Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, chtela jsme se vas zeptat. Po vsechn vesmes kladnych recenzi jsme se rozodli pro koupi quinny buzz 3, ted jsme v jedne diskusy narazila na to, ze se da misto korby dreami koupit korbicka carcot. Slysim o ni poprve a to sedim na netu porad:-)Mela by pry byt vetsi nez dreami,do ji ma, nebo neco o ni vi, budu rada za kazdy postreh, Moc dekuji a krasny den.
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzKaackaM píše:
Maminky, chtela jsme se vas zeptat. Po vsechn vesmes kladnych recenzi jsme se rozodli pro koupi quinny buzz 3, ted jsme v jedne diskusy narazila na to, ze se da misto korby dreami koupit korbicka carcot. Slysim o ni poprve a to sedim na netu porad:-)Mela by pry byt vetsi nez dreami,do ji ma, nebo neco o ni vi, budu rada za kazdy postreh, Moc dekuji a krasny den.
Ahoj, tak můžu říct, že jsem carcot viděla naživo a líbí se mi více než dreami. Jestli je prostornější to bych neřekla, přijde mi to nastejno. Nedá se sehnat uplně všude a má méně barevných variant
je dražší, nechápu proč
ale každopádně ke quinny buzz bych chtěla carcot. ![]()
zlatuna píše:KaackaM píše:Ahoj, tak můžu říct, že jsem carcot viděla naživo a líbí se mi více než dreami. Jestli je prostornější to bych neřekla, přijde mi to nastejno. Nedá se sehnat uplně všude a má méně barevných variant
Maminky, chtela jsme se vas zeptat. Po vsechn vesmes kladnych recenzi jsme se rozodli pro koupi quinny buzz 3, ted jsme v jedne diskusy narazila na to, ze se da misto korby dreami koupit korbicka carcot. Slysim o ni poprve a to sedim na netu porad:-)Mela by pry byt vetsi nez dreami,do ji ma, nebo neco o ni vi, budu rada za kazdy postreh, Moc dekuji a krasny den.je dražší, nechápu proč
ale každopádně ke quinny buzz bych chtěla carcot.
Je to tak ze korbicka car cot se pouziva misto autosedacky? ze dite v ni lezi coz je v prvnich mesicich dulezite.