Korálky e-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@terinka4444 naše Gabča navlékne ve čtyřech letech téměř všechny dostupné velikosti rokajlu, ideální je tak kolem 2 - 3 mm… ale většinou to v obchodech ani nenajdeš označené podle velikosti… Preciosa dělá pytlíky po 50 g a ten ti vystačí na spoustu zvířátek… stojí kolem 35 korun, někde prodávají menší balení, takže těch 20 g bude stačit… stejně budeš kupovat víc barev…
Drátek je nejlepší měděný 0,3 nebo 0,4 mm, s tím se moc pěkně pracuje… já používám hlavně tu 0,4 mm drát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde mají hodně velký výběr je koralek-obchod.cz. Líbí se mi výběr hlavně těch korálků z minerálů a těch ocelových komponentů.
- Citovat
- Upravit
@DrahusN Jak to vypadá dohromady ty minerální kamínky a ty ocelové komponenty?
Chtěla bych ty náramky taky něčím oživit, ale nevím co mezi ty korálky dávat, aby to zase nebylo jako „cinkrlátko“.
- Citovat
- Upravit
Ty jo, tuto kombinaci jsem ještě nezkoušela, ale zkusím
Musím
Bude to vypadat hezky
Díky za inspiraci. Já pak dám vědět.
- Citovat
- Upravit
No uvidíme. Příští týden budu dělat společně s kamarádkou objednávku, tak se pak podělím se svým prvním výtvorem, zatím jsem ve fázi, kdy hledám inspiraci a koukám co všechno bych mohla udělat.
- Citovat
- Upravit
Já doporučuju minerály, ocel, ale i swarovsky komponenty jsou hezky ![]()
- Citovat
- Upravit
A jaké komponenty se osvědčily vám? Z jakých nejraději děláte šperky?
- Citovat
- Upravit
@Noksi
Ahoj já nakupovala na koralky.cz tam máš všechny možné korálky a zároveň tam jsou i nápady jak něco vyrábět
, taky nakupuji na Stoklasa, určitě se podívej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To neodhadnu, netuším jak šikovné je 7leté dítě
. Tady máš tabulku velikostí:
http://www.all-beads.cz/…rokajlu.html