Sedací vak, pytel šitý doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sedací vak/pytel šitý doma
Ahoj.
Chtěla bych pro děti k Vánocům velký válecí pytel. Ale cena je dost vysoká tak jsem si říkala, že bych řekla babičce, aby nám ho ušila. Myslíte, že by to šlo. Z čeho by jste to ušily?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@vicca píše:
Ahoj.
Chtěla bych pro děti k Vánocům velký válecí pytel. Ale cena je dost vysoká tak jsem si říkala, že bych řekla babičce, aby nám ho ušila. Myslíte, že by to šlo. Z čeho by jste to ušily?
Děkuji
Ahoj já koupila takový obyčejný hnusný maskáčový cca za 500 už si nepamatuji a ušila jsem si krásný fialový obal z manžesrtu a nadpala tam ten hnusný a je to super! Určitě to jde i jinak, ale je potřeba náplň a myslím že ta nebude taky tak levná!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja som povodne chcela zo sypkoviny a bavlneny potah. Ale testovaci vak som sila zo starej plachty na postel, a ta to uz nevydrzala v prostriedku sa roztrhla (mala uz za sebou par rokov a prani
), tak som od svokra dostala zvysok potahovej hrubo tkanej latky co ostala z precalunenia sedacky… dokonale vyhovuje ![]()
- Citovat
- Upravit
Mne stacilo toto
http://www.cendulka.cz/…tru/d-75129/
ale rozmyslam ze som mala kupit 200 litrov, lebo casom sa tie gulicky „zosedeli“ a pomaly budem potrebovat dosypat.
- Citovat
- Upravit
Tady jsou levnější kuličky, navíc můžeš okouknout tvary vaků:
http://www.kampet-shop.cz/…baleni-250l/
Jestli máš malé děti, do bavlny bych nešla, budeš pořád jen prát, ideální je asi koženka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky bych chtela detem jeden pytel usit. Nemate nektera strih? Vubec nevim jak ho nastrihnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hankaniki píše:
Ahoj, taky bych chtela detem jeden pytel usit. Nemate nektera strih? Vubec nevim jak ho nastrihnout.
asi už to není aktuální, ale návod na sedací pytel je tady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zase chtěla na Vánoce jeden koupit, na šití nemám vlohy, nemáte nějaké tipy na obchody?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ráda bych ušila menší sedací pytle z pohankových slupek. Máte zkušenost, jestli je potřeba pěvnější polštář třeba ze sypkoviny a na to barevný potah, nebo to můžu šít rovnou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka Já bych ušila určitě polštář a pak potah - kvůli praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám taky jeden vnitřní pevnější látka a navrch obyč bavlna, lehce se sundá a vypere a můžu kdykoliv ušít náhradní potah
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka jen teda z vlastní zkušenosti - hlavně aby potah měl dost velký otvor na vložení toho polštáře. Já mám střih na takovou „hrušku“, dala jsem tam zip napříč dnem a teda nemohla jsem tam ten naplněný polštář nacpat
nakonec jsem musela ubrat náplň, nacpat to tam a zase tam tu náplň nacpat… příště bych do potahu dala zip po obvodu dna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit