Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hOJKYS,mám takový malý dotaz.Možná se vám to bude zdát divný,ale nevím co mám dělat a na gyndu se mi nechce. Jde o to, že s přítelem chceme miminko a tak sem přestala brát antikoncepci, což je pochopitelné
. Jinak měsíčky sem měla 2.listopadu a to hodně slabě 2 dny.A antikoncepci sem přestala brát 7.11. a od té doby sem to nedostala. Stalo se to někomu z vás?A máte nějaký ověrěný recept na rychlé otěhotnění?
Zuzli, podle mýho jsi těhotná
Jak popisuješ, že jsi měla 2 dny slabou MS, to se občas stává. Tak si to ověř nejdřív doma sama, kup si test a uvidíš, na čem jsi
Měj se a ať to vyjde
Zuzlína píše:
A máte nějaký ověrěný recept na rychlé otěhotnění?
Jo, sex.
Podle mě to taky může být, že po antikoncepci jsou vaječníky „zblblé“ a a zatím si neví rady s tím, že nemají stálý přísun hormonů na které byly zvyklé. Menstruaci jsi měla 2.11 a antikoncepci jsi vy:,–(ila 7.11.
Může to být taky těhotenství, ale to je nejlepší si udělat test a pak zajít na gyndu.
mnoo tak těhotenský test sem si dělala a mno ta druhá tam byla i nebyla.mám ještě radši počkat? na gyndu se mi nechce,mám skvělýho doktora,ale zdá se mi to ještě brzo
Zuzlíno,
podle mě se tělo dává dohromady. Podle mě by to byla veliká náhoda.
Tak držím palec a dej vědět.
Ala
Zuzlino
to se telo dava dohromady po antikoncepci..Btw ty jsi mela menses 2.11. a prasky jsi prestala brat 7.11.?To jsi jako brala jak?
Alenka15 píše:
Zuzlíno,
podle mě se tělo dává dohromady. Podle mě by to byla veliká náhoda.
Tak držím palec a dej vědět.
Ala
No mi se ta náhoda stala dvakrát - dvakrát jsem vy:,–(ila a ihned první cyklus otěhotněla…
Jinak může to být těhotnství ale současně to může být i rozházené tělo po HA.
Recept na rychlé otěhotnění není…Někomu se to zkrátka podaří, někomu to trvá dýl
kup si kyselinu listovou a užívej. je to prevence proti vrozeným vadám, kamarádka vy:,–(ila HA a začala brát tu kyselinu a hned byla v tom, ale asi to na otěhotnění vliv nemá. Přeji ať se brzy zadaří.
Zuzlíno, já jsem zrovna ten případ, kdy po vysazení HA jsem si několikrát myslela,že se zadařilo…ale opak byl pravdou. Nakonec se zjistilo, že vaječníky jsou totálně mimo a neuměly si poradit
Takže moje cykly - buď vůbec nebyly a když byly tak tak nepravidelné.
Moc ti přeju, aby tvoje tělo reagovalo jinak něž moje !!!!
Zuzlino,
podle svych zkusenosti bych spis pocitala s tim, ze budes mit, jak uz tady psala certik-bertik, zblble vajecniky. Navic je zvlastni, ze ms si mela 2.11. a prasky vy:,–(ila 7.11.
Ja mela po vysazeni ha docela dlouhou dobu problemy, taky jsem si ze zacatku vzdycky myslela, ze ted uz urcite jsem tehu a pak byla zklamana. Docela me i zklamalo, ze dr. mi 7 let predepisovala antikoncepci a kdyz jsem po vysazeni mela problemy, klidne si rekne, ze to muze trvat i dva roky, nez se vsechno srovna. Tim te ale nechci strasit, je spousta holek, kterym se zadarilo hned prvni mesic.
Drzim palce, aby se vam brzy zadarilo.
Nám to vysazení HA trvalo asi 4 měsíce, každý měsíc jsem měla zpoždění a myslela jsem si že jsem v tom a když už jsem doopravdy byla, tak sem si říkala že je to zase zpoždění.
jinak na dále se uvidí,jak říkám,.docela mě to překvapilo.o mimčo se budeme snažit na dále.až se popaří tak se podaří,jen doufám, že co nejdříve
Zuzlina, ja som otehotnela napriklad hned po vy:,–(eni HAK, brala som ju viac ako 8 rokov vkuse. ale mohlo to byt ovplyvnene tym, ze som prave v case ovulacie bola u gynekologa, ktory mi povedal, ze v ten a nasledujuci den mame 80%-tnu sancu otehotniet. A podarilo sa! Takze drzim palce, aby ste sa aj vy dockali ![]()
tak a už o řešit nemusím.dostala sem to,takže mimčo nebude
ale co budeme se snažit na dále