neviděl :lol: :lol: :lol: . A představ si že já jsem rozvedná a s mojim bejvalím jsem nebrala antikoncepci asi 10 let a nic. S mojím přítelem se nám to povedlo po roce a ještě takhle hezky :dance: . Teda spíš to byla náhoda. Je to šikula :srdce: ! Ale když jsem mu to řekla co se nám povedlo tak ho teda taky málem odvezlo a teď se mi v bříšku ještě asi dělají 2 holčičky, takže další šok, on by chtěl aspoň 1 chlapečka!
Jinak moje tchýně neni ani správná tchýně, ta pravá bohužel zemřela, a tahle se do rodiny přivdala a i tak je´to pěkná :-)

A s tím porodným mě pěkně naštvali, takhle jsou rodiče co mají dvojčátka na to finančně hůř než ostatní a ještě tohle. Jsou to hajzlové :( !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
5.1.08 11:51

Poli, no jo, je to šikula. Já někde četla, že ženy mívají při orgasmu nějakoou miniovulaci a že je možné z toho počít, ale pravděpodobnost malá. Ale moc tomu nerozumím. Ta tvoje přivdaná tchýně musí být pěkná megera, nepřipadáš si jak Popelka někdy? Jako že je taková macecha… :wink: Hlavně že přítel stojí při tobě.
Doktor z toho byl asi víc vykulený než ty, ne? :lol:
Tak já pomalu mizím, jsem v práci do 12. Naštěstí nikdo neotravuje :D V pondělí se ozvu, když budu stíhat, jdu k Dr. na 9:30.
Tak díky, že jste mě nevyhodily, přeju hezký víkend a moc pohybů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
5.1.08 19:25

Ahoj holky těhulky! Zdravím vás všechny a přeju hodně zdravíčka vám i mimískům a at se brzy připojíte do naší dvojčecí diskuse s mimískama!

Hani , už jsme doma, tak Ti muzu mailnout ty info o TTS … psala jsem Ti soukromou zprávu SZ … tak mi hod Tvuj e-mail do SZ nebo do dvojčecí diskuse …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
5.1.08 19:28

Ahoj holky těhulky! Zdravím vás všechny a přeju hodně zdravíčka vám i mimískům a at se brzy připojíte do naší dvojčecí diskuse s mimískama!

Hani , už jsme doma, tak Ti muzu mailnout ty info o TTS … psala jsem Ti soukromou zprávu SZ … tak mi hod Tvuj e-mail do SZ nebo do dvojčecí diskuse …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí