25 tt. a oteklé intim. místa

364
11.12.07 09:33

25 tt. a oteklé intim. místa

Ahoj,
máte někdo zkušenosti ???? Ráno jsem vstala a zjistila jsem, že mám oteklé intimní místa ??? Je to normálka ???? Souvisí to s hormonálníma změnama v těhotenství ??? Nevím co si o tom myslet . Na kontrolu jdu až 21.12. ! Prosím, poraďte. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
11.12.07 11:02

Ahoj,

nevím jak to máš nateklé, nic bližšího nepíšeš, ale můžu tě ujistit, že mě se zdá že to mám nateklé také, asi to bude normální v důsledku přibívání na váze, zadržování vody a tak.

Měla jsem to i při první dceři, a ani mě nenapadlo to konzultovat s lékařem. Stejně tě vždycky kontrolujou kdyby bylo něco v nepořádku tak by ti to řekli.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
11.12.07 11:47

Kamarádka byla ve 40 týdnu taky dole nateklá a prý otekla i zevnitř. Tak ji hned udělali císařa, prý by se malá udusila, ale to tvůj případ nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
11.12.07 12:11

Ahoj,
děkuji za radu a rychlou odpověď. :lol:
Na kontrolu jdu 21.12. tak uvidíme. Ještě jednou moc děkuji.

Přeji krááásný den. :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.12.07 13:42

Ahoj Petas,

taky jsem byla nateklá a hrozně mě bolela stydká kost. nemohla jsem se jí ani dotknout!!! :roll: Mudra mi říkala, že je to normální, že se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
11.12.07 14:19

ahojky,
tak já mám cca od 25 tt to samé co Ty…tj. střídavě, jsou dny, kdy je to dobré, ale někdy hrůza.. Skoro nemůžu dát nohy k sobě :wink: :oops: Mudra říkal, že je to v těhu normální.. Léčím se tedy i s výtokem, takže někdy to může být způsobeno i tím, ale mám to i po přeléčení..
Přeji nekomplikované těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
11.12.07 20:57

ahojky, u mě to bylo taky tak, taky mě to trochu vylekalo, ale po porodu se to zase vrátilo do normálu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí