Sporťák do lehu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6814
9.9.11 17:52

Tak to musím oporovat,mě se tříkolkou jezdí i v terénu super,mohem líp než 4 kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
9.9.11 17:58
dari74 píše:
Tak to musím oporovat,mě se tříkolkou jezdí i v terénu super,mohem líp než 4 kola.

to mne rozhodne ne , vozim neter v trikolce a je to drina, tohle bych nechtela, v meste supr, ale teren hruza

• Citovat
  • Upravit
6814
9.9.11 18:21

Ono asi záleží,co je to za kočárek. Já měla mutsy a sice projel terénem,ale nadřela jsem se hrozně,je i těžký. A ted s elitem paráda,jede krásně,je lehoučký,stabilní,prostě bych už neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.9.11 18:29

ja teda trikolku 2× malem vyklopila v terenu a 2× v autobusu. byla to maxi cosi trojkombiunace. ta ma sportak ale pitomej, splnuje jen kriterium skladnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.9.11 18:42

Taky nesouhlasím ono je tříkolka a tříkolka. GT3 i elite se snad ani převrátit nedá. Věřím, že třeba cortina a jim podobné ano. Elite má dokonce takový rozchod kol, že je to snad nemožné. A se 4 kolkou se oproti elitu jezdí 1000× hůře, i tady viz video si myslím, že by 4kolka fakt takto neobstála. To ale neříkám, že 4kolky jsou špatné, jen se mi nelíbí tvrdit, že jsóu vratké. Ano některé ano, ale kvalita je kvalita.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
9.9.11 18:43

Ještě mimčo nemáme ale pár kočáru jsem zajela a teda s trojkolkou jsem jela Jané a Cortina Cam.jak terén za barákem (lesní cesta s klackama a podobně) tak po městě a nechtěla bych ani jeden prostě mi to nesedlo asi s tím neumím. :think: Kamarádka má F6 Gesslein a 100%rozdíl ani jsme neměnila kola za větší a terén zvládl na :palec: hlavně teda je pevnej a neměla jsem strach že malého vyklopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.9.11 07:03
k.a.c.k.a.1 píše:
Taky nesouhlasím ono je tříkolka a tříkolka. GT3 i elite se snad ani převrátit nedá. Věřím, že třeba cortina a jim podobné ano. Elite má dokonce takový rozchod kol, že je to snad nemožné. A se 4 kolkou se oproti elitu jezdí 1000× hůře, i tady viz video si myslím, že by 4kolka fakt takto neobstála. To ale neříkám, že 4kolky jsou špatné, jen se mi nelíbí tvrdit, že jsóu vratké. Ano některé ano, ale kvalita je kvalita.
http://www.youtube.com/watch?…

no nevim, jestli silenej rozchod kole je extra vyhoda do mesta - ja s maxi cosi ani skoro nikde nepriojela, ani to stabilni nebylo. Tak jsem na trikolky zanevrela (kdyz pominu, jak jsem tedka cely leto shanela P+T) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.14 16:02

Ahojky, potřebovala bych radu. Mámw kočárek x-lander x-move, již jsme přešli na sporťák. Používáme cca týden. Vše fungovala výborně, ale dnes mi najednou nejde sklopit opěrka do lehu a při snaze o sklopení vždy vypadne střecha na jedné straně. Nevím čím to může být, do teď to fungovalo perfektně. Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.3.14 14:28

Zkuste mrknout na bebetto nico.. sháněla jsem, taky kočárek co jde do téměř uplneho lehu a sedu. Má i otočnou sedačku a stříška jde prodloužit a sklopit, tak že je ditě krásně schované. Máme ho už nějakou chvíli a nemůžu si ho vynachválit :D je lehounky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
11.5.14 09:46

@KarolinaPac Můžu se zeptat, jak je to s odpružením předních kol? Jak zvládá terén? Je to na tom poznat, nevyklepu malého? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.9.14 22:42

Ahoj vsem,
snazim se ozivit diskuzi na tema sportak do lehu, prece jen tahle je uz par let pase a nechci zakladat novou na stejny tema…
Male je 8 mesicu a do tedka se jakztakz vesla do hluboke korby, ale zima je na spadnuti a s fusakem uz ji tam nenacpu. Takze prisel cas na sportak a ja tapu s vyberem. Mam nekolik zakladnich pozadavku:

• polohovani do uplneho lehu (sice uz krasne sama sedi, ale rada bych ji doprala spanek na rovnym, pac pres den jinak nez v kocaru temer nespi)
  • moznost prehozeni proti smeru jizdy, protoze je to momentalne malej mamincak a musi me kontrolovat, jestli jsem se nahodou nevzdalila
  • velka kola vhodna do terenu, klidne i neotocna
  • poradna bouda a ne zadna striska na paradu, aby v tom nebyla mala v zime moc vyfoukana
  • a na zaver takovy obecny pozadavek, ktery se asi nebude uplne slucovat s temi predchozimi - co nejlehci a nejskladnejsi do auta…

Najde se nejaka dobra duse, ktera by mela s nejakym takovym zkusenost a dala mi tip?
Diiiky moc za komentare :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.9.14 23:12

@Postolik Tak za mě Gesslein F6. Má vše co požaduješ, jen s tou skladností už je to trochu horší. Jde do lehu, má přehazovací rukojeť a sedačka jde i snadno přehodit po nebo proti směru jízdy. Možnost vyměnit malá otočná kolečka za velká neotočná do terénu. Dítě je ve sporťáku pěkně chráněno. Má spoustu vychytávek. Jen malý košík, ten nedomysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.9.14 23:52

@Lorca
Mockrat dekuju!! ten teda vypada fakt vymazlene. jenom jsem na nej mrkla, musim to lip nastudovat, ale moc se mi na prvni pohled libi. cena neni nejnizsi, ale je to nemecka kvalita a prece jen sportak dite uzije nekolik let, takze doufam, ze manzel bude souhlasit :-) akorat co ta vaha? nenadres se s nim moc? ja mam ted neco okolo 11 kil a jelikoz mala ma ted 9 kilo, uz ted se docela proveze… a teren jakoze lesni cesty a tak jsou v pohode?
Dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.9.14 21:36

@Postolik no já ten kočárek tahám po nájezdech do schodů ze sklepa (v paneláku) a v tom problém není, ale když ho dávám vcelku do auta, tak mám co dělat. Když tam dávám zvlášť podvozek a zvlášť boudu, tak v pohodě, ale zrovna skladný kočárek to není, to je pravda. S terénem po lesních cestách zkušenosti nemám, my spíš jezdíme po městě, ale ty velký kola by měly být v pohodě. Jinak v obchodě se dušovali, že nová kolečka jsou velice vymakaná a nedrncají, tak pod to bych se nepodepsala, na nerovnostech drncají - tedy hlavně ta malá otočná. No prostuduj si to v klidu, přeci jen je to jeden z těch dražších kočárků. Já v tom před porodem ležela asi 3měsíce, než jsme kočár koupili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.9.14 23:05

@Lorca
Diky za info :-) ja jsem zvykla rozkladat kocar s hlubokou korbou do kufru taky, takze jsem si asi myslela, ze se tak musi rozkladat vsechny kocarky… :oops: :D jde to aspon jednoduse?
Nekde jsem cetla, ze se daji prikoupit i velky neotocny kolecka dopredu (skvely do tezsiho terenu) a podle potreby prehazovat. s tim tusim zkusenost nemas vid?
Ja jsem pred porodem taky procitala dlooouhou dobu o kocarkach kde co, az mi z toho sla hlava kolem, ale zamerovala jsem se hlavne na tu hlubokou korbicku. kupovali jsme nakonec kocar v kombinaci, ale o tom, jakej je k tomu sportak jsem se moc nezajimala, rikala jsem si, ze si kdyz tak pak koupim poradnej samostatne. no a ted je to tu a mam opet hlavu v pejru :-)
Jinak manzelovi jsem nadhodila, ze jsem si na prvni tuk vyhlidla sportak za 15 tisic, tak se mu protocily panenky a pry jestli si nedelam srandu :-) nakonec si povzdychnul, ze pro jeho dve holky udela vsechno, tak jsem na to zvedava, az dojde na akorat, jestli se nebude cukat :-)
Kazdopadne Ti moc dekuju za rady, jdu pokracovat ve „studiu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4