Konvice nebo hrnec?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
konvice nebo hrnec?
maminky, převařujete miminkům vodu v rychlovarné konvici nebo na plotně v hrnci. A jestli v hrnci tak ten máte jen na vodu pro mimi,nebo čapnete ten v kterym i vaříte?
Ps:používám vodu z kohoutku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Převařovala jsem kojeneckou vodu v novém nerez hrnečku na plynu. Kohoutkovou jsem převařovala pak později od osmi měsíců v konvici, ani nevím proč ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja prevaruji v nerezovem malem hrnci. V rychlovarce je neustale nejaky vodni kamen, protoze mame hrozne tvrdou vodu a nejak mi to vadi, prevarovat tam vodu pro malou. A kazdy den ji cistit nehodlam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám kojeneckou vodu protože z kohoutku je kvůli starým rozvodům moc železitá. Tu nepřevařuju.
Normální bych hlavně pro maličkaté mimi převařovala určitě v hrnci. Konvice nedosáhne dost dlouhého varu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prevaruju kojeneckou vodu na plotne v nerezovem malem hrnecku. Dokud jsem nemela koupeny tenhle extra hrnec pro mimi (nepouzivam jej na nic jineho), tak jsem v obycejnem hrnci varila vodu z kohoutku („vysterilizovala“ ten hrnec) a pak tam povarila teprve kojeneckou vodu.
Rychlovarnou konvici jsem zavrhla taky kvuli vodnimu kameni. Napadlo me koupit jeste jednu novou mensi rychlovarku a mit ji jen pro mimi na tu kojeneckou vodu - kamen by se neusazoval a byla by cista, ale nakonec jsem ji nekoupila.
Mame vodu ze studny a moc ji neverim a je hodne tvrda - tolik vodniho kamene jsem jinde nevidela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj převařuji od cca 4 měs. v rychlovarné konvici vodu z kohoutku a vždy to bylo ok. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
proto se ptám, protože mám stejný problém s konvici.taky se tam usazuje vodní kámen,ale já ji prostě pravidelně nečistim. Ale já krá.a to začala řešit až teď. Bych si nafackovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit