Norethisteron a menstruace

Téte1992
10.4.23 07:20

Norethisteron a menstruace

V utery jsem dobrala Norethisteron …Brala jsem.ho 14 dní na zastavení mimo menstruacniho krvaceni(stalo se mi to poprvé.) Jsem 9 měsíců po porodu-nekojim.Na preventivce tudíž i cytologii jsem byla v unoru-vse v pořádku. Na utz kvůli tomu krvaceni sem byla pred 14 dní taky vše ok.-Tak aspoň že to není nic vážného vzhledem k výsledkům že sou v pořádku. ;)
Ale teď k věci. v utery sem ho dobrála. Streda, čtvrtek nic v pátek začala mírnější ms. Jedna vložka za den a to jen byla špinavá jen na kousku.Po utreni na WC krev byla.To stejné i v pátek. Jen jedna vložka za den a jen trochu špinavá… :lol: :mrgreen: Vcera vložka špinavá nejmin a po utreni jen trochu na papíru ale už spíš jen takové jako spineni. Barva hnedo červená. A od včerejšího večera po utreni bud nic čisto a nebo nepatrně jen spineni ale spíš čisto. Tudoz teda to je asi konec ms.. :mrgreen:
Měla ste některá taky takhle slabou ms po dobrani???Jako ne že bych chtěla nejakej silnej masakr ale spíš jako upřímně sem čekala z ebude silnější… :D Ale asi je důležité že přišla a každá hold na to reagujeme jinak…Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2518
10.4.23 10:50

Ja mam opacnou zkusenost, po dobrani Norethisteronu vzdy sileny jatka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Téte1992
10.4.23 11:15

@Kacatko1986 Tak čím to ze ja to mela jako.kdyz jsem to neměla??? :mrgreen: 8o
Me to přišlo jako silnější spineni.Nebo nvm. Jako krev byla ale říkal. vlpzka.1 za den a zaspinena jen na kousku. Jinak po utreni 2 dny. Vcera už jen občas. Ale barevné spíš už jako hnedo červené a dnes taky po utreni trochu ale už jako spineni spíš… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak aby mě jatka nečekala příští měsíc… :zed:
Je fakt ze někde sem četla jen už nvm kde to bylo nějakou diskuzi kde psalo pár holek ze měly ms po vysazeni o hodně slabší a kratší než normálně…

• Citovat
  • Upravit
2518
10.4.23 13:00

@Téte1992 hele uvidis, treba se ti to jeste rozjede. ja po vysazeni par dni spinila a pak az to poradne dostala.. jinak bych se ptala na gynde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Téte1992
10.4.23 13:23

@Kacatko1986 Jj no ale tak jako nevypadá to ze by se to mělo rozjet…Naopak vypadá to opravdu že se blizim do konce.. :mrgreen:
Tak oni jako co jsem četla tak proste se to střídali. Nekdo psal ze hrozny masakr ms někdo zase ze treba první 2 ms po vysazení slaboucky a krátký a až třetí byla piradna.Jiny zase psaly ze proste první ms po vysazení slaboucka oproti ostatnim a fakt krátká.2-3 dny a až další byla normalni…Dost holek jako uvádí ze ze to měli mnohem slabší a kratší než normálně…
Tak zase na druhou stranu asi lepší než abych mela brutální krvaceni…Vis jak..:-)
Hold na to treba každý reaguje jinak no…
Důležité stejně je ze to mimodelozni krvaceni kvůli kterému jsem to brala není nic vazneho…Je jasny z emi v hlave probehlo spousta věcí ze jo…Ale tím že mám po preventivce, cytologii, utz atd a všechno je v pořádku tak to mě uklidňuje a je jasny ze to bylo proste hormonama nebo nějakou jinou banalitpu.. ;) Což je asi nejdůležitější… ;)

• Citovat
  • Upravit
Téte1992
10.4.23 13:24

@Kacatko1986 A jako neříkám ze jsem nějaká smutná z toho ze nemam jatka… :lol: :mrgreen: Jen mě spíš zajímaly zkušenosti… ;) Pac je pravda že jsem čekala že to bude nejakej masakr…To je pravda…:-) Ale hold to každá máme jinak.;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa