Korba do 10 kil?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
263
13.9.11 20:21

Korba do 10 kil???

Ahoj, koukám po kočárku a většina korbiček je do 10 kil,ale ta moje holka už má skoro 7 ve 3 měsících. Co s tím? Naležato do sporťáku? Na zimu nic moc, poradíte nějaký, který nepofoukne? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
13.9.11 20:37

My máme ve 3 měsících 6920gr… Ani upřímně nevím jakou má naše korba nosnost.. Ale na zimu jdeme každopádně do sporťáku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
13.9.11 20:39

a jaký máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.9.11 20:42
michalka76 píše:
a jaký máte?

V Travel, ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.9.11 20:44
michalka76 píše:
Ahoj, koukám po kočárku a většina korbiček je do 10 kil,ale ta moje holka už má skoro 7 ve 3 měsících. Co s tím? Naležato do sporťáku? Na zimu nic moc, poradíte nějaký, který nepofoukne? Díky

Ted uz by ti tak rychle pribirat nemela!!! :think: No a kdyby to jinak neslo, tak do sportaku nalezato, moc s tim nenadelas, a mtaky yslim, ze nejake to kilco navic te korbicce neuskodi!
Tak jen krapet vice nabalis, kamoska davala syna do sportaku v prosinci, mel pet mesicu - nabaleny uz se do korbicky holt nevlezl, a nemrznul a byl spokojeny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
13.9.11 21:30
BaraDolezal píše:
michalka76 píše:
Ahoj, koukám po kočárku a většina korbiček je do 10 kil,ale ta moje holka už má skoro 7 ve 3 měsících. Co s tím? Naležato do sporťáku? Na zimu nic moc, poradíte nějaký, který nepofoukne? Díky
Ted uz by ti tak rychle pribirat nemela!!! :think: No a kdyby to jinak neslo, tak do sportaku nalezato, moc s tim nenadelas, a mtaky yslim, ze nejake to kilco navic te korbicce neuskodi!
Tak jen krapet vice nabalis, kamoska davala syna do sportaku v prosinci, mel pet mesicu - nabaleny uz se do korbicky holt nevlezl, a nemrznul a byl spokojeny :wink:

jak píše Bára, s dcerou jsem to měla podobné, v lednu (5měsíců) šupala do sporťáku, naležato … zase se tam hezky vyvalila i s fusakem a ještě měla navrch fusak od kočáru aby to neprofouklo … ale druhou stranou, takové pohodlí co do ohlídání dítěte to už nebylo

teď mě čeká to samé - syn je červnový takže ani známky, že by byl přes zimu v hlubokém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
13.9.11 21:42

Ted' už tolik nabírat nebude :mrgreen:
Určitě bych na zimu zůstala v hluboké korbě!
Nemám ráda zbytečné spěchání do sport'áku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.9.11 23:03
lubenka píše:
Ted' už tolik nabírat nebude :mrgreen:
Určitě bych na zimu zůstala v hluboké korbě!
Nemám ráda zbytečné spěchání do sport'áku! :mavam:

V čem je ten sporťák tak špatný?? Já si říkám že to bude lepší než korba.. ale nevím, nemám zkušenost… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
13.9.11 23:17

Michalko…Mates měl ve 3 měsících 7.70 :mrgreen:
na půl roce 9.60.....a v korbičce vydržel do 8mi měsíců…
Tak uvidíš---už ti tak přibírat nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.9.11 07:04

Můj malej má dnes půl roku, nesedí, tak ho do sport'áku za každou cenu rvát nebudu! Krom toho je v hluboké daleko víc chráněny proti zimě, větru, mrazu..
Pokud dítě sedí-budiž, ale i tak si myslím, že pokud se do korby vleze a je v ní spokojený, na zimu bych ji určitě nechala :palec:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.9.11 09:35

nevím, jak je to s korbičkama.a le v EU mají všechny kočárky (resp. ty schválené podle EN normy) nosnost 15kg. realita je jinde.. nosnost je daleko větší, stačí se mrknout na stejný kočár schválený podle americké normy (cybex kupříkladu - EN 15kg, US 22kg ..)
docela bych se vsadila, že s korbou to bude něco dost podobného..

navíc, ony děti pak už tak rychle nepřibírají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.9.11 09:35
lubenka píše:
Můj malej má dnes půl roku, nesedí, tak ho do sport'áku za každou cenu rvát nebudu! Krom toho je v hluboké daleko víc chráněny proti zimě, větru, mrazu..
Pokud dítě sedí-budiž, ale i tak si myslím, že pokud se do korby vleze a je v ní spokojený, na zimu bych ji určitě nechala :palec: :mavam:

Mě právě šlo o to, že ve sporťáku bude větší prostor.. uvidíme no, pokud se mi nevejde do korby tak mi nezbude nic jinýho pak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
14.9.11 11:41

V travel je malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.9.11 11:44

já mám maxi cosi, délka vnitřku je nějakých 76 cm ,ale s fusakem už se tam asi nevejdeme v zimě. koukala jsem snad po všech korbách,ale větší sem nenašla s větším vnitřním! rozměrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.9.11 11:44
lubenka píše:
V travel je malý.

Není, když to srovnám s tím který jsem měla předtím (Deltim Fokus), tak mi to přijde skoro stejné… Nemám nový V travel, ale starší verzi… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí