Korbička Micro od Jané

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
30.12.12 13:12

@Verunka.T někde sem se dočetla, že na tý korbě jsou ještě pásečky, ketrejma se přichytává ke konstrukci, tk to musím ještě prozkoumat :)) já mám miminko 6 týdnů, tak se zatím vejdeme dobře :))) je to nejvetší korba od jané :))) takže pokud máš jané, s tejně nic většího nekoupíš :))
já jí sehnala úplně novou od paní, co si jí koupila a nepoužila, byla úplně nová za krásný peníze, koupila jsem do ní ten menší fusak od emitexu, tu mumii, ab ytam přebytečnej fusak nezabíral místo :)) v létě už jí nebudud potřebovat, kdybys chtěla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.12.12 13:26

Aničkakytička: a jakou máš barvu korbičky? taky by mi stačila používaná, jedno dítko už máme a třetí vážně neplánujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.12.12 13:28

Mám černo zelenou, je černá a má zelenej ten jakoby nánožník… a k tomu je ten fusak emitex, černo limetkovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.12.12 13:31

@Verunka.T jinak, taky sem říkala že dvě stačí a spinká mi tu třetísek :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.12.12 13:42

Myslíš tenhle odstín? a není ta zelené moc zářivá? aby se na nás v létě nelepili mušky, my jsme totiž moc nepřemýšleli a máme tu limitovanou kolekci ve žluté barvě, hluboká korbička v pohodě, tu jsme měli od podzimu do května, ale na sporťák jsem musela nechat ušít jinej potah, byl to děs s těma muškama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.12.12 14:14

@Verunka.T já mám asi starší kolekci, ta zelená je taková tmavší.. vyfotila bych, a le madam mi včera rozflákala foťák…
 http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.12.12 16:41

Ta tmavší nevypadá zle, ale asi bych raději jinou barvu, líbí se mi tahle hnědá http://www.handypraha.cz/…-detail.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.12.12 17:51

Koukali jsme na tuto korbicku v obchode, ale odrazovalo nas to kyvani. Uchycovaci pasky nepusobily moc pevne. „Splacnuti“ korby je sikovne, ale my jsme se nakonec teto vyhody vzdali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
30.12.12 17:56

@Meed A jaký kočárek jste nakonec vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
30.12.12 20:28

Jane, ale s korbickou Transporter, libila se nam vic, je takova kulatejsi. Ale mala je, mimco se narodi v breznu, tak nemusime resit fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
30.12.12 20:36

Tu korbičku transporter měla známá, je hrozně úzká, je to nejmenší korbička od jané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
30.12.12 21:15

Taky bych do transportera nešla, kdyby malej nebyl v listopadu, vzala bych capazo, ale budem mít celou zimu fusak, tak jsem vzala micro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.12.12 14:46

@Verunka.T vzuhledem k tomu, že nová stojí skoror pět litrů ( nechápu teda za co :) ) a já jí sehnala široko daleko jedinou, úplně novou za dva tisíce, bylo mi šumák, jakoou má barvu, navíc já teda zelenou ráda :) kdybych si vybírala, tak jsu do hnědé, sporťák mám taky hnědej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.13 19:53

Ahojky, potřebovala bych radu k Jané Slalom pro 2011. Problém je v tom, že sporťák nejde dát do úplného sedu a malý je v tom utopenej jak bobek a pořád hodně sklouzává a moc dobře nevidí. Nevím, zda je ten problém obecně, nebo zda to mám špatně nastavené. Ty šňůry už nejdou více utáhnout. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
3.1.13 20:15

On ten sporťák úplně do sedu dát nejde, taky jsme ze začátku trochu sjížděli a musela jsem malýho posunovat, zkus třeba tenhle odkaz http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí