Jané Muum

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4293
3.7.12 08:17

Jané Muum

Ahoj maminky,
vlastníte některá tento kočárek? Dost o něm uvažuji, ale nemůžu najít žádné recenze. Chci jej jako druhý kočárek do zoo, města, atd. Na terén mám Mutsy Urban. Prosím napište mi jeho plusy a mínusy..moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
3.7.12 08:39

Ono recenzí moc nebude, je to letošní model ;) Já jsem si ho objednala z eshopu, ale vracela jsem ho, protože jsme měli smůlu na kus - měl nepříjemně vyviklaný madlo. Jinak mi přijde super: lehkej, úžasně skladnej, dobře se otáčí sedačka, dostatečnej košík, polohovatelný záda i podnožka, luxusní materiál atd. (Teda jezdila jsem s ním jen v předsíni, ale byla jsem spokojená; až na to madlo.) Akorát nějak bude člověk muset vyřešit stínění mimina v lehu, asi nástavcem na boudičku.

Problém ale je s dostupností: já si ho objednávala v květnu, a tehdy do značkového dovozce (handypraha. cz) dovezli asi deset zelenejch a ten můj jeden fialovej, s tím, že červený a hnědý bude do dvou měsíců a černej v srpnu. Čili než se do něj zamiluješ, ověř si dodací dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
3.7.12 08:43

Já vím, ale přece jen nějakej měsíc už tu je, tak to zkouším :lol: Mám zálusk na zelenej a ve většině eshopů je dostupnost 3dny - týden…můžu se ještě zeptat, jaký má kolečka, jestli je to plast nebo jsou trošku pogumovaný?? O tom nic nikde nepíšou..díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.7.12 08:44

Přesně si nepamatuju, ale je to v principu plast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alíís :P
5.8.12 21:20

Jané Muum

Ahojky,
já tento kočárek mám a jsem nadmíru spokojená!;) Kolečka jsou z plastu, ale kočárek naprosto zvládá i lehčí terén - my jsme zkusili ve větším terénu a bezproblémů, takže menší bude ještě větší hračka :D Máme barvu P71 Herb - zelenošedý přesně jak chceš, potah lze snadno sundat, vyprala jsem vodou s pracím práškem a kartáčkem, protože mi ho přítel hned polil energeťákem :potlesk: Polohování nožiček, rukojeťi do 7 poloh, velký nákupní a DOBŘE dostupní koš :dance: vejde se mi tam spousta věcí ;) sedačka je dobře otočná po i proti směru jízdy :! a pokud si ho budeš objednávat z netu, tak si napiš jané muum 2012 zdarma slunečník :) taky máme zdarma k tomu a přitom kdyby sis ho koupila zvlášť, tak dáš 800 co jsem našla.. :roll: snad jsem ti nějak pomohla a dej vědět, jak se rozhodneš :palec: Měj se a pokud už ho máš, tak ať slouží :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5158
10.8.12 21:45

Holky, a nebyli by rozměry sporťáku? šířka sedu, délka opěrky a délka ložné plochy? Máme dlouhána, tak aby se mi tam nějakou chvíli vešel…

Zatím jezdíme v korbě, ale uvažuju o novém sporťáku a mezi favority patří právě jané muum, mutsy evo a navington cadet…ale ten spíš asi ne…nemám v něj moc důvěru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alíís:P
11.8.12 20:39

Kočárek mám v kufru, zítra ho přineseme nahoru, ráda přeměřím, ale náš syn má v osmi měsících 84 cm a vejde se krásně, to tě mohu ujistit :-) :lol: Uvidíme, jak se bude jezdit v zimě s fusakem, ale myslím, že vše bude, ok :nevim: Hned jak ho přinesem nahoru, dám vědět :)

• Citovat
  • Upravit
5158
11.8.12 21:54

To by bylo moc super :-) To je taky dlouhán :-) Já ho právě jednou naživo viděla, ale neměla jsem s sebou metr na přeměření…a já to prostě od oka neodhadnu jak je velký :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.8.12 21:33
@vesper píše:
Holky, a nebyli by rozměry sporťáku? šířka sedu, délka opěrky a délka ložné plochy? Máme dlouhána, tak aby se mi tam nějakou chvíli vešel…Zatím jezdíme v korbě, ale uvažuju o novém sporťáku a mezi favority patří právě jané muum, mutsy evo a navington cadet…ale ten spíš asi ne…nemám v něj moc důvěru

k ostatním ti nenapíšu, ale mutsy evo mě neskutečně zklamal v obchodě, takový prťavoučký nic, dlouhán se ti tam určitě nevejde. navingtony nejsou malé, ale nějak si cadet nemůžu vybavit, viděla jsem je všechny, ale já si nemůžu vzpomenout :zed:.. MuuM mi nepřišel tak malinký, ale v reálu je jistě těžší než 7kg, co uvádí, odhadem 10-12kg ve sportovní verzi a je takový povolený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.8.12 22:00

No mně teda Muum přišel lehkej (i když těch 7 kg je asi konstrukce bez sedačky, to se udává často), ale je fakt, že povolenej byl - ten „můj“ měl vyloženě vyviklanou rukojeť, že se při pohybu dolů nejdřív o pět čísel pohnula a pak teprv „zabrala“. Ale bylo to asi kusem, ten co měli na prodejně byl v pohodě.

Na Mutsy Evo jsem se taky koukala v obchodě, hlavně mi vadilo, že není až tak skladnej: i když se spakoval do minima, měli jsme ho plnej kufr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.12 23:03

Šířka sedu je myslím 35 cm a délka opěrky zádiček je 50 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.12 23:04

Muum je opravdu moc lehký (7 kg celý - podvozek i sedačka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.8.12 08:31
@Bambulka17 píše:
Muum je opravdu moc lehký (7 kg celý - podvozek i sedačka)

a vážila jsi ho? protože já měla na té prodejně svoje golfky 8kg (dle váhy) a muum byl stopro těžší, 10kg je odhad, ale já ho nevážila, tak mě to zajímá..ráda bych měla kompletní info.. :D

(ono to, co se leckdy - vlastně často - píše, je blbost, kdysi dávno taky udávali u slaloma 8kg, než se přišlo na to, že realita je 12 :) a 8kg je stěží konstrukce.. :)u nomada psávali 6 a je to 8,..)

@karolina_a_betuska já viděla zatím asi 4 kusy a všechny byly povolené :think:
ale takhle, ono to až tak neva, pokud to povolení zůstane, nepovolí dál a dá se s tím zatáčet. protože jak je moc vůle do stran, špatně se kočár ovládá..

má ho někdo už déle? co kola - ve mě moc důvěru bohužel nebudil ten materiál, ale ráda bych se mýlila.. asi až zima ukáže, kolik šutrů pochytají.. (takový ten štěrčík, co se jím sype chodník)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.12 08:42

Kočárek jsem nevážila, ale mám golfky CAM, které mají 10 kg a připadnou mi mnohem těžší než muum. Jinak s tím povolením kočáru - já ho mám jen takový odpružený, ale jako naprosto v pohodě. Kolečka uvidíme v zimě, i když kočár se mi svou otevřeností moc do zimy nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.8.12 21:33

Těch 6,6 kg je prý váha jen samotné konstrukce, takže počítám že bude mít víc, ale pořád bude patřit k lehčím sporťákům..a každý kilo dolů jedině dobře :palec: Spíš mi jde o to jak je velký aby se mi tam prcek vešel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí