Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky prosím o radu, oml.se že zakládám nové téma,ale já se v tom tady hrabu už několik dní a pořád nic co by mi pomohlo. Mám kočárek jané Slalom 2009- sporták,ted čekáme druhé mimi a potřebuji koupit korbičku. Ale nevím si rady jestli 2008 nebo 2009, máte některá zkušenosti s tím upevněním k té boudičce, je ta 2008 lepší,když je to tam připnuté??? Moc děkuji za každou radu
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMáme sporťák 2009, ale korbičku 2008. Je skvělá.Nevím, jaké připevnění čeho a kam máš na mysli???
Díky za reakci, no kdesi jsem se dočetla,že si někdo stěžoval na tu boudičku 2009,že to není moc dobrý,když to není připevnený k té ruččce,že se to nějak krčí nebo co,tak ted řeším kterou ,at pak nějak nelituji.
Když jsem se rozhodovala jestli si mám koupit sporťák slalom reverse tak jsem v diskusi našla tohle https://www.emimino.cz/…ankovani/70/?… jestli jsi nemyslela spíš tohle. A nebo v diskusi o 2011 se probíralo jestli není lepší /větší/ korba od Concordu.
Nevím,kde jsem to už četla,ale tohle to nebylo.Paní prostě psala,že má korbičku 2009 a že jí nevyhovuje to,že ta boudička je už jako zvlášť od té ručky, že prý se jí boudička jakoby padá a dozadu, že lituje že si nekoupila 2008,že tam je připevněná k té hlavní nosící ruččce a že se ta rukojeť ani tak neodírá jak u té 09.Tak jsem se ted zasekla a řeším,jestli jít do 08 nebo 09.Rozměrově uvnitř korby je to prý stejný,tak tohle neřeším.Jen prostě mě zarazila ta bouda.Chtěla jsem 09 protože jsem prostě chtěla novějšího datumu a taky,že se mi to bude asi lépe později prodávat,když už jí za půl roku nebudu potřebovat.Tak teď nevím.
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, nemáte některá zkušenost s prodejcem kočárků Ondálek??? On má jakýsi zajímavý ceny a ty 08 tam má dosti levné.
![]()
Myslim, ze ta 2008 je dobra, a neprohloupis, to prichyceni na madlo je super.
Co se tyce Ondalka- pokud ti zaruci servis- proc ne?
Protoze co vim, tak on ma kocarky z nemecka a v Handy- dovozce jane pro CR i servisu ti kocar od ondalka na servis neprijmou
Děkuji moc za rady, tak možná půjdu teda do té 2008, ještě vědět co to bude a bylo by to fajn,at můžu vybrat i hodící se barvu ![]()
kamarádka má slaloma z ondálka, měla reklamaci a vyřídili jí to asi do 14 dnů od chvíle, co kočár doručila ČP do ondálka.. handy jejich kočáry neservisuje, protože je to dovoz z německa, ne přes ne, ale záruka je dva roky, a šmitec.. a případná reklamace u nich fakt není problém.
jinak sice na Jané nejsem odborník, ale znám korbu 08 a 09 a brala bych tu 08. jednoznačně. viděla jsem je vedle sebe.
Děkuji všem moc za rady
, tak jen ještě nějakou hezkou sehnat, na toho půl roku půjdu asi do nějaké téměř nové bazárkové
a nebo možná od toho Ondálka,ještě to musím promyslet.
Dobrý den Natašo,
uvažuji o koupi kočárku Jané Slalom a čtu že nějaká kamarádka má slalom z Německa, nevíte kde by se tam dal koupit a nebo zda někdo zprostředkuje prodej a zda to je výhodnější než u nás?
Děkuji Martina