Sporťák do lehu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.9.11 15:41

Sporťák do lehu

Ahoj maminky!

Omlouvám se za založení další diskuse na téma sportovní kočárky… V žádné diskusi jsem však nenašla to, co by mi vyhovovalo… :-(

Máme čtyř měsíčního kloučka, který už se nám v zimě s fusakem nevejde do korbičky a tak hledám sportovní kočárek… Chtěla bych, aby splňoval několik kritérií…

1. Lze ho dát do úplného lehu = hlavní a nejdůležitější
2. Musí být dobrý v terénu i ve městě, jelikož co si budeme namlouvat… Dnešní chodníky
3. Na zimu i léto… Ale v něm miminku nebyla zima a kočárek projel i sněhem…
4. Aby se hodil i do města
5. Skladný a lehčeji složitelný… velice se mi líbí takové to tlačítko, co je uprostřed rukojeti (zmáčkne se a kočárek je v tu ránu složený)…

Snad se najde nějaký, který splňuje nejvíce mých požadavků…

Mockrát děkuji za návrhy a nabídky… Budu ráda za každou radu… Sporťáček bychom chtěli koupit říjen-prosinec…

Budu se těšit na všechny vaše návrhy… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43020
9.9.11 15:47

mam deltim travel - jde dat do lehu, ma velka kola a prehazovaci rukojet - ale je to tank. kolecka nejsou otocna. Mestem jsem s nim jezdila,ale je o poznani vetsi, nez jine kocarky. Zato tam ma dite fakticky velkou a sirokou plochu na lezeni - polohovaci je i podlozka nohou, ktera je obdelnikova a textilni, takze fakt postel. mladej navic jezdil dlouhou dobu ve stoje na dlouhejch ksirach a skakal - kocar to vydrzel. charakterizovala bych to jako kocar na celodenni jezdeni i v prirode s ohledem na maximalni pohodli ditete, ale mene prakticky do MHD.
skladani je rekla bych standardne narocne a supermaly po slozeni taky neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
9.9.11 15:50

Za mě Cybex Callisto 2011 - splňuje všechna kriteria včetně "čudlíku na rukojeti pro složení) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
9.9.11 15:51
Pudloslava píše:
mam deltim travel - jde dat do lehu, ma velka kola a prehazovaci rukojet - ale je to tank. kolecka nejsou otocna. Mestem jsem s nim jezdila,ale je o poznani vetsi, nez jine kocarky. Zato tam ma dite fakticky velkou a sirokou plochu na lezeni - polohovaci je i podlozka nohou, ktera je obdelnikova a textilni, takze fakt postel. mladej navic jezdil dlouhou dobu ve stoje na dlouhejch ksirach a skakal - kocar to vydrzel. charakterizovala bych to jako kocar na celodenni jezdeni i v prirode s ohledem na maximalni pohodli ditete, ale mene prakticky do MHD.
skladani je rekla bych standardne narocne a supermaly po slozeni taky neni.

Taky máme Deltim (Premium myslím :think:, je jen hlubokej) a je to skvělej kočárek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.11 15:57

Tak ten je moc hezký, ale já bych si spíše představovala nějaký s většími koly… Takovéto kolečka mi přijdou hrozně malá a to jezdění na našich chodnících a v terénu… Ale je super… Necháme si to projít hlavou… Moc děkuji za návrh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.9.11 16:08

Peg-pérego gt3, nebo baby jogger city elite. starší gt3 se dá koupit levně, je lehce složitelný, ale zase je objemný. Elite je ten nejlepší, zase ta cena. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.9.11 16:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.11 16:11

jj… ty se mi také líbí… cena je děsivá, ale pro našeho synáčka udělám vše… a oni jdou do úplného lehu??? nemůžu u žádného nic takového najít někde napsané… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.9.11 16:15

Nesouhlasím s Cybex Callisto, má ho známá a je to docela slabej a vrtkavej kočárek. Do města prosím, ale do terénu a požadavek, aby v něm dítěti nebyla zima… Když jsem viděla boudičku, tak fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
9.9.11 16:19

Gesslein? Jak do mesta tak i do terenu, jde do uplneho lehu, je velky, jen neni tam ten cudlik na rukojeti

• Citovat
  • Upravit
3241
9.9.11 16:39

GT3 jde do úplného i elite. GT3 v pozici leh i otočíš čelem k sobě- respektivě boudu. Ale elite je tedy mnohem lepší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
9.9.11 16:44

Teutonia Mistral S jde do úplného lehu, to ale jdou, tuším, všechny Teutonie. Nemá čudlík na rukojeti, ale jinak se skládá poměrně jednoduše.

• Citovat
  • Upravit
6814
9.9.11 17:30

Za mě teda Baby jogger Elita,nejlepší kočár co jsem měla a že jich nebylo málo :mrgreen: Vydrží minimálně do tří let,sedačka je fakt prostorná a stačí zatáhnout za popruh a kočár je složený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.9.11 17:30

www.gessleincz.cz/ mrkni sem.teda snad se to odevře. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
9.9.11 17:48

http://www.eshopbaby.cz/…lein-p30087/
myslim ze toto je jak tank, mame taky F6 , a je to to nejlepsi co jsem mela :palec: ,pevna a otocna kolecka jsou supr, das si tam co potrebujes, do terenu super, do mesta super, jeste je dobra teutonie , jen ma pouze jedny kolecka, nemuzes si je vymenit , a trikolka pro teren neni moc stastna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4