Těhotenství s dvojčátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1418
9.1.08 18:23

Já myslím že už by u tebe srdíčka mohl vidět, pak uvidíš vždycky na kontrole jak pěkně rostou. Je to paráda to sledovat, já bych na tom utz mohla ležet celý den :P .
A s pohybama je to různý, já už je měla skoro před 3 týdny a to jsem byla asi v 18 týdnu. Bylo to jen slabý ale bylo to ono. Cítila jsem jakoby mi tam brňelo a nebo něco plulo nebo tak. Teď je některý den cítím strašně silně a někdy skoro vůbec. Někdy je to úplně vidět, najednou se mi udělá boule na břiše :lol: , mám ho jakoby křivý :lol: a když si na něj šáhnu tak cítím jakoby ťukání. No prostě je to zvláštní, ale krásný :srdce: . Dneska asi celý den spí potvůrky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
9.1.08 19:11

Poli tak to je bezva gratulluji k princeznám!!! :lol: To je zvláštní že by byli jednovaječní 8O Pak komu má člověk věřit že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.1.08 19:34

Ahoj holky,

bohužel nemůžu moc číst, mám teď nějaké běhání a vyřizování. Jinak se máme dobře, ultrazvuk a poradnu mám příští středu, takže zase posedím půl dne v Podolí. Ale co by člověk neudělal pro mimča…

POLI - chtěla jsem Ti napsat, že s Tvými dvojčátky to může být podobně, jak mi nastínil dr. na ulrazvuku ve 14 tt. Říkal, že jsou dvojvaječní, ale že placenty jsou hodně blízko sebe a pravděpodobně se v budoucnu „slijou“ do jedný, ovšem jen opticky, fungovat bude každá zvlášť. Nicméně pokud Tě tento dr. na velkém UZV viděl teď poprvé, mohlo mezitím dojít k tomu spojení placenty a teď to prostě vypadá jako jedna. Ale teď už se to asi nezjistí takhle pozdě, pokud ovšem není někde napsáno v nějaké Tvé předchozí zprávě, že placenty byly dvě.

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
9.1.08 20:11

hezký večer,
teda Poli, tak to čučim. že by nakonec jednovaječný???? Takže dvě holčičky? To je super, já doufám, že budu mít aspon jednu holčičku taky :D :D :D Uvidíme. Tak moc moc gratuluji a je dobře, že si tě teď budou víc hlídat. Dneska mi přítel mazal břicho a dostal dva pořádný kopance, i já to cítila, huraaaaaaaaa! Ale to bylo všechno, teď už zase nic :(
Tak holky, hlavně se opatrujte, ať nám ta mimča pěkně rostou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
9.1.08 20:37

No holky mě je to taky divný, že najednou jednovačný a jedna placenta, on teda Dr. řikal že teď už se to špatně poznává, tak vůbec nevim, jsem z toho celá spletená :cry: . No až tam půjdu za měsíc tak tomu doktorovi mám přinýst ten obrázek z prvního ultrazvuku to jsem byla tak ve 12 tt a on se chce na to ještě podívat. Ale určitě neni na škodu že mě budou víc hlídat.
Morgan no vidíš a je to tady :arrow: pohyby :dance: .Ty moje Berušky taky dneska celý den chrňeli :-) , až asi před hodinkou zase začali řádit. Oni to mají vůbec nějaký obrácený, většinou začínají řádit až navečer a nedají si pokoj až do noci. No třeba se teď, když jsou v bříšku, vyřádí a pak mi budou v noci krásně spinkat :lol: :lol: :lol: !
Jsem zvědavá jak dopadneš v pondělí, jestli se vám taky ukáže i ten druhej prcek aby jsi věděla co to je. Páreček by byl supr, viď? Já jsem taky moc chtěla i chlapečka, ale 2 cácorky jsou taky supr :wink: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.1.08 10:59

Krásné ráno holčiny,
Morgan, Poli, to je nádhrea že už prďolky cítíte. Musí to být super. to už se člověk přeci jen bojí o trošku míň když cítí jak se tam prťata vrtí. škoda že nikdo nevymyslel nějakej domácí UTZ, bych je kontrolovala :-D
Mně ta kontrola u Dr. uklidní vždycky tak na dva dny, dneska už zase začínám plašit, v neděli už budu naprosto nesnesitelná, už aby bylo pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.1.08 11:22

Pusiku, přesně tak, já bych taky brala ultrazvuk doma :D :D :D Já už se taky nemůžu pondělí ani dočkat, to je šílený! Ale neboj, bude to v pořádku, hlavně na sebe dávej pozor, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
10.1.08 11:47

Hlčiny, můžu mít dotázek ,??? Měla jste některá HSS a přesto vám dali emryjka???? A nevíte aby se emryjko(a) chytlo co je proto nejlepší?? Myslím cokoliv, třeba i kolikabuěčná emryjka jsou nejlepší, nebo co vám radili mudrcové ? Co dělat a nedělat? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.1.08 12:05

Čauky dvojčátkový těhulky :-)
Teda já bych taky brala mít doma nějakej ultrazvuk, třeba jenom malej, ale to bych zase asi nic nedělala a jenom bych pozorovala ty moje kočičky :lol: :lol: :lol: , ale bylo by to supr :P , že jo?
A jak se jinak máte? Dneska je venku strašně hezky, svítí tam sluníčko a je krásný teploučko byla jsem půlku dopoledne venku se psem a je tam fakt krásně. Teď jsem si zasedla k počítači a baštím malou sváču :lol: než začnu něco vařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.1.08 12:09

Morgano, v pondělí máme obě velký den . Já jdu hend ráno, Takže bude zpátka brzo , hned se ozvu . V kolik jdeš ty ?
Jinak se šetřím, nic moc nedělám. Jo a od včera je mně bléééé. Manža mi koupil ty lízátka pro těhotný, docela pomáhají.
Tak ať už je to pondělí za náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.1.08 12:26

Pusíku v pondělí ti budu držet palečky aby se vám ukázali srdíčka, to hned budeš určitě klidnější, viď? Já jdu v podnělí taky k mojí Dr., ale jen na běžnou prohlídku, ale stejně se už těším až je uvidím :lol: . Jinak já zatím za celý těhotenství naštěstí nezvracela, jen jednou jsem měla na mále, ale to jsem v koupelně rozdýchala. Takže vůbec nevím co to je :nevim:. Vlastně mi vadilo když jsem jedla rychle, takže jsem jedla jako šnek :lol: :lol: :lol: !

Morgy ty nám dej určtě taky vědět jak jsi u doktorky dopadla. Jsem moc zvědavá jestli se vám povedl ten chlapeček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.1.08 12:39

Poli to je jasný, člověk se pořád bojí ,že se něco pos…
Kontrola u normální doktorky musí být fain . Budu čekat na zprávy co se dozvíš. Je to jako sledovat novinky z budoucnosti. Budu vědět co bude až v tom týdnu budu taky.
Už se na ně moc těším. Taky se těším až mi dají těhu průkazku. Ale nevím kdy se dává :-( V pondělí pokud bude všechno v pořádku tak jdu do CAR naposledy. Pořád přemýšlím jestli jim mám něco donést, bombošky a kytky, ale zas co když to v pořádku nebude. Bojím abych to tím nezakřikla, taky nevím jestli se to hodí. Nebo má raděj přijít ukázat až narozený miminka a pak něco přinést ? Fakt nevím.
Musím se přiznat, že nejlepší pocit jsem si zažila v CAR na tom UTZ , je společnej jak pro ty co stimulují tak pro ty co jim to vyšlo. Stydím se , ale bylo mně tak nádherně když jsem vyšla z kabinky s fotkou a všechny ty holky co tam seděly na mně zvávistivě koukaly. Nemohla jsem si pomoct, všem to přeju, ale bylo to nádherný tam stát s tou fotkou a vědět že na ni zírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
10.1.08 12:50

Tak to teda vůbec nevim jestli bys jim měla něco přinýst, záleží asi jakej si tam s nima měla vztah. Já tuhle situaci naštěstí řešit nemusela, ale asi bych taky nevěděla. Určitě je potěšíš, ať jim teď něco přineseš nebo né, i tím až jim ty prcky přivezeš ukázat. Ale počkej až tu bude Morgan, ona ti určitě napíše jak to udělala. Jo a já těhoteskou knížku dostala až když jsem tam šla už jako těhulka po druhý. Po prvý mi jen řekli že jsem těhotná a že knížku musí připravit. No ale nakonec jí stejně připravovali až když jsem tam pak přišla. Ale asi to dělá každej Dr. jinak. To jsem ti teda moc neporadila, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
10.1.08 13:07

To neva,
Byly stašně milý a fain, ale střídalo se u mně spousta dokrotů a sestřiček, takže vlstně ani nevím jak to vyřeši, komu bych to jako mněla předat. Nejvyššímu si netroufnu, vůbec ho tím otravova. On byl takovej zvlášní tak nevím , no uvidím třeba Morgan poradí. Myslím že k nim mám přijít pak ještě na ty tripletesty, tak že bych to třeba nechala na pak.
Poli takže tobě ji daly asi až někdy kolem 12 tt ? nebo se pletu ? Ono prý první trimestr je nejnebezpečnější tak proto tu průkazku asi nedávají hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
10.1.08 13:11

Poli, jestli se nám povedl chlapeček? Chlapečka tam už mám, chci holčičku!!!!!!! 8O :D :D :D
Já jdu na utz v pondělí až odpoledne, tak musím ještě vydržet. Dneska si jedeme pro postýlky, starší z bazárku, tak už se těším. Taky jsem dneska objednala autosedačky Chicco :D :D :D
Blani, uvidíš, jak ti porostou folíky po těch injekcích, pak ti všechno řeknou. Já jich nakonec měla 24, docela hodně, říkala dr., že jich je až moc a vidíš, jak to vyšlo a ještě mám 8 sněhuláků v CARU. Pak jsem měla šíleně zvětšený vaječníky, což docela hodně bolelo, ale všechno to přešlo a teď už si skoro vůbec nevzpomenu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí