Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumDneska jsem psala paní znova, potřebuju se domluvit na prodloužení boudy u sporťáku, je totiž strašně krátká, jak dneska foukalo, tak malá nebyla vůbec chráněná, tak jsem byla z toho vyřízená, moje nadšení z kočárku pomalu opadá ![]()
Nééé zrovna dneska jsme ho objednali a mám z toho hroznou radost!!! Nakonec jsme se dohodli na červený s luxusním červeným fusakem.
BYla jsem ráda, že se dá doobjednat nánožník a prodloužení boudičky, snad taky nebude problém ![]()
jo a jak se s nim vůbec jezdí ve sněhu?!?
Tak na prodloužení boudičky jsem se s paní taky domluvila, uvidíme, jak to bude vypadat ve skutečnosti, dám sem pak fotku. no já moc sníh nemám vyzkoušený
ještě pořádně u nás nebyl, a když byly mrazy, tak jsme byli doma.
@Venussia Ta krátká bouda byl jeden z důvodů, proč jsem si ho nekoupila (teda navíc ještě ten náš kus byl dost rozhrkanej). Zvlášť vleže jako by tam nebyla. Zlatej Baby Jogger!
No dneska jsem si nadávala, že mě to vůbec nenapadlo si to vyzkoušet, příště už budu vědět. ale vytočená jsem byla teda pěkně, malá je normálně vystrčená venku, hrůza
hlavně, že jsem koukala na polohování, aby to šlo jak pro i proti směru jízdy atd a tohle mě vůbec nenapadlo
Jak jsem psala do ted, jsem byla fakt spokojená, ale zase na druhou stranu, není to kočár za plno peněz, takže nějaká ta chyba tam bude, ale příště asi zvolim to Brio Go, stejně furt chodim a říkám, že by se mi líbil.
@luciasru píše:
Nééé zrovna dneska jsme ho objednali a mám z toho hroznou radost!!! Nakonec jsme se dohodli na červený s luxusním červeným fusakem.
BYla jsem ráda, že se dá doobjednat nánožník a prodloužení boudičky, snad taky nebude problém
jo a jak se s nim vůbec jezdí ve sněhu?!?
Doma si ho vyzkoušej, a když se ti to nebude líbit, můžeš ho vrátit. do tý doby mi určitě přijde nánožník i clona, tak se koukneš a rozhodneš se
Ale tak ta stříška je krátká jenom když se dá úplně do polohy ležmo, jinak je dítě krytý docela dobře, vždyť má více poloh… ale jinak se dá doobjednat třeba od emitexu a nestojí to moc peněz http://www.babylife.cz/…-tmave-modre
Má 3 polohy a dítě je nejvíc krytý, když je v sedu a to já ještě neposazuju, takže jezdíme v tý střední poloze a nebo v úplným lehu. jako tohle je fakt nedomyšlený. dala jsem fotky, aby jste se koukly. přítel trošku tu boudu pošteloval a je to lepší, ale stejně pořád nedostatečný
Myslím, že snad 100% kočárek ani neexistuje, na každým je něco… boudička je problém, ale má řešení
.. já jsem taky měla strach jak dlouho mi vydrží dítě ve sporťáku, protože hodně holek říkalo, že je malý a úzky, tak já jsem do něj posadila 1,5 ročního synovce a není to žádný prcek
a vešel se úplně v pohodě, ještě měl i dost rezervu ![]()
@Venussia píše:
Jak jsem psala do ted, jsem byla fakt spokojená, ale zase na druhou stranu, není to kočár za plno peněz, takže nějaká ta chyba tam bude, ale příště asi zvolim to Brio Go, stejně furt chodim a říkám, že by se mi líbil.
jo a ten Brio Go byla taky moje druhá varianta, v krámě jsem byla z nej nadšená taky, ale tam se mi nelíbila hluboká korba, taková neforemná nehezká…
Holky, já mám MUUM od té doby co se začal u nás v Č. Budějovicích v Bejbycentru prodávat (cca. 5/2012) a nedám na něj dopustit. Mám jen sporťák a opravdu za mne doporučuji
. Mám doma koupený ještě MUTSY Transporter (jak korbičku, tak sportovní nástavbu), který měla Terezka od narození, ale jak přišel MUUm, tak jsem neodolala
. A musím říct, že se s Muum jezdí dobře a je hlavně lehký a prostorný. Fusak mám od Emitexu a nánožník jsem nakonec pořídila také od Emitexu (emitex exclusive). Škoda je, že ještě není žádný originál nánožník, ale to je jediná vada co jsem našla ![]()
@adula84 píše:
jo a ten Brio Go byla taky moje druhá varianta, v krámě jsem byla z nej nadšená taky, ale tam se mi nelíbila hluboká korba, taková neforemná nehezká…
no nebýt přítele, tak Brio Go mám, ale jakmile ho viděl, řekl, že je to jak tank. taky se mu nelíbila ta korba
@jin76 píše:
Holky, já mám MUUM od té doby co se začal u nás v Č. Budějovicích v Bejbycentru prodávat (cca. 5/2012) a nedám na něj dopustit. Mám jen sporťák a opravdu za mne doporučuji. Mám doma koupený ještě MUTSY Transporter (jak korbičku, tak sportovní nástavbu), který měla Terezka od narození, ale jak přišel MUUm, tak jsem neodolala
. A musím říct, že se s Muum jezdí dobře a je hlavně lehký a prostorný. Fusak mám od Emitexu a nánožník jsem nakonec pořídila také od Emitexu (emitex exclusive). Škoda je, že ještě není žádný originál nánožník, ale to je jediná vada co jsem našla
no já jsem si ho vybrala v dubnu a v květnu jsem si ho vezla domů, ale až v červenci jsem začala vozit a ted ve sporťáku, tak jsem ráda, že jste spokojená. mě právě zaskočilo, že když jsem byla s holkama venku, tak jsem hned koukala po těch jejich sporťácích a porovnávala jsem.
Ahoj holky, taky se chystame poridit sportak jane muum.. koukala jsem taky po nanozniku a nasla jsem ho na slovensku
nechapu pro se to tady zatim neprodava ![]()
http://www.maderna.sk/…oduct/15963/
jeste jsem se tedy nerozhodla jestli ho necham usit nebo koupim original..