Konzistence poševního sekretu

Anonymní
11.4.23 23:53

Konzistence poševního sekretu

Zdravím,
hledala jsem všude možně, ale bez úspěchu, tak zkouším zde, jestli nemá některá podobnou zkušenost. Předem děkuji za přečtení a reakce. Už dlouhou dobu bojuji s výtokem, který mi nezpůsobuje žádné svědění, bolest, zápach, nic… jen má konzistenci jako začínající kvasinky, obtěžuje mě především z hlediska, že nevypadá zdravě. Začalo to rok zpátky, jednou jsem se vyspala s mým ex, bylo to s kondomem po celou dobu, ale vím, že je hodně promiskuitní. V následujících týdnech se mi začaly opakovat kvasinkové infekce, zalečila jsem je Canestenem nebo něčím podobným, chvíli klid, pak znovu. Po nějaké době (už si přesně nevzpomenu) to přešlo do chronického stádia, kdy byl výtok jen trošku, zato nepřetržitě. Na gyndě stěry, potvrzená candida, přeléčení oba s partnerem. Po dobrání okamžitě znovu. Další návštěva dr, další stěry (ty byly na candidu negativní, to jsem se dozvěděla až několik měsíců poté úplnou náhodou) a přesto mi dr nechala vyrobit autovakcínu na candidu (prý z nějakého důvodu nedělali přímo „napestovanou“ ode mě, ale nějakou „erární“). Tři měsíce autovakcina, naprosto beze změny. Pak další stěry, tentokrát vše čisté, jen ojediněle streptokok, ten byl přeléčen. Další kontrolní stěry vše v pořádku, nechala jsem si udělat i testy na kapavku a na HIV. Doktorka řekla, že,,dle západní medicíny jsem naprosto zdravá". Vzhledem k tomu, že pozoruji dlouhodobě zarudnutí v krku (opět žádné bolesti, pálení), tak jsem dospěla k názoru, že to nebude pouze gynekologický problém. Zkoušela jsem na několik měsíců zcela vysadit lepek, držela jsem nizkosacharidovou dietu, vysadila jsem na čas laktózu, vyházela sprchové gely, prací prášek. Zkoušela jsem brát chlorellu, koloidní stříbro, fytomineraly, lichořeřišnici, probiotika beru už čtvrtý měsíc, teď beru homeopatika, ale zatím to taky nevypadá na úspěch. Jsem z toho vážně už zoufalá a vyčerpaná. Za tu dobu jsem měla dva partnery, s oběma styk bez kondomu, ani jeden na sobě nepozoroval jakékoliv reakce. Za jakoukoliv radu nebo zkušenost budu vděčná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
12.4.23 07:26

To ti tu nikdo nerekne..
Spis jen ty nechutnosti
Zkousela bych vsechno mozne.
A omezit sex
Nejspis si neco chytla a nemusi se to projevit na testech tezko rit.
Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria