Jané Muum

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
26.1.13 12:37

A tahle je v úplným lehu, takže tam bude Agátka krásně schovaná, fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.1.13 17:36

:potlesk: A kdo Vám to teda šil?!? Lepší, když je to vyzkoušený :) a hlavně krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
28.1.13 09:45

Paní z mimibazaru, má přezdívku natydom, tady posílám odkaz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.1.13 20:16

Holky, mohla bych vás některou poprosit, jestli byste mi nezměřila sedátko u sportovní verze? Jak jsou dlouhá a široká záda a sedátko? Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markulina tp
2.2.13 23:40

Zdravím holky, chtěla bych vás požáadt o radu. Jezdíme k rodičům na vesnici a sháním nějaký sporták- velmi mne zaujal Jané muum, ale nevím jak by se na vesnické ježdění tvářila kolečka, navíc co sníh v zimě? Ještě mám vybraný x lander x mové a Jané nomad- ale tam se mi nelíbí, že nejde otočit sport. kobička- děkuji za vaše připomínky a rady. A ještě jak je to s odpružením na Muum?

• Citovat
  • Upravit
Bakuš
8.5.13 18:10

jané mumm

Ahoj maminy, chtela jsme se zeptat, jestli nektera nevite zda se da sehnat jenom korba a podvozek pro kocarek, sedacka je pro nas zbytecna, sportak uz mame jiny.. kdyby ano, tak mi rposm napiste, kam se mam obratit, dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
14112
9.5.13 14:24

HOlky chtěla jsem se zeptat četla jsem spoustu recenzí, sedí váha úváděná výrobcem 11,6kg i se sportovní sedačkou? Dále jsem se chtěla zeptat na kolečka jsou v pohodě po používání? Pak jsem měla dotaz na ten nánožník koukala jsem na ten ušitý vypadá to skvěle můžu se zeptat na cenu? zda se vypltí koupit kočárek a pak do toho investovat nebo lepší koupit nějaký celý komplet i s taškou na kočár. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.5.13 19:56

Jestli ta váha přesně sedí to nevím, ale jako lehoučkej je… ale ty kolečka jsou šílený. Prostě asi jako všechny plastový, hned jsou ošubrovaný a vypadají pořád špinavě, denně je můžu utírat, ale prostě to pořád je takový zaprášený, příště bych kupovala jedině kočárek s nafukovacíma… Ten nánožník u paní stojí tak 3-4stovky, teď nevím přesně, já si u ní teď budu nechávat dělat i novou boudičku a podložku.. mrkněte http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… … já ho kupovala jako kompletní set, takže jsem tašku k němu měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.5.13 21:07

@adula84 takže kolečka naprd??jasně plast se ošoupe, ale jak jinak zvládají terén a jízdní vlastnosti???To je otázka já bych ho chtěla z důvodu super složení a lehkosti s gumovejma kolečkama váží zase o něco víc…nedají se případně dokoupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
9.5.13 22:36

Já ho mám jako městský kočárek, takže se mi s ním jezdí dobře, ale takový menší nerovnosti se s ním přejít dají, po louce a tak, akorát je to náročnější ale jde to… nedají se koupit, jinak bych do toho taky hned šla… já ten kočárek prostě hrozne chtěla a neřešila jsem spoustu věcí, ale jinak si stěžovat nemohu, jenom ty kolečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
10.5.13 08:11

@adula84 tak to je fajn, že po jiných stránkách vyhovuje!!!Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lurun
13.5.13 09:31

Já ho mám v červený a jsme spokojený. Všem se strašně líbí. je lehounkej, lehce se ovládá, má velkej koš na nákup, tašku, velkou korbu. Kolečka?!? Dají se lehce odepnout a jestli vypadaj špinavě mě teda ne… Jsou pogumovaný, takže je vidět, že se s tim jezdí, ale nedokážu si představit, že bych za tu cenu měla lepší kočár.

• Citovat
  • Upravit
16908
13.5.13 09:33

Holky já se taky přidám, je to kočárek, do kterého určitě půjdeme, ale zajímalo by mě, jestli fakt na konstrukci připnu bezadaptérovou capazo korbu od jané? ten transporter je mrňavý a micro se mi nelíbí :nevim: a autosedačku nemusím mít jane, ale můžu mít concord nebo maxi cosi? musím mít adaptéry? děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.5.13 09:41

@Hejhulka25 to by mě taky zajímalo jelikož chci koupit jen nový sporták a dokoupit použitou korbu capazo a sedačku. Z handy praha mi odepsali, že je to možné pasuje jen se prý víc klimbá tím, že není připevněna těmi pásy jako je micro…ale drží ne že by měla být nebezpečná nebo spadnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
13.5.13 10:08
@MisTer píše:
@Hejhulka25 to by mě taky zajímalo jelikož chci koupit jen nový sporták a dokoupit použitou korbu capazo a sedačku. Z handy praha mi odepsali, že je to možné pasuje jen se prý víc klimbá tím, že není připevněna těmi pásy jako je micro…ale drží ne že by měla být nebezpečná nebo spadnout!

počkej micro je připevněná? to ani nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4