Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Jané Muum?
Přidejte zkušenost s Jané Muum@Hejhulka25 jojo jsou tam takový pásky jakoby ke konstrukci ještě navíc.
@MisTer píše:
@Hejhulka25 jojo jsou tam takový pásky jakoby ke konstrukci ještě navíc.
už jsem to viděla na youtube ![]()
@Hejhulka25 ale nemyslim si, že by to tam pak nějak lítalo ta jiná korba…já to mám tedy zatím tak vymyšlené tak uvidíme jaká bude realizace ![]()
@MisTer píše:
@Hejhulka25 ale nemyslim si, že by to tam pak nějak lítalo ta jiná korba…já to mám tedy zatím tak vymyšlené tak uvidíme jaká bude realizace
já jsem vykoukala concord sleeper ale nevím jestli na muum sedne a nebude se to kymácet ![]()
AHojky, mám teď strašné dilema ohledně kočárku Jané Muum. Chtěla bych ho koupit v kombinaci i s hlubokou korbou. Strašně se mi líbí, myslím, že bych si ušetřila starost s kupováním dalšího sporťáku, protože ten mi přijde fajn, ale mám strach z těch pogumovaných koleček. Protože bych v něm vozila miminko od narození(Září), přes zimu, na jaře počítám že by se přešlo na sporťák. Drncá moc? Bydlíme na dědině, nejezdila bych s ním do lesa ale ty cesty u nás nejsou asi zrovna ukázkové. Moc děkuji za rady.
@ivca9 píše:
AHojky, mám teď strašné dilema ohledně kočárku Jané Muum. Chtěla bych ho koupit v kombinaci i s hlubokou korbou. Strašně se mi líbí, myslím, že bych si ušetřila starost s kupováním dalšího sporťáku, protože ten mi přijde fajn, ale mám strach z těch pogumovaných koleček. Protože bych v něm vozila miminko od narození(Září), přes zimu, na jaře počítám že by se přešlo na sporťák. Drncá moc? Bydlíme na dědině, nejezdila bych s ním do lesa ale ty cesty u nás nejsou asi zrovna ukázkové. Moc děkuji za rady.
co mám vyzkoušeno tak tyhle kočárky typu muum nejsou prostě na polní cesty a vesnice, to je městský kočárek, mrkni se po jiných typech s nafukovacími koly ![]()
Děkuji za názor, no po poli bych s ním rozhodně nejezdila ale je fakt že ty cesty a chodníky nejsou nejrovnější - ale to asi nikde. Začínám se smiřovat s tím že ho mít nebudu
ale když mě ty s nafukovacími koly přijdou všechny strašně mohutné a těžké…
@Hejhulka25 opravdu je to tak znát? Po kostkách v PRaze to taky nebude asi ideál ale pokud kočár nemám do lesa nebo na pole mělo by to být OK???
@ivca9 právě mě se s nafukovacími koly ani nelíbí a jsou hrozně těžké!
@MisTer píše:
@Hejhulka25 opravdu je to tak znát? Po kostkách v PRaze to taky nebude asi ideál ale pokud kočár nemám do lesa nebo na pole mělo by to být OK???@ivca9 právě mě se s nafukovacími koly ani nelíbí a jsou hrozně těžké!
no já bydlím v centru a kostky tu nikde nemáme, navíc jsme pořád všude autem a potřebuju skladný a lehký kočár, ona ta konstrukce podle mě bude taková plastová, něco jako u neonata tris jestli znáš, ten jsem měla a zvládal vše ok, ale opět, bydlela jsem ve městě ![]()
@Hejhulka25 no já si ase řikám, pak sportáky golfky atd maj mnohem menší kolečka a možná horší materiál. Taky hodně jezdíme a spíš potřebujeme skladnej máme vw golf V no a místa extra na obr kočár není potřebuju sporták co se složí i se sedačkou těch taky moc není. Já jsem asi rozhodlá je to na 2roky kočár tak to nějak přežijeme kdyby bylo nejhůř je prostě úžasnej ![]()
@MisTer píše:
@Hejhulka25 no já si ase řikám, pak sportáky golfky atd maj mnohem menší kolečka a možná horší materiál. Taky hodně jezdíme a spíš potřebujeme skladnej máme vw golf V no a místa extra na obr kočár není potřebuju sporták co se složí i se sedačkou těch taky moc není. Já jsem asi rozhodlá je to na 2roky kočár tak to nějak přežijeme kdyby bylo nejhůř je prostě úžasnej
ale rozhodně jdu do toho 2013, mají líp vyřešenou boudičku
chci k němu korbu concord sleeper, myslíš, že to půjde? ![]()
@Hejhulka25 koukala jsem, že je to jiné ale mě se víc líbí ten 2012 no to je ještě daleko:). Hele já si myslím, že jo má to na to pasovat a až ho budete vybírat v krámě si to vyzkoušej a budeš mít jasno.
@MisTer píše:
@Hejhulka25 koukala jsem, že je to jiné ale mě se víc líbí ten 2012 no to je ještě daleko:). Hele já si myslím, že jo má to na to pasovat a až ho budete vybírat v krámě si to vyzkoušej a budeš mít jasno.
no my chceme do malvíka, tak snad mě nechají
ty ještě nejsi těhu?
@Hejhulka25 paradox co, ale ještě ne
jen už to trvá dlouho a průzkum kočárků už u mě prostě proběhl noooo
chystáme se teď po při MS na IVF.
@MisTer píše:@ivca9 právě mě se s nafukovacími koly ani nelíbí a jsou hrozně těžké!
No to mě taky neee, jsou strašně mohutné a moje kámošky co takové mají teď řeší koupi nového lehčího sporťáku nebo golfku. Takže taky půjdete do Jané muum i s korbou?