Korbička Carcot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
218
12.2.11 09:39

korbička carcot

Maminky, chtela jsme se vas zeptat. Po vsechn vesmes kladnych recenzi jsme se rozodli pro koupi quinny buzz 3, ted jsme v jedne diskusy narazila na to, ze se da misto korby dreami koupit korbicka carcot. Slysim o ni poprve a to sedim na netu porad:-)Mela by pry byt vetsi nez dreami,do ji ma, nebo neco o ni vi, budu rada za kazdy postreh, Moc dekuji a krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Quinny Buzz?

Přidejte zkušenost s Quinny Buzz
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2316
10.4.11 18:40
KaackaM píše:
Maminky, chtela jsme se vas zeptat. Po vsechn vesmes kladnych recenzi jsme se rozodli pro koupi quinny buzz 3, ted jsme v jedne diskusy narazila na to, ze se da misto korby dreami koupit korbicka carcot. Slysim o ni poprve a to sedim na netu porad:-)Mela by pry byt vetsi nez dreami,do ji ma, nebo neco o ni vi, budu rada za kazdy postreh, Moc dekuji a krasny den.

Ahoj, tak můžu říct, že jsem carcot viděla naživo a líbí se mi více než dreami. Jestli je prostornější to bych neřekla, přijde mi to nastejno. Nedá se sehnat uplně všude a má méně barevných variant :-( je dražší, nechápu proč :-x ale každopádně ke quinny buzz bych chtěla carcot. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
12.4.11 19:42
Ahojky, tak jsem ještě našla korbičku na quinny SENZZ DREAMI, je podobná carcotu a to hodně a je levnější než carcot a o pár stovek dražší než dreami. Jukni na ně :lol:
zlatuna píše:
KaackaM píše:
Maminky, chtela jsme se vas zeptat. Po vsechn vesmes kladnych recenzi jsme se rozodli pro koupi quinny buzz 3, ted jsme v jedne diskusy narazila na to, ze se da misto korby dreami koupit korbicka carcot. Slysim o ni poprve a to sedim na netu porad:-)Mela by pry byt vetsi nez dreami,do ji ma, nebo neco o ni vi, budu rada za kazdy postreh, Moc dekuji a krasny den.
Ahoj, tak můžu říct, že jsem carcot viděla naživo a líbí se mi více než dreami. Jestli je prostornější to bych neřekla, přijde mi to nastejno. Nedá se sehnat uplně všude a má méně barevných variant :-( je dražší, nechápu proč :-x ale každopádně ke quinny buzz bych chtěla carcot. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jannie11
2.5.13 13:05

Je to tak ze korbicka car cot se pouziva misto autosedacky? ze dite v ni lezi coz je v prvnich mesicich dulezite.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4