Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané MuumJj, jasne ze se ojizdi, ale tak jak vsechny ostatni nenafukovaci.Jako sterk nebo nerovny teren se da, ja mam pred barakem makadam a moc prijemna jizda to neni, ale to pro kazdy kocar.Jak jsem psala v mem starem prispevku dobry kocar za dobre prachy, ja si k nemu ted nechala udelat prodlouzeni boudy a nema absolutne problem
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na korbičku Micro. Podle videa na youtube se ta korbička docela viklá. Je opravdu stabilní, když drží jen ve dvou bodech? Přítel se bojí, že ty úchyty nevydrží, když je to jen plast. A pokud se tam dítě moc vrtí, nekýve se ta korba? Moc se mi ten kočár líbí, ale mám strach, že korba bude moc vratká. ![]()
Na korbičce jsou ještě dva pásky, které přichytíš ke konstrukci. to myslim, že asi na videu není. naše malá se tam teda moc nemrskala, tak přeci jen tam vozíš miminko. my jsme v korbě vydrželi do 5- ti měsíců, ted jsem akorát vytáhla sporťák, protože malá už nechtěla moc ležet a chtěla se dívat a taky už tam byla docela na těsno.
Ahoj,
četla jsem si Vaše rady a jsem za ně fakt moc ráda
…Včera jsme byli posoudit Casualplay S4 a Jané Muum a musím teda říci, že mě Muum okouzlil a Casualplay zklamal, že je opravdu těžkej. Nebo v praxi máte jiný zkušenosti?!? Bydlíme ve městě, na výlety se chystáme, ale žádnej dobrodruh a sporťák taky nejsem abych měla problém s kolečkama (teda myslím) ![]()
Teď už jen barvu, protože já bych teda klidně nacpala kluka do fialový, ale manžel se na to netváří
ale ostatní barvy mě naháněj husinu
![]()
Na casualplay jsme se taky dívali, to se nám líbil sporťák, že je takový prostorný, ale odradily mě potom recenze a riskla jsem tenhle nový kočárek. na kluka bych zvolila tu hnědou, viděla jsem jí ve skutečnosti a je moc hezký, mám trošku jiný názory co se týká barev, protože nechci mít kočárek, co má dalších 50 maminek okolo… ![]()
@luciasru Ta fialová mi přijde hodně holčičí. Nemám ráda hnědou a ta vyblitá zelená se mi taky nelíbí, ale kluka bych klidně dala do červený
Ale jinak je fakt, že v lehkosti skoro nmá konkurenci (ještě Graco Symbio nebo Baby Jogger City Mini, ale to není kombinace).
Je pravda, že ta zelená není moc hezká, v obchodě, kde jsme kupovali kočárek měli katalog, ve kterém byli vzorky barev, jak kočárek ve skutečnosti vypadá a ta zelená mě teda taky nezaujala. je pravda, že k černý se hodí všechno. jinak nevyhodu u tohodle kočárku vidim, že neprodávají originál nánožník na sporťák. viděla jsem ten universal od emitexu a hrůza, ale našla jsem tyhle stránky http://www.maderna.sk/…oduct/15963/?… , kde šijou nánožníky, tak přemýšlím a asi to risknu a objednám si ho.
Jo Graco Symbio má moje kamarádka a taky bych řekla, že je to lehký kočárek, ale už je takový rozvrzaný a má malý košík. jinak autosedačka ke kočárku byla teď v tv a hodnotili jí hodně dobře, teď si nejsem jistá, ale byla snad lepší jak casuaplay ![]()
Já si pak nechám asi ušít nánožník od tyhle paní na mimibazárku, stačí ji napsat typ kočárku a ušije snad cokoli… můžete si zvolit barvu, typ třeba i obrázky nebo jiný doplnky, má tam toho na výběr hodně… mě ušila na muum pultík ( organizér) na kočárek a jsem spokojená
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
@adula84 píše:
Já si pak nechám asi ušít nánožník od tyhle paní na mimibazárku, stačí ji napsat typ kočárku a ušije snad cokoli… můžete si zvolit barvu, typ třeba i obrázky nebo jiný doplnky, má tam toho na výběr hodně… mě ušila na muum pultík ( organizér) na kočárek a jsem spokojenáhttp://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
tak jsem koukala a paní bude asi hodně šikovná. a jak to funguje, posílá předem fotky, jak to bude vypadat nebo aspon fotku barvy a materiálu? a jak dlouho jste čekala? děkuji
Bud si vyberete něco z těch věcí co už paní dělala, kliknete na ten obrázek a napíšete jí ( tam je taková tabulka kam můžete psát a pak jí to odešlete, pak vám přijde odpověď na e-mail), jestli by vám ušila na váš typ kočárku, nebo si třeba můžete i dle sebe zvolit jakou barvu nánožníku by jste chtěli, nebo jestli tam chcete nějaký obrázek nebo třeba reflexní pruhy, myslím, že se dá domluvit
… já na to koukala a těch nánožníku tam má paní hodně, tak se asi dá vybrat z toho, co už dělala…já na to čekala asi 14 dní, na nánožník by se čekalo třeba ještě dýl, to nevím paní má toho asi hodně, tak radši objednávat dřív ![]()
Jinak kdybyste se s touhle paní nepotkali ve zboží, tak hodně toho mají ještě tahle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a tahle http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…. Já mám tašku a potah na madlo s integrovaným nánožníkem od darint, a i když je vidět, že to není originál (u nánožníku, šití není dokonalé), funkci to plní a taška je super! Skladná, přitom se do ní hodně vejde a je s pěkným vzorem. Mám Graco Symbio a kamrádka si koupila taky na Jané Slalom několik věcí (tašku, obal na pláštěnku a možná ještě něco) a je taky spokojená.
Tak jsem se s paní výborně domluvila, pošlu jí ještě zítra vzorek barvy kočárku, aby ta barva fakt seděla a budu čekat na výsledek. a cena za nánožník je taky super ![]()
Děkuji za odpověd. Ona si do obchodu zajde, ale tam nevýhody hned nepozná..jak se jezdí s kočárkem po hrbolaté cestě ( po kamínkách, štěrku, nebo v terénu, polní cesty..) ojíždí se ty kolečka?