Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, koukám po kočárku a většina korbiček je do 10 kil,ale ta moje holka už má skoro 7 ve 3 měsících. Co s tím? Naležato do sporťáku? Na zimu nic moc, poradíte nějaký, který nepofoukne? Díky
My máme ve 3 měsících 6920gr… Ani upřímně nevím jakou má naše korba nosnost.. Ale na zimu jdeme každopádně do sporťáku ![]()
michalka76 píše:
Ahoj, koukám po kočárku a většina korbiček je do 10 kil,ale ta moje holka už má skoro 7 ve 3 měsících. Co s tím? Naležato do sporťáku? Na zimu nic moc, poradíte nějaký, který nepofoukne? Díky
Ted uz by ti tak rychle pribirat nemela!!!
No a kdyby to jinak neslo, tak do sportaku nalezato, moc s tim nenadelas, a mtaky yslim, ze nejake to kilco navic te korbicce neuskodi!
Tak jen krapet vice nabalis, kamoska davala syna do sportaku v prosinci, mel pet mesicu - nabaleny uz se do korbicky holt nevlezl, a nemrznul a byl spokojeny ![]()
BaraDolezal píše:michalka76 píše:Ted uz by ti tak rychle pribirat nemela!!!
Ahoj, koukám po kočárku a většina korbiček je do 10 kil,ale ta moje holka už má skoro 7 ve 3 měsících. Co s tím? Naležato do sporťáku? Na zimu nic moc, poradíte nějaký, který nepofoukne? DíkyNo a kdyby to jinak neslo, tak do sportaku nalezato, moc s tim nenadelas, a mtaky yslim, ze nejake to kilco navic te korbicce neuskodi!
Tak jen krapet vice nabalis, kamoska davala syna do sportaku v prosinci, mel pet mesicu - nabaleny uz se do korbicky holt nevlezl, a nemrznul a byl spokojeny
jak píše Bára, s dcerou jsem to měla podobné, v lednu (5měsíců) šupala do sporťáku, naležato … zase se tam hezky vyvalila i s fusakem a ještě měla navrch fusak od kočáru aby to neprofouklo … ale druhou stranou, takové pohodlí co do ohlídání dítěte to už nebylo
teď mě čeká to samé - syn je červnový takže ani známky, že by byl přes zimu v hlubokém ![]()
Ted' už tolik nabírat nebude ![]()
Určitě bych na zimu zůstala v hluboké korbě!
Nemám ráda zbytečné spěchání do sport'áku! ![]()
lubenka píše:
Ted' už tolik nabírat nebude
Určitě bych na zimu zůstala v hluboké korbě!
Nemám ráda zbytečné spěchání do sport'áku!
V čem je ten sporťák tak špatný?? Já si říkám že to bude lepší než korba.. ale nevím, nemám zkušenost…
![]()
Michalko…Mates měl ve 3 měsících 7.70 ![]()
na půl roce 9.60.....a v korbičce vydržel do 8mi měsíců…
Tak uvidíš---už ti tak přibírat nebude…
Můj malej má dnes půl roku, nesedí, tak ho do sport'áku za každou cenu rvát nebudu! Krom toho je v hluboké daleko víc chráněny proti zimě, větru, mrazu..
Pokud dítě sedí-budiž, ale i tak si myslím, že pokud se do korby vleze a je v ní spokojený, na zimu bych ji určitě nechala ![]()
![]()
nevím, jak je to s korbičkama.a le v EU mají všechny kočárky (resp. ty schválené podle EN normy) nosnost 15kg. realita je jinde.. nosnost je daleko větší, stačí se mrknout na stejný kočár schválený podle americké normy (cybex kupříkladu - EN 15kg, US 22kg ..)
docela bych se vsadila, že s korbou to bude něco dost podobného..
navíc, ony děti pak už tak rychle nepřibírají..
lubenka píše:
Můj malej má dnes půl roku, nesedí, tak ho do sport'áku za každou cenu rvát nebudu! Krom toho je v hluboké daleko víc chráněny proti zimě, větru, mrazu..
Pokud dítě sedí-budiž, ale i tak si myslím, že pokud se do korby vleze a je v ní spokojený, na zimu bych ji určitě nechala![]()
Mě právě šlo o to, že ve sporťáku bude větší prostor.. uvidíme no, pokud se mi nevejde do korby tak mi nezbude nic jinýho pak ![]()
já mám maxi cosi, délka vnitřku je nějakých 76 cm ,ale s fusakem už se tam asi nevejdeme v zimě. koukala jsem snad po všech korbách,ale větší sem nenašla s větším vnitřním! rozměrem
lubenka píše:
V travel je malý.
Není, když to srovnám s tím který jsem měla předtím (Deltim Fokus), tak mi to přijde skoro stejné… Nemám nový V travel, ale starší verzi…
![]()