Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
máte někdo zkušenosti ???? Ráno jsem vstala a zjistila jsem, že mám oteklé intimní místa ??? Je to normálka ???? Souvisí to s hormonálníma změnama v těhotenství ??? Nevím co si o tom myslet . Na kontrolu jdu až 21.12. ! Prosím, poraďte. Děkuji
Ahoj,
nevím jak to máš nateklé, nic bližšího nepíšeš, ale můžu tě ujistit, že mě se zdá že to mám nateklé také, asi to bude normální v důsledku přibívání na váze, zadržování vody a tak.
Měla jsem to i při první dceři, a ani mě nenapadlo to konzultovat s lékařem. Stejně tě vždycky kontrolujou kdyby bylo něco v nepořádku tak by ti to řekli.
Šárka
Kamarádka byla ve 40 týdnu taky dole nateklá a prý otekla i zevnitř. Tak ji hned udělali císařa, prý by se malá udusila, ale to tvůj případ nebude.
Ahoj,
děkuji za radu a rychlou odpověď. ![]()
Na kontrolu jdu 21.12. tak uvidíme. Ještě jednou moc děkuji.
Přeji krááásný den.
![]()
Ahoj Petas,
taky jsem byla nateklá a hrozně mě bolela stydká kost. nemohla jsem se jí ani dotknout!!!
Mudra mi říkala, že je to normální, že se to stává.
ahojky,
tak já mám cca od 25 tt to samé co Ty…tj. střídavě, jsou dny, kdy je to dobré, ale někdy hrůza.. Skoro nemůžu dát nohy k sobě
Mudra říkal, že je to v těhu normální.. Léčím se tedy i s výtokem, takže někdy to může být způsobeno i tím, ale mám to i po přeléčení..
Přeji nekomplikované těhu ![]()
ahojky, u mě to bylo taky tak, taky mě to trochu vylekalo, ale po porodu se to zase vrátilo do normálu… ![]()