Sporťák do lehu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
29.9.14 21:29

@Postolik My jsme ty velká kolečka nekupovali, ale určitě je to dobrá věc, pokud se jezdí více v terénu a asi taky do sněhu. My nejvíce jezdíme po městě, takže ta otočná mě vyhovují. No o ten kočárek by se taky správně měl pokaždé dávat do auta zvlášť korba a zvlášť podvozek (řikali nám to v prodejně, že je to pro kočárek lepší)- sundavá se velice snadno, ale my to tam strkáme celé, když máme v kufru místo. Já právě vybírala kočár hlavně podle velikosti sporťáku. Jen mi štve, že i přes to, že ten kočár je poměrně drahý, tak si vše k tomu musíš přikupovat. Zdarma máš jen pláštěnku. Jinak taška, síťka atd. je vše dost drahé, tak já jsem si to nekupovala a sehnala jsem uni od Emitexu. Jediné co jsem si přiobjednávala je nánožník, abych ho měla ve stejné barvě jako je kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.9.14 01:18

Ahoj, tak Gesslein je dobrá volba, taky jsem o něm uvažovala, ale nakonec jsme koupili Brio Go, sice není úplně do lehu, ale má jednu z největších otočných sedaček, ze kterých ti dítě ve 2letech nevyroste. Má 11kg, ve sporťáku snad neznám skladnější, obrovský nákupní koš a opravdické odpružení, ne jen drncání, ale fakt se s ním dá houpat, navíc se dají do terénu dokoupit taky velká neotočná kola. Ale teda jestli ti vadí cena Gessleinu, tak asi z Bria nadšená nebudeš, ale po dnešní zkušenosti už bych se nebála koupit starší. Brio je kvalitní a hned se nerozvrže(jako Jané apod.), koupila jsem si k mamce na zahradu náhradní konstrukci, ať se s tím nemusím tahat, paní ji koupila 2009, používala na 2 děti a nebylo to funkčně vůbec poznat, odjezdila jsem s ní i své dítě a ještě ho věnovala kamarádce a jezdí stále v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí