Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jsem si to schválně našla.. Je to menší o 4×4×cm.. což není takový rozdíl ne?
Ale i tak jsem si říkala že půjdeme radši do sporťáku, začíná být zvědavý a chce vidět… takže polohovat sporťák.. ![]()
Ale, když Ti nesedí! Bude se Ti tam křivit! I když, když se dá fusak… ![]()
lubenka píše:
Ale, když Ti nesedí! Bude se Ti tam křivit! I když, když se dá fusak…
Já ho nebudu posazovat to v žádném případě… Však se podívej kolik mamin má nesedící mimča ve sporťáku, protože je polohovací
Korba je taky polohovatelná, ale sporťák bude prostornější… ![]()
Neříkám že ho tam dám teď (3měsíce), ale na zimu cca listopad/prosinec (to bude 6-7měsíců) ![]()
Malej mi jezdí od 3měsíců v golfkách, který jdou do úplnýho lehu.
Prostě se mi nevešel do hlubokýho, teď má 74cm. ![]()
weruuunka píše:
Malej mi jezdí od 3měsíců v golfkách, který jdou do úplnýho lehu.Prostě se mi nevešel do hlubokýho, teď má 74cm.
vy už máte golfky?
![]()
Monny89 píše:weruuunka píše:vy už máte golfky?
Malej mi jezdí od 3měsíců v golfkách, který jdou do úplnýho lehu.Prostě se mi nevešel do hlubokýho, teď má 74cm.
![]()
Co nedělam.
Ono je jedno jestli golfky nebo sporťák, já jsem potřebovala hlavně něco lehkýho, takže má golfky.
![]()
Monny89 píše:
hezkej fusak
Od emitexu podzimní.
Černá-limetka. ![]()
lubenka píše:
Nemám ráda zbytečné spěchání do sport'áku!
ráda mít nemusíš, ale když se dítě do hlubokého nevejde, co naděláš
jsem si jistá že 99% mamin co dává do sporťáku brzy (viz třeba já) to nedělá proto aby byly „hezké“, ale prostě z nutnosti, že by neměly v čem vozit ![]()
mmch, můj pediatr mi asi okolo 4 měsíce říkal, že klidně můžu malou v kočáře napolohovat aby byl trochu výš
(no, ve vložné tašce to stejně nešlo a nedělala jsem) - ale překvapilo mě, že dr, primář dětského, tohle doporučuje ![]()
lubenka píše:
Ty vole, do golfek, to si děláš prdel?
A proč bych si dělala.
Jdou do úplnýho lehu, záda jsou vyztužený a tvrdý a rozhodně to s nim netřese ani nic podobnýho.
a vážně nevim do jaký hluboký korby by se mi vešel se 74cm. ![]()