Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
vlastníte některá tento kočárek? Dost o něm uvažuji, ale nemůžu najít žádné recenze. Chci jej jako druhý kočárek do zoo, města, atd. Na terén mám Mutsy Urban. Prosím napište mi jeho plusy a mínusy..moc děkuji
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumOno recenzí moc nebude, je to letošní model
Já jsem si ho objednala z eshopu, ale vracela jsem ho, protože jsme měli smůlu na kus - měl nepříjemně vyviklaný madlo. Jinak mi přijde super: lehkej, úžasně skladnej, dobře se otáčí sedačka, dostatečnej košík, polohovatelný záda i podnožka, luxusní materiál atd. (Teda jezdila jsem s ním jen v předsíni, ale byla jsem spokojená; až na to madlo.) Akorát nějak bude člověk muset vyřešit stínění mimina v lehu, asi nástavcem na boudičku.
Problém ale je s dostupností: já si ho objednávala v květnu, a tehdy do značkového dovozce (handypraha. cz) dovezli asi deset zelenejch a ten můj jeden fialovej, s tím, že červený a hnědý bude do dvou měsíců a černej v srpnu. Čili než se do něj zamiluješ, ověř si dodací dobu.
Já vím, ale přece jen nějakej měsíc už tu je, tak to zkouším
Mám zálusk na zelenej a ve většině eshopů je dostupnost 3dny - týden…můžu se ještě zeptat, jaký má kolečka, jestli je to plast nebo jsou trošku pogumovaný?? O tom nic nikde nepíšou..díky
Ahojky,
já tento kočárek mám a jsem nadmíru spokojená!;) Kolečka jsou z plastu, ale kočárek naprosto zvládá i lehčí terén - my jsme zkusili ve větším terénu a bezproblémů, takže menší bude ještě větší hračka
Máme barvu P71 Herb - zelenošedý přesně jak chceš, potah lze snadno sundat, vyprala jsem vodou s pracím práškem a kartáčkem, protože mi ho přítel hned polil energeťákem
Polohování nožiček, rukojeťi do 7 poloh, velký nákupní a DOBŘE dostupní koš
vejde se mi tam spousta věcí
sedačka je dobře otočná po i proti směru jízdy
a pokud si ho budeš objednávat z netu, tak si napiš jané muum 2012 zdarma slunečník
taky máme zdarma k tomu a přitom kdyby sis ho koupila zvlášť, tak dáš 800 co jsem našla..
snad jsem ti nějak pomohla a dej vědět, jak se rozhodneš
Měj se a pokud už ho máš, tak ať slouží ![]()
Holky, a nebyli by rozměry sporťáku? šířka sedu, délka opěrky a délka ložné plochy? Máme dlouhána, tak aby se mi tam nějakou chvíli vešel…
Zatím jezdíme v korbě, ale uvažuju o novém sporťáku a mezi favority patří právě jané muum, mutsy evo a navington cadet…ale ten spíš asi ne…nemám v něj moc důvěru
Kočárek mám v kufru, zítra ho přineseme nahoru, ráda přeměřím, ale náš syn má v osmi měsících 84 cm a vejde se krásně, to tě mohu ujistit
Uvidíme, jak se bude jezdit v zimě s fusakem, ale myslím, že vše bude, ok
Hned jak ho přinesem nahoru, dám vědět ![]()
To by bylo moc super
To je taky dlouhán
Já ho právě jednou naživo viděla, ale neměla jsem s sebou metr na přeměření…a já to prostě od oka neodhadnu jak je velký ![]()
@vesper píše:
Holky, a nebyli by rozměry sporťáku? šířka sedu, délka opěrky a délka ložné plochy? Máme dlouhána, tak aby se mi tam nějakou chvíli vešel…Zatím jezdíme v korbě, ale uvažuju o novém sporťáku a mezi favority patří právě jané muum, mutsy evo a navington cadet…ale ten spíš asi ne…nemám v něj moc důvěru
k ostatním ti nenapíšu, ale mutsy evo mě neskutečně zklamal v obchodě, takový prťavoučký nic, dlouhán se ti tam určitě nevejde. navingtony nejsou malé, ale nějak si cadet nemůžu vybavit, viděla jsem je všechny, ale já si nemůžu vzpomenout
.. MuuM mi nepřišel tak malinký, ale v reálu je jistě těžší než 7kg, co uvádí, odhadem 10-12kg ve sportovní verzi a je takový povolený
No mně teda Muum přišel lehkej (i když těch 7 kg je asi konstrukce bez sedačky, to se udává často), ale je fakt, že povolenej byl - ten „můj“ měl vyloženě vyviklanou rukojeť, že se při pohybu dolů nejdřív o pět čísel pohnula a pak teprv „zabrala“. Ale bylo to asi kusem, ten co měli na prodejně byl v pohodě.
Na Mutsy Evo jsem se taky koukala v obchodě, hlavně mi vadilo, že není až tak skladnej: i když se spakoval do minima, měli jsme ho plnej kufr ![]()
@Bambulka17 píše:
Muum je opravdu moc lehký (7 kg celý - podvozek i sedačka)
a vážila jsi ho? protože já měla na té prodejně svoje golfky 8kg (dle váhy) a muum byl stopro těžší, 10kg je odhad, ale já ho nevážila, tak mě to zajímá..ráda bych měla kompletní info.. ![]()
(ono to, co se leckdy - vlastně často - píše, je blbost, kdysi dávno taky udávali u slaloma 8kg, než se přišlo na to, že realita je 12
a 8kg je stěží konstrukce..
u nomada psávali 6 a je to 8,..)
@karolina_a_betuska já viděla zatím asi 4 kusy a všechny byly povolené ![]()
ale takhle, ono to až tak neva, pokud to povolení zůstane, nepovolí dál a dá se s tím zatáčet. protože jak je moc vůle do stran, špatně se kočár ovládá..
má ho někdo už déle? co kola - ve mě moc důvěru bohužel nebudil ten materiál, ale ráda bych se mýlila.. asi až zima ukáže, kolik šutrů pochytají.. (takový ten štěrčík, co se jím sype chodník)
Kočárek jsem nevážila, ale mám golfky CAM, které mají 10 kg a připadnou mi mnohem těžší než muum. Jinak s tím povolením kočáru - já ho mám jen takový odpružený, ale jako naprosto v pohodě. Kolečka uvidíme v zimě, i když kočár se mi svou otevřeností moc do zimy nezdá
Těch 6,6 kg je prý váha jen samotné konstrukce, takže počítám že bude mít víc, ale pořád bude patřit k lehčím sporťákům..a každý kilo dolů jedině dobře
Spíš mi jde o to jak je velký aby se mi tam prcek vešel ![]()