Kopřivka a alergie na rukou

12.2.22 00:18

Kopřivka, alergie

Dobrý večer
Chci se zeptat mám hodně červených pupínků nejdřív to bylo na zádech teď na po celém břichu na rukou i na krku teď mě začínají svedete i nohy. Byla jsem stím na kožní a tam mi řekli že sem asi něco snědla na co mám alergii ale nevím co z čeho to může být tak mi předepsala nějakou mastičku a tablety dithiaden ale jen na noc že bych byla po nich unavena přes den, ale vůbec to nepomáhá řekla bych že to je ještě horší :,( :,( nejvíc to svědí v noci nevíte co na to? Nějaké prášky nebo mast? dám sem nějaký foto jestli to je vůbec kopřivka. Tak zatím díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetraKoň.
12.2.22 09:13

A neměla jsi covid? Mě i dceři se začala tvořit svědivá vyrážka po covidu (omicron).

• Citovat
  • Upravit
12.2.22 09:38

@PetraKoň. No to my říkal i přítel jestli nemám omikrona že po něm se to objevuje na testech sem nebyla, ale měla jsem kašel rýmu a bolela mě i hlava. Když já jsem byla na kožním a ta mě neposlala ani na krev jen se to rozšířilo nevím si stím řady i mastička mi došla a zrovna víkend tak že se nedostanu ani k doktorovi :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraKoň.
12.2.22 09:48

Mě praktický lékař napsal také dithiaden na noc a doporučil sprchovat se pouze vodou. Výborný na to je tekutý pudr z lékárny. A o víkendu bych ten dithiaden holt brala vícekrát, pokud to svědí.

• Citovat
  • Upravit
12.2.22 10:02

@PetraKoň. Já sem tady četla že pomáhá i xyzal nemáte stím skusenosti? A nevíte za jak dlouho to zmizne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetraKoň.
12.2.22 10:19
@Klaudie122 píše:
@PetraKoň. Já sem tady četla že pomáhá i xyzal nemáte stím skusenosti? A nevíte za jak dlouho to zmizne?

S xyzalem zkušenost nemám. Ještě by mohlo být dobré oplachování řepíkem nebo mátou a pití heřmánkového čaje. Vitamín D, E. Už to mám pár dní, ale v mírnější formě než ty. Držím palce, ať to brzy zmizí.

• Citovat
  • Upravit
9.2.24 22:37

Prosím pomoc

Ahojky…mohu poprosit o radu syn má úplně to stejné co Ty.Na kožním si moc nevěděli rady, mohu se zeptat zda se zjistila u Tebe příčina? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.24 11:32
@jeannete1988 píše: Více

Jsme na tom stejně, pomohlo něco? Zjistila se příčina, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek