Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den,
pred cca jednim az dvema tydny se mi udelal takovy lehce nacervenaly pupinek/vridek na kraji pysku v oblasti trisel (v mistech kde je takovy to zahnuti mezi nozkou a vaginalni oblasti). Vyhledavala jsem si, co by to mohlo byt a zdesilo me, ze se muze jednat i o syfilis. Pred dvema tydny me partner premluvil, abychom meli styk bez kondomu, protoze je to pry prijemnejsi
vcera vecer jsem si pupinek snazila vymacknout a dnes mi ta boulicka temer zmizela, ale kuze neni zahojena. Je takova mokvava, jak po vymacknutem pupinku, cervena. Ma pocit jakoby to i trosku hnisalo ale nejsem si jista. Volala jsem ne gynekologii, ale objednat se muzu nejdrive v utery. Zprvu me boulicka nebolela, ale pote, co jsem si to rozskrabala me to na dotyk boli. Vim ze se muze jednat o zarostly chloupek nebo zkratka o bradavicku, nebo o ranku kam se dostaly nejake bakterie, ale ja jsem v tomhle velky hypochondr a bojim se toho nejhorsiho, presto ze u syfilis je jina inkubacni doba. Mate vy nejake zkusenosti co se tyce tady tehle pupinku? Je to bezne? Nemusi se jednat hned o zavazne onemocneni? Jsem z toho strasne nervozni, v noci se kvuli tomu budim, dneska se mi o tom i zdalo a vycitam si, ze jsem svolila sex bez kondomu. Dekuji za podporu a odpoved! ![]()