Jané Muum

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
25.7.14 00:44

@nej24 Skladnost a manipulace má nej nej Baby Jogger, my máme City Mini 4kolku, ale teda nechodíme do terénu. Do terénu asi lepší Mini GT nebo Elite (nemám zkušenost, jen z doslechu; ale jsou to teda tříkolky a jsou o něco těžší kvůli těm bytelným kolům).

Jinak se koukni na video, kočár se složí do placky a dá se strčit v autě i autosedačce „pod nohy“, sporťák je veliký a naše malá s 94 cm má ještě na výšku rezervu, konstrukce po dvou a půl letech jako nová.

Muum jsem měla jen doma v předsíni a pak jsem ho vracela, vadila mi krátká stříška (když se dítě položí, je stínítko „za“ hlavou a ne nad ní) a hlavně rozhrkaná konstrukce (madlo mělo vůli asi 5cm při pohybu dolů, takže bych musela dělet velké pohyby při nedzvedávání kol na obrubník atd.). Celkově působil dost vachrlatě, třeba oproti tomu Baby Joggeru (ale i Gracu Symbio, to jsme měli taky). Jediná nevýhoda BJ je, že nemá otočnou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.7.14 10:46

Já bych do Muum nešla, osobně s ní zkušenost nemám, ale moc chváli jsme na něj neslyšela. Chtěla jsem ho na druhé dítě, ale nakonec jsem si to rozmyslela, na první jsem měla jané slalom, ten je super a po odježdění druhého dítka v korbičce jsme pořídili Baby jogger city elite, protože jsem se do něj prostě zamilovala a ten je prostě bezkonkurenční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.14 17:02

BJ je moc pěkný… Ale potřebuju skladnou i korbičku. Myslela jsem si právě na nějakou pěknou trojkombinaci za rozumnou cenu, nebo i bazarově. Ve stylu muum ale s odpruženými koly a vše aby bylo skladné do mini auta. To mě teda mrzí že muum nedoporučujete. Co teda myslíte s tou hlubokou korbičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
25.7.14 17:52

@nej24 Neorzumím pojmu „skladná i korbička“. K BJ se korba koupit dá, a ta není skladná nikdy, ne?

Ale jako je fakt, že to bude dražší.

Jinak já taky Muum celkem chtěla (sháněli jsme druhý kočár, aby byl otočný, tam nebyla skladnost taková priorita), ale vypadal fakt tak, že to nešlo a koupila jsem dražší Graco Symbio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.7.14 17:52
@nej24 píše:
BJ je moc pěkný… Ale potřebuju skladnou i korbičku. Myslela jsem si právě na nějakou pěknou trojkombinaci za rozumnou cenu, nebo i bazarově. Ve stylu muum ale s odpruženými koly a vše aby bylo skladné do mini auta. To mě teda mrzí že muum nedoporučujete. Co teda myslíte s tou hlubokou korbičkou?

no k BJ lze dokoupit korbičku, která se dá podle popisu i složit a je překrásná, chtít třetí dítě, jdu do ní k mému elitu :D
 http://www.detskydum.cz/…orba-660001/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.7.14 18:02
@Slečna Ferka píše:
@nej24 Neorzumím pojmu „skladná i korbička“. K BJ se korba koupit dá, a ta není skladná nikdy, ne?

Ale jako je fakt, že to bude dražší.

Jinak já taky Muum celkem chtěla (sháněli jsme druhý kočár, aby byl otočný, tam nebyla skladnost taková priorita), ale vypadal fakt tak, že to nešlo a koupila jsem dražší Graco Symbio.

ale jo, jsou korbičky, které se dají složit na placku, od jané je to třeba ta micro, ale i ten baby jogger takovou dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.7.14 18:37

Ano, myslela jsem, aby se dala korbička složit na placku. Mimochodem, ta korbička od BJ deluxe (modrá) je nádherná.
Děkuji za informace mám zase o čem přemýšlet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.9.15 21:48

Dobrý den, chci se zeptat jestli máte ještě tu prodlouženou boudičku ke sorťáku Jané muum? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.5.17 18:30

Zkusím obnovit diskuzi. Má někdo Jane Muum 2017? Popř. 2016. Nemůžu se furt rozhodnout mezi tímhle a Britaxem B-motion 4 plus. Prioritou je uplny leh na rovno, polohovací nohy a kolečka spíše ty s vlastností nafukovací, ale vyplněné uvnitř. Nebo byste doporučili jiný kočárek. Na ceně úplně tak nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.5.17 19:14

@Voskovky nemam zkusenosti s ani jednim kocarkem ale co jsem vycetla tak britax motion 4 + je hodne reklamovany.. asi se jim moc nepovedl.. hodne se tam pry kazi to polohovani nozicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
30.5.17 19:23

@Petule989 O tom vím a vem to čert, každý kočárek o kterém jsem četla má nějaký problém. Některým rachtají kolečka, vrže, apod. Když už je to ideální kočárek, tak má to šílený polohovaní zad viz Bugaboo. O Jane Muum jsem toho právě moc nenašla, tak doufám, že tu je někdo, kdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.5.17 21:03

@Voskovky
Ja jsem mela stejne dilema a nakonec mame Jane epic. Ten muum ma vylozene kolecka plastove, takze bych sla do b motion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
30.5.17 21:21

@Voskovky ono je to tezky ja ted taky vybirala.. a nakonec jsem vybrala b motion 3 ale dokupovala jsem vajicko a korbicku protoze to chci od miminka.. tak uvidime jak budu ve vysledku spokojena.. proto vim o tom britaxu na fcb ve skupince jsou z nej z toho + holky uplne nestasne..

Na jane muum jsem koukala a nakonec zvitezil ten britax..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
1.6.17 07:42

@Petule989 jsem právě taky na Fcb snad ve všech skupinkach britax a tam mi to plusko prave nevymlouvaly. Tak ja nevim. Asi mi z toho mrskne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
1.6.17 09:42

@Voskovky tak v te co jsem ja si zensky prevazne stezujou… :lol: to je pak tezky..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí