Sedací vak, pytel šitý doma

575
13.9.12 13:04

Sedací vak/pytel šitý doma

Ahoj.
Chtěla bych pro děti k Vánocům velký válecí pytel. Ale cena je dost vysoká tak jsem si říkala, že bych řekla babičce, aby nám ho ušila. Myslíte, že by to šlo. Z čeho by jste to ušily?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2383
13.9.12 13:10
@vicca píše:
Ahoj.
Chtěla bych pro děti k Vánocům velký válecí pytel. Ale cena je dost vysoká tak jsem si říkala, že bych řekla babičce, aby nám ho ušila. Myslíte, že by to šlo. Z čeho by jste to ušily?
Děkuji

Ahoj já koupila takový obyčejný hnusný maskáčový cca za 500 už si nepamatuji a ušila jsem si krásný fialový obal z manžesrtu a nadpala tam ten hnusný a je to super! Určitě to jde i jinak, ale je potřeba náplň a myslím že ta nebude taky tak levná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stara baba
13.9.12 13:11

Ja som povodne chcela zo sypkoviny a bavlneny potah. Ale testovaci vak som sila zo starej plachty na postel, a ta to uz nevydrzala v prostriedku sa roztrhla (mala uz za sebou par rokov a prani :oops: ), tak som od svokra dostala zvysok potahovej hrubo tkanej latky co ostala z precalunenia sedacky… dokonale vyhovuje :palec:

• Citovat
  • Upravit
stara baba
13.9.12 13:14

Mne stacilo toto

http://www.cendulka.cz/…tru/d-75129/

ale rozmyslam ze som mala kupit 200 litrov, lebo casom sa tie gulicky „zosedeli“ a pomaly budem potrebovat dosypat.

• Citovat
  • Upravit
209
13.9.12 14:02

Tady jsou levnější kuličky, navíc můžeš okouknout tvary vaků:
http://www.kampet-shop.cz/…baleni-250l/
Jestli máš malé děti, do bavlny bych nešla, budeš pořád jen prát, ideální je asi koženka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.11.12 19:55

Ahoj, taky bych chtela detem jeden pytel usit. Nemate nektera strih? Vubec nevim jak ho nastrihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
4.12.12 13:14
@hankaniki píše:
Ahoj, taky bych chtela detem jeden pytel usit. Nemate nektera strih? Vubec nevim jak ho nastrihnout.

asi už to není aktuální, ale návod na sedací pytel je tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikalvickova
5.12.14 16:02

Já bych zase chtěla na Vánoce jeden koupit, na šití nemám vlohy, nemáte nějaké tipy na obchody?

• Citovat
  • Upravit
2295
15.12.14 21:58

My máme z fleru od banbonlu a taký naprostá spokojenost :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.11.16 10:28

Ahoj, ráda bych ušila menší sedací pytle z pohankových slupek. Máte zkušenost, jestli je potřeba pěvnější polštář třeba ze sypkoviny a na to barevný potah, nebo to můžu šít rovnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
4.11.16 10:40

@Suzuveverka Já bych ušila určitě polštář a pak potah - kvůli praní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
4.11.16 10:45

Mám taky jeden vnitřní pevnější látka a navrch obyč bavlna, lehce se sundá a vypere a můžu kdykoliv ušít náhradní potah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.11.16 11:22

Tak já koupím nějakou sypkovinu a pěknou látku na potah :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
4.11.16 11:46

@Suzuveverka jen teda z vlastní zkušenosti - hlavně aby potah měl dost velký otvor na vložení toho polštáře. Já mám střih na takovou „hrušku“, dala jsem tam zip napříč dnem a teda nemohla jsem tam ten naplněný polštář nacpat :zed: :zed: :zed: nakonec jsem musela ubrat náplň, nacpat to tam a zase tam tu náplň nacpat… příště bych do potahu dala zip po obvodu dna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat