je to možné?

5499
13.12.07 08:38

je to možné?

hOJKYS,mám takový malý dotaz.Možná se vám to bude zdát divný,ale nevím co mám dělat a na gyndu se mi nechce. Jde o to, že s přítelem chceme miminko a tak sem přestala brát antikoncepci, což je pochopitelné :D . Jinak měsíčky sem měla 2.listopadu a to hodně slabě 2 dny.A antikoncepci sem přestala brát 7.11. a od té doby sem to nedostala. Stalo se to někomu z vás?A máte nějaký ověrěný recept na rychlé otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
13.12.07 08:48

Zuzli, podle mýho jsi těhotná :lol: Jak popisuješ, že jsi měla 2 dny slabou MS, to se občas stává. Tak si to ověř nejdřív doma sama, kup si test a uvidíš, na čem jsi :wink: Měj se a ať to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.07 08:54

Re: je to možné?

Zuzlína píše:
A máte nějaký ověrěný recept na rychlé otěhotnění?

Jo, sex.

Podle mě to taky může být, že po antikoncepci jsou vaječníky „zblblé“ a a zatím si neví rady s tím, že nemají stálý přísun hormonů na které byly zvyklé. Menstruaci jsi měla 2.11 a antikoncepci jsi vy:,–(ila 7.11.

Může to být taky těhotenství, ale to je nejlepší si udělat test a pak zajít na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.12.07 09:00

mnoo tak těhotenský test sem si dělala a mno ta druhá tam byla i nebyla.mám ještě radši počkat? na gyndu se mi nechce,mám skvělýho doktora,ale zdá se mi to ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.12.07 09:39

Zuzlíno,
podle mě se tělo dává dohromady. Podle mě by to byla veliká náhoda.
Tak držím palec a dej vědět.
 Ala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
13.12.07 09:52

Zuzlino

to se telo dava dohromady po antikoncepci..Btw ty jsi mela menses 2.11. a prasky jsi prestala brat 7.11.?To jsi jako brala jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.12.07 10:37
Alenka15 píše:
Zuzlíno,
podle mě se tělo dává dohromady. Podle mě by to byla veliká náhoda.
Tak držím palec a dej vědět.
 Ala

No mi se ta náhoda stala dvakrát - dvakrát jsem vy:,–(ila a ihned první cyklus otěhotněla…

Jinak může to být těhotnství ale současně to může být i rozházené tělo po HA.

Recept na rychlé otěhotnění není…Někomu se to zkrátka podaří, někomu to trvá dýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.12.07 12:33

kup si kyselinu listovou a užívej. je to prevence proti vrozeným vadám, kamarádka vy:,–(ila HA a začala brát tu kyselinu a hned byla v tom, ale asi to na otěhotnění vliv nemá. Přeji ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.12.07 12:43

?

Zuzlíno, já jsem zrovna ten případ, kdy po vysazení HA jsem si několikrát myslela,že se zadařilo…ale opak byl pravdou. Nakonec se zjistilo, že vaječníky jsou totálně mimo a neuměly si poradit :-( Takže moje cykly - buď vůbec nebyly a když byly tak tak nepravidelné.

Moc ti přeju, aby tvoje tělo reagovalo jinak něž moje !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
13.12.07 14:59

Zuzlino,
podle svych zkusenosti bych spis pocitala s tim, ze budes mit, jak uz tady psala certik-bertik, zblble vajecniky. Navic je zvlastni, ze ms si mela 2.11. a prasky vy:,–(ila 7.11.
Ja mela po vysazeni ha docela dlouhou dobu problemy, taky jsem si ze zacatku vzdycky myslela, ze ted uz urcite jsem tehu a pak byla zklamana. Docela me i zklamalo, ze dr. mi 7 let predepisovala antikoncepci a kdyz jsem po vysazeni mela problemy, klidne si rekne, ze to muze trvat i dva roky, nez se vsechno srovna. Tim te ale nechci strasit, je spousta holek, kterym se zadarilo hned prvni mesic.

Drzim palce, aby se vam brzy zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
13.12.07 17:13

Nám to vysazení HA trvalo asi 4 měsíce, každý měsíc jsem měla zpoždění a myslela jsem si že jsem v tom a když už jsem doopravdy byla, tak sem si říkala že je to zase zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
14.12.07 09:21

Taminko. je to tak, že sem to dostala dřív než sem měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
14.12.07 14:57

jinak na dále se uvidí,jak říkám,.docela mě to překvapilo.o mimčo se budeme snažit na dále.až se popaří tak se podaří,jen doufám, že co nejdříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.12.07 15:21

Zuzlina, ja som otehotnela napriklad hned po vy:,–(eni HAK, brala som ju viac ako 8 rokov vkuse. ale mohlo to byt ovplyvnene tym, ze som prave v case ovulacie bola u gynekologa, ktory mi povedal, ze v ten a nasledujuci den mame 80%-tnu sancu otehotniet. A podarilo sa! Takze drzim palce, aby ste sa aj vy dockali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
19.12.07 13:53

tak a už o řešit nemusím.dostala sem to,takže mimčo nebude :( ale co budeme se snažit na dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí