Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,
na chaloupce bylo parádně, krásný počasí, jen mě mrzelo, že jsem si nemohla zabruslit. Byl zamrzlý rybník a přítel tam bruslil jak o život
Já jsem si radši netroufla. Teď jdu hajat, zítra napíšu víc, až se vrátím z ultrazvuku. Zatím se mějte, pa pa
Čauky těhulky
,
omlouvám se, ale celý víkend jsem neměla čas sem juknout a něco písnout. Můj přítel měl konečně volno z práce, tak jsme si ho užívali spolu
.
Koukám, že jste probírali a kočárky
. Mě se taky líbí ten co tobě Pusíku , ale zkus mrknout na diskuzi „stejný měsíc porodu - dvojčátka“ od stráky 197, já jsem se chtěla poradit jestli některá dvojčátková maminka s ním nemá zkušenosti a oni mi k němu něco napsali, hlavně Dita . Takže já vůbec nevím co koupit, trochu mám zamotanou hlavu, protože ty ho zase vychvaluješ na rozdíl od Dity.
Morgan to je dobře, že jsi si to na chaloupce užila! Já chci příští týden v pondělí zase jet do Teplic k mojí mamině na týden. Přítel by přijel v sobotu za kamarádem co slaví narozky a v neděli by jsem spolu jeli domů. Chci navštívít kamarádky co jsem dlouho neviděla a vůbec hodně moc známých. Tady jsem celý den sama a potřebuju trochu vypadnout, tak už se taky moc moc těším. A pak, až přijedu, by jsme taky mohli někam zajít pocourat po nákupech, nebo si jít třeba zaplavat a nebo někam na něco dobrýho. Co myslíš Morgan?
Holky dneska nás taky čekají ty ultrazvuky. Já mám mít teda běžný ultrazvuk, ale na vás čeká určitě důležitý UTZ. Tak potom dejte vědět jak vám to všechno dopadlo. Držím palečky
! Já tam jdu až po obědě, ale stejně se těším na ty moje Berušky. A co pohyby? Mě se teda v tom bříšku už pěkně čertí. Včera jsem měla úplně křivý, vyboulený břicho jak tam řádili a úplně byli vidět jak tam kopou. Někdy si myslím, že se tam nemůžou snad ani vejít!
Tak zatím pa pa
Ahoj Holčinky,
jsem z UTZ zpátky. Nemám dobré zprávy. Vlastně se s Vámi jdu rozloučit. Teda pokud mně necháte budu nakukovat a držet vám palečky. Jedno miminko zkolabovalo. To druhý se drží, vyděla jsem srdíčko , je prý v pořádku. Mám děsný strach. Moc se bojím, aby ten jeden prcek s sebou nevzal i doto druhýho . Dokrotor mně nařídil klid, pokud začnu krvácet, nebo špinit tak hned přijet. Ani neumím napslat jak jsem smutná. Teď si vyčítám , že jsem nebyla opatrnější. Ten pocit když jsem ležela na UTZ a dokrotka pořád něco hledala a bylo vydět jak se jí to nelíbí a koukala do papírů a pak zas zpátky na monitor
Byla to hrůza. Musím doufat ,že ten druhej bojovníček to zvládne.
Přeju Vám moc a moc štěstíčka. Moc se opatrujte. Příjdu ještě nakouknot.
Poli k tomu kočáru . Mně aji manžu teda v reále absolutně nadchl. Ty přední kolečka jdou lehonko uvolnit, nebo zaretovat, podle toho jak potřebuješ, já to zkoušla a jednou rukou se s ním dalo dokonale manévrovat témněř na místě. Brzdu má bubnovou, leho dostupnou, dají se nastavit obě polohy jak obličejem k tobě tak od tebe. Je lehhej. No já ho teda považuju za Ferrari mezi kočárama. Moje kamarádka má ten pro jedno mimi a moc si ho chválí. Tak nevím. Nejspíš záleží co kdo od kočáru chce. Určitě si ho zajdi prohlídnout někam v reálu a vyzkoušet. Mně teda přišel dokonalej.
Pusíku tak to je mi líto ach jo
ale ty jsi to určitě ničím nezavinila. Stává se to prý hodně často že jedno miminko se neudrží. Nám to taky hrozilo. To druhé bude v pořádku uvidíš!!! Hlavně se drž a určitě za náma občas přijď ať víme co nového!!!
Čauky Pusíku ,
je mi hrozně moc líto, že ti to takhle dopadlo
, určitě nejsi ničím na vině. Já zrovna dneska četla články co si psali holky tady na „těhotenství“ o Syndromu mizejícího dvojčete, nevím jestli je to stejný, ale je jich dost co to zažilo. Určitě to není žádný hezký pocit, ale musíš myslet na toho druhýho puclíčka
, uvidíš že se mu bude u Tebe dařit dobře a bude v pořádku! Jen na sebe teď dávej pozor a hodně, hodně moc odpočívej!!!!!!!!!!!!! A určitě všechno dopadne tak jak má - DOBŘE! Určitě k nám do diskuze choď a dávej zprávičky jak se oba máte! Jinak děkuju za rady s kočárkem, já se chci jet na něj podívat abych si to taky zkusila s ním jezdit, ale asi jsem rozhodnutá!
Tak pa pa odpoledne zas napíšu ![]()
Poli, děkuju moc za podporu. Ještě ,že tyhle stránky jsou a člověk na to není sám. Právě ty články o mizejícím dvojčeti pročítám . Snad ten druhý bobeček tohle všechno zvládne.
Bolí mně břicho, raděj budu ležet. Mám velikej strach
Zatím Pá
ahoj holky,
tak jsem nejdřív vůbec nevěděla, co napsat! Pusi, moc mě to mrzí, ach jo! Tak hlavně teď odpočívej, ať se ten druhý prcek má u tebe dobře. Je lepší, že se to stalo teď v začátku, ale vím, že to bolí. Moc na Tebe myslím a doufám, že za náma budeš občas chodit!!!!
Mě ultrazvuk dopadl dobře, ¨dneska se nám ukázala holčička, tak to vypadá na páreček
huraaaaa! Ale myslím, že s jistotou to budeme vědět, až budou prckové na světě ![]()
Poli, co ultrazvuk u tebe? Já jdu zase za tři týdny ![]()
Čauky Morgan
,
tak nejdříve moc moc velká gartulace k holčičce
. No vidíš že se Vám ten páreček povedl
¨, to jsem ráda.
Já na ultrazvuku nic zvláštního
, protože jsem byla teď 9.1. na tom velkým ultrazvuku tak mě doktorka jen narychlo zkontrolovala, holčiny jsou zdravý a prej hodně hejbavý a to je nejdůležitější! Jo vlastně jsem se vážila a už jsem přibrala 9 kilo, úplně jsem se lekla. Začínám mít bříško jak balón
!
Taky jsem nakoukla do diskuze „Květen 2008“ a úplně jsem se lekla co už všechno máš nakoupenýho a nebo objednanýho. To jsi teda fofrník. Já už bych měla taky pomalu začít. Mám zatím jenom malinko oblečeníčka a v neděli si jedem pro postýlky, jinka nic. aCH JO ![]()
Poli, já vlastně ještě doma nic nemám, jen ty postýlky. sedačky mám objednaný a kočár jen rezervovaný, tot vše. tyhle sedačky jsem si objednala http://www.babystyle.cz/…tenka-zdarma
No i tak toho máš víc jak já, začínám mít trochu strach abych to stihla. Ale můj přítel pořád řiká ať se nestresuju, že se na to vrhnem spolu, ale že máme pořád čas a prej při nejhorším, kdybych třeba musela do nemocnice, si vezme v práci dovču a všechno to dokoupí. Tak to mě trochu uklidňuje. Ale stejně nejpozději v únoru začnu s velkýma nákupama
. Jinak autosedačky jsou supr.
Morgan prosím tě nevíš jak je to s 3D ultrazvukem tady v Praze? Myslíš že ho dělají i u Apolináře? Docela bych si ho nechala udělat až budou holčiny trošku větší a nechala bych si to dát i na CD. Já se na to dneska úplně zapomněla zeptat mojí Dr. Já jsem vždycky celá rozrušená z toho ultrazvuku, jak je tam vidím a na polovinu věcí co se chci zeptat zapomenu.
Poli, tak to nevím, jestli tam dělají 3D ultrazvuk. Zkus si tam zavolat. Mě ho bude dělat moje dr. ve 26 tt a prý mi to i natočí, tak jsem zvědavá. Mě se tam mimča moc nehýbala
, mám nějaký lenochy, tak doufám, že jim to zůstane a budou takhle hezky hodný a klidný ![]()
ahoj holky gratuluji k utz a hlavně Morgan k holčičce!!! ![]()
Já se teď taky nějak vrhla na nákupy, nechci aby nakupoval manžel nebo někdo jiný mám z toho radost jak si to kupuji sama. Jen kočárek necháme na později. Postýlku jednu máme na půdě
a druhou budu mít od kamarádky. Jen musím dokoupit matraci. Povlečení jsem právě zaplatila tak budu čekat kdy mi příjde ![]()
Sedačky jsem chtěla ty co má Morgan ale budu je mít už po jednom dítěti z mmb. My bysme je asi stejně moc nevyužili tak to postačí. Navíc holkám jsem teď koupila sedačky za více než 3 tis ale ty zase poslouží dlouho a vajíčka jsou na chvíli.
Jinak mám ten přebalovák a jeden symbolický balík malinkých plínek
Kupu látkových plín a kupu staršího oblečení.
Holky díky moc, ale co to je, budu vědět s jistotou, až budou venku! Sama dr. říkala, že jsou tam špatně vidět, tak mě pozvala zase za tři týdny, možná to pak bude uplně jinak ![]()
Pusiku, ty se hlavně hodně šetři a mimi bude v pořádku.
Morganko, neboj určitě to bude páreček. Držím pěsti. Nejdůležitější ,že jsou prďolky v pořádku.
Já už se dneska zklidnila. Snažím se myslet pozitivně. Jak říkal včera pan profesor. Prý kdyby mohl tak mi místo klidového režimu nařídí pohodu. No budu se ho snažit poslechnout. Nic jinýho pro toho bobíčka udělat stejně nemůžu. Už aby bylo to další pondělí. Pokud bude všechno v pořádku tak si to snad začnu užívat.