Těhotenství s dvojčátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1009
15.1.08 13:35

Ahoj holky,

jsem tu po děsně dlouhé době a koukám, co vše se stalo. Morgan, páreček ti moooc přeji a trochu závidím. Já bych u dvojčátek taky chtěla holku a kluka, přijde mi to supr. Já nevím, co čekáme, ještě je brzy (15tt), ale budou určitě naprosto stejný. Moc bych chtěla holčičky (tchýně mě za to probodávala pohledem celé vánoce).
Nepsala jsem, protože musím ležet a ležet. Je to děsná nuda. Placentu už prý mám v pořádku, ale mám tam velký hematom a ten zatím nemizí. Doktoři se sice netváří tragicky (na rozdíl od faktu, že jsou mimča v jednom vaku, to vždy ztuhnou), ale musím ležet. V noci často krvácím, ale tmavě, tak snad odchází jen ten hematom. Mám pořád strach, i když minulý týden byla mimča v pořádku, pořád krapet větší a stejně velká.
Doma je čurbes, i když se trochu snažím něco dělat. Hlídá mamka a manžel, trošku.

Ty kočárky řeším pořád. Favorit je asi TFK Twiner Twist, všichni o něm píší hezky, ale je drahý. Chtěla bych starší, ale komplet i s korbičkami a to nikdo nemá. Když tak jen korby. Taky koukám na ten Herqules, ale nevím.

Máte někdo taky pořád strach, zda jsou prckové v pořádku? Já furt. Kor když máme tu hodně rizikovou variantu. Kdyby mě aspoň pořád neděsili doktoři. Když se už zklidním, jdu na UTZ do nemocnice a další doktor mě děsí.
Pomalu kupuji na MMB malé oblečky. Ale je toho ještě hodně, co nakoupit a penízky mizí a mizí.

Venku je tak krásně, moc bych chtěla ven, ale nemohu. Nebo na nějakou tu chatičku (závist :-) ). Už teď si připadám naprosto bez fyzičky, jsem úplný čajíček. Když takto budu ležet do porodu (prý to hrozí), tak tedy nevím, jak pak budu mít sílu na 2 mimča a jedno batole.

Mějte se supr a těším se na zprávičky.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
15.1.08 16:53

Čauky holčiny,
tak se vám musím svěřit s tím že už mám taky konečně vybranej kočárek :dance: . Je to HARTAN ZX II, je v černý barvě a připadá mi supr. Úplně jsem se do něj zamilovala. Je z MMB a takhle vypadá
http://img4.mimibazar.cz/…b7504701.jpg /> http://img4.mimibazar.cz/…d4158206.jpg
http://img4.mimibazar.cz/…d4158235.jpg /> http://img4.mimibazar.cz/…d4158306.jpg
Co na něj řikáte?
Mám ho zamluvený a jen se musíme domluvit kdy si pro něj zajedem, ale nejspíš už o víkendu, protože jindy můj přítel je v práci až do večera. Tak už konečně začínám taky z nákuma.
Hani , ty hezky odpočívej a na čurbes kašli. Určitě jsou důležitější ty prďolkové!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
15.1.08 17:38

Poli ten je pěkný i když já bych raději jinou barvu :D za kolik ho budete mít? ty jsi rychlík :lol: nakonec jsi nás všechny předběhla.

Hani odpočívej já tu mám taky bordel a kašlu na to. Když ho uklidím tak další den je zas :? A na tchýni kašli. Moje si taky myslí že jedno mimčo musí být kluk a jinak se svět zboří.

Mě dneska přivezou jednu autosedačku taky z mmb. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
15.1.08 18:09

Haňulíku, mě by se asi taky líbila jiná barva, no vlastně jsem stejně koukala po tmavších jako je modrá nebo tak, ale podle mího s nějakou světlou dekou přes mimča to bude určtě vypadat supr. Pani za něj chce 13900,– a má celkovou výbavu v originálu. A když jsem hledala na netu tak novej stojí přes 15000,– a třeba tašky k němu kolem 3500,–. Dokonce je ještě do srpna 2008 v záruce. Už se na něj moc těšim. Večer se musím domlut s přítelíkem, kdy pro něj zajedem. V neděli dopoledne jedem pro postýlky a odpoledne by se to hodilo paní co prodává kočárek - to by bylo nejlepší. Ten zas ze mě bude mít radost jak jsem mu to naplánovala :lol: :lol: :lol: . Nejhorší je, že máme rozbitý auto, tak si musí půjčit od kolegyně z práce a tak si myslím že nejlepší by to bylo v jeden den, než otravovat dvakrát. Musím to večer nějak šikovně podat :D :P :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
15.1.08 18:55

Tak to budete mít super!!! a nejdůležitější výbavička bude pod střechou :lol: Já bych chtěla do polska na oblečky aspoň do porodnice soupravičky. Moc toho kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
15.1.08 20:31

Ach jo holky, tak teď mi volala moje budoucí :-) tchýně a zase jsem z ní celá hotová :cry: . Vojta (muj přítel) mluvil s tatínkem že už máme vybranej kočárek a že si jedem pro postýlky a ona hned neváhá a volá. Prej je pověrčivá a že by jsme neměli spěchat s nákupama a nebo to aspoň nemít doma. A že už si vyjednala od známý co má dvojčata, že nám něco prodá, ať sama nic nekupuju, protože je to strašně drahé a abych toho nekoupila moc atd. :-( Asi se z ní zbláznim. A to neni všechno :arrow: ptala se mi jestli jsme už vybrali jména. A když jsem jí řekla jaký se nám líbí tak to byla odpověď :-( . „Ale prosim tě, takový obyčejný jména, já bych dala.............a nebo ..........“ A že mi půjčí knížku „Jak se bude jmenovat“. :-( Já už z ní nemůžu. Co je jí vlastně do toho? A taky chce poznat mojí maminu, oni se ještě neviděli, protože jsme s přítelem teprve rok a půl. A hlavně každá bydlí v jiným městě. Ach jo, asi se z toho zblázním!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
15.1.08 22:08

Ahoj Poli,
z tchýně buď v klidu, jen si mysli své. Ta moje nám do jména dcery kecala půl roku!!!! Dokonce mi několikrát volala a vyprávěla mi příběhy kamarádek, co dali naše jméno a jak s tím měli problémy. Máme jméno Kačenka a nevidím na tom nic divného. Jeden z argumentů byl, že když bude mít krátké nohy a velkou pr…, tak to bude kachna. No, já měřím 180cm, huběňour nejsem, ale jakž takž štíhlá, krátké nohy fakt nemám (naopak). Manžel má 183 a je hubený až běda. No prostě babizna. Teď jsme se dohodli, že jim jména neřekneme, i když jiným klidně jo. Ať se třeba staví na hlavu. Manžel mě v tomhle aspoň podporuje, protože z nich byl na budku taky.
Klid a nenechej se rozhodit. Obyč jména či zvláštní - to je fuk, tobě to prostě musí „sedět“, sama poznáš, co je to pravé.
My máme jména: Viktor a Viktorka (ale budou jedno pohlaví, takže jen jedna varianta) a k tomu nevíme. Já chci Samuela, manžel neví. Holčiny vůbec … Ale je čas.
Papá a tchýně pošleme na nějaký slet :-)
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
16.1.08 07:46

ahoj Poli nic si z toho nedělej. Já už taky nakupuji. co se týká pověrčivosti. Ono nikdy člověk neví co se stane ale to se může stát kdykoli a výbavičku připravenou mít musíme ne? Mě do výbavy kecá i moje mamka a taky se ji pořád zdá brzy atd.
Tchýně ta kecá taky do všeho ale už je to lepší než u prvních dětí ale čekám že narozením miminek se to zhorší. Bydlí s nama v baráku a budu je tu mít nastěhované pořád :cry: Jo a taky už se ptala hned na začátku těhotenství koho chceme za kmotry 8O fakt nechápu ty její uvahy. A do jmen mi vůbec nemůže kecat to ať si trhne.

Jo jinak včera mi přišla první autosedačka :D mám z ní radost. Mám ji z mmb za 1tis. chicco. Má ještě rok záruku a je moc hezká. Tak ještě mi chybí jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
16.1.08 07:47

Poli a ještě bych řekla tchýni proč ti něco shání po známých že si chceš vše sehnat sama!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
16.1.08 08:49

Čauky holky :-) ,
no ještě že máme ty naše „kluky“ co jsou při nás. Přítel mi taky řiká ať na ní kašlu a dneska jim chce volat aby si ty rady nechala pro svojí dceru (jeho nevlastní ségra) . Tu mi pořád předhazuje jak jí potřebovala a to má jen 1 dítě, takže určitě jí budu potřebovat i já. Já na ní prdim ať si mele co chce vždycky to hodim za hlavu, nebo se aspoň budu snažit! Ještě že bydlí tak daleko. Mít jí v jednom baráku tak snad umřu. Moje mamina je supr :srdce: . Vždycky je strašně zvědavá co už všechno jsme si zařídili a má z toho radost a hlavně neremcá, jen prostě řekne svůj názor ale hlavně nás umí vyslechnout.
Věci si shánět budu určitě sama, dneska mi asi příde balíček s mini oblečkama a mám i něco po ségry dětech a hlavně si hcci ty věcičky koupit sama. Taky jsem jí to řekla a jestli to nepochopila tak nevim co s tim od tý svojí známí bude dělat :lol: :lol: :lol: ! Hi hi!
Haňulíku gratuluju k autosedačce. Je i za super cenu, fakt. Toje to vajíčko? A do kolika je kil? Já si pořád myslela že musím mít 2 úplně stejný, ale to se těžko na MMB shání a nový pro takový mrňata je asi blbost, tak ještě uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
16.1.08 09:30

Poli no já nevím já si myslím že není důležité aby byly stejné. už jsem ji vyfotila tak vám tu pak dám fotku.

Holky co říkáte na tenhle kočárek?

http://moje-miminko.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
16.1.08 09:42

Haňulíku ten je pěknej! Taky jsem o něm přemýšlela než se mi naskytl ten černý. A je na něj teď akce, viď? Dávají v ceně kočárku i dvě tašky na mimča. To je supr! Myslím že je fakt hezkej a i dobrej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.1.08 09:54

Ahoj holky,
tak se musím taky pochlubit, mě včera přišly autosedačky obě :D Kupovala jsem nové, tak je pak zkusím taky tak nějak za těch 1000,– prodat. Myslím, že ty malý mimča to nezničí. Jsou super :)
Jinak, já mám štěstí, že mi do toho nikdo nekecá, zatím :roll: Možná trochu přítelova sestra, ale dá se to přežít. Naši jsou v pohodě, až mě někdy mrzí, že neprojeví víc zájmu :( No uvidíme, až se to narodí.
Jinak, co se týká těch kočárků, tak už jsem z toho opravdu zmatená. Je to na palici, co? Dřív býval na dvojčata jeden kočár a bylo vymalováno, tohle je teda něco! A kdybych měla jen jedno, tak bych se z toho snad zbláznila, když vidím, co je kočárků.
Poli, moje kamarádka má Hartan, moc si ho chválí, ale mě se zdá hodně těžký. Ale to jsou skoro všechny kočárky pro dvojčátka. Hartan patří mezi jeden z nejlepších, takže jestli se ti líbí, šla bych do něj. Jen ta černá barva, aby se tam pak mimča v létě neuvařila 8O Ale dneska ty kočáry už dobře větraj, tak myslím, že to bude v pohodě!
Haňulíku, ten kočárek vypadá dobře, já se rozhodla pro korbičky, tenhle má tašky, ne? Prijde mi v těch taškách málo místa. Každý kočár má něco pro a proti a tenhle je hlavně za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
16.1.08 10:01

Holky tak já ho objednám. Je to vyprodej a v ceně je fakt všechno a za 8800,– mi to příjde super!!! :D Jen mamka tu do mě hustí že je to brzy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
16.1.08 10:06

Čauky Morgan :-) ,
no vidíš to mě vůbec nenapadlo, že by v tom mohlo být v létě horko, ale snad to bude dobrý a nebo stáhnem stříšku a uděláme si svoje větrání :lol: . Úplně jsi mě potěšila zprávou že s ním byla kamarádka spokojená, já si pro něj jedu nejspíš v neděli tak si ho chci ještě pořádně vyskoušet než dám penízky. Už se nemůžu dočkat. Ale určitě vyberem všichni dobře, teď už snad ani nedělají špatný kočárky, je jich strašná spousta na výběr a velká konkurence.
Ani ti teď nevím jestli jsi nám ty autosedačky ukazovala. Asi né, viď ? Tak pošli fotečky a nebo odkaz ať mám nějakou inspiraci!
A co jinak pohyby? Ty moje princezny včera poprvé pěkně nakopali svýho taťku :lol: , byl z toho úplně vyvalenej jaký to jsou kopance a to jsou teprve začátky. Jsem ráda že měl štěstí to cítit, pořád mi sahal na bříško a čekal a ono se jim zrovna v tu chvíli nechtělo hýbat až včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí