Jané Muum

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
7.7.13 20:25

Ale asi u britaxu nejde otočit sporták proti směru jízdy???Mě se líbí na tom ty gumový kolečka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.7.13 20:55

Určitě je ta cena platná, hluboká korba není u něj tak drahá jako u muum a dokonce jsem někde viděla, že se k němu hodí i jiná, taková hezčí, ale ted si nezpomenu kde… ale stejně je ve finále cena nižší, ale po zkušenosti muum, mě už záleží jenom na kvalitě… asi stejně je lepší zajet do obchodu a vidět ho na vlastní oči a uvidíte… ano, jedinou chybu má, že nejde otočit, muum jsem chtěla tehdy kvůli tomu, ale britax tam má na boudě okénko, takže na mimi vidíte a když se rozepne prodloužení boudičky, je tam taková síťka, takže ho krásně vidíte a miminko když sedí je stejně zvědavé a chce koukat do světa a ne na maminku :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.7.13 20:58

Ano gumová kola nejlepší věc, plastová katastrofa :zed: ale většina kočárku je z gumovýma kolečkama těžká jako tank, ale tenhle neee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
7.7.13 20:59

@adula84 a viděla jsi ho na vlastní oči??zajímá mě ta váha 10,5kg jestli je i s kolama nebo bez jak to rádi na webovkách uvádí. Nám teda těhotenství nevyšlo ale i tak mě to zajímá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.7.13 21:02

No znám jenom ten b-agile s plastovýma, z gumovýma jsem to na vlastní oči neviděla ale uváděj ho jako lehký hliníkový kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uma13
24.7.13 15:30

Dobrý den, přidám se do diskuze. Kočárek MUUM vlastním od minulého roku, a nemůžu si ho vynachválit. Je opravdu lehoučký, perfektně se s ním jezdí a i přesto, že má plastové kolečka, tak v terénu to vůbec nevadí. Přidávám foto - lůžko transporter.

• Citovat
  • Upravit
14112
24.7.13 15:35
@uma13 píše:
Dobrý den, přidám se do diskuze. Kočárek MUUM vlastním od minulého roku, a nemůžu si ho vynachválit. Je opravdu lehoučký, perfektně se s ním jezdí a i přesto, že má plastové kolečka, tak v terénu to vůbec nevadí. Přidávám foto - lůžko transporter.

chci se jen zeptat do jakého terénu jezdíte? pole, les nerovný chodník vše v pohodě??A ty kolečka jsou takhle ojetá za rok nebo to bylo focené hned zpočátku. Zajímám mě jestli po roce ježdění jsou prostě ty kola viditelně sjetá tak jak to u plastových bejvá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinkka
7.8.13 21:38

Zkušenost s Muum

Ahoj. Máme kočárek Jané Muum od loňskýho června, jezdit s ním jsme začali v říjnu. Koupili jsme ho jako trojkombinaci za necelých 15000. V podstatě nás na něj ukecala prodavačka, když jsme jako nezkušený telata vlezli do obchodu obhlídnout situaci :)) Z kočárku jsme byli nadšený, jak je krásnej, lehkej skladnej. Trochu jsme váhali nad barvou(máme tu fialovo- růžovou), protože máme kluka, ale nakonec to vůbec nevadí. Co se týče koleček - zklamání - opotřebovaný dost, samej kamínek, jak tu někdo psal, stále vzhled špinavý…opravdu to není kočár někam do terénu, ale do města nebo do obchoďáku. Hluboká korba se dost kýve, ale od toho jsou tam přichytávací šňůry u konstrukce a pak se to nekýve vůbec - takže kdo jak chce (já malýho vozila pořád v kývacím a nebyl problém :) Co mě teď ale dost žere je krytí sportovní korby, je léto, vedro, slunce praží a když vezu malýho a spinká, položim ho do lehu, ať si nekříve záda, ale ta bouda nic neschová! Je do polohy v lehu opravdu na dvě věci - na h… a na nic.. :( Takže to řešim plenou, kterou různě posouvam podle toho, jak měnim směr, no nic moc stav :( Taky bych příště volila kočárek, kde je polohovací madlo - když chci na prochajdě malýho otočit, aby na něj nepražilo sluníčko, musim celou tu sportovní sedačku vzít a prohodit a to včetně malýho, jelikož na zem ho neposadim a sám ještě nestojí.. Taky se nám celkem brzy (po zimě) začaly sekat přední kolečka, netočily se, bylo to o nervy - slyšela jsem, že kvůli tomu byly i reklamace, ale nám stačilo kola promazat a bylo po problému. Jinak ale je to docela vrzací kočár, chce to mazat a mazat. No shrnula bych to tak, že pokud bych mohla, kupovala bych teď jinej kočárek, hlavně kvůli kolečkům a sportovní málo krycí boudičce. nojo, kdybych tenkrát měla ty zkušenosti a požadavky co mám teď… Ale jako prvorodička jsem věděla prdlačku :D :D

• Citovat
  • Upravit
16908
8.8.13 10:11
@Lucinkka píše:
Ahoj. Máme kočárek Jané Muum od loňskýho června, jezdit s ním jsme začali v říjnu. Koupili jsme ho jako trojkombinaci za necelých 15000. V podstatě nás na něj ukecala prodavačka, když jsme jako nezkušený telata vlezli do obchodu obhlídnout situaci :)) Z kočárku jsme byli nadšený, jak je krásnej, lehkej skladnej. Trochu jsme váhali nad barvou(máme tu fialovo- růžovou), protože máme kluka, ale nakonec to vůbec nevadí. Co se týče koleček - zklamání - opotřebovaný dost, samej kamínek, jak tu někdo psal, stále vzhled špinavý…opravdu to není kočár někam do terénu, ale do města nebo do obchoďáku. Hluboká korba se dost kýve, ale od toho jsou tam přichytávací šňůry u konstrukce a pak se to nekýve vůbec - takže kdo jak chce (já malýho vozila pořád v kývacím a nebyl problém :) Co mě teď ale dost žere je krytí sportovní korby, je léto, vedro, slunce praží a když vezu malýho a spinká, položim ho do lehu, ať si nekříve záda, ale ta bouda nic neschová! Je do polohy v lehu opravdu na dvě věci - na h… a na nic.. :( Takže to řešim plenou, kterou různě posouvam podle toho, jak měnim směr, no nic moc stav :( Taky bych příště volila kočárek, kde je polohovací madlo - když chci na prochajdě malýho otočit, aby na něj nepražilo sluníčko, musim celou tu sportovní sedačku vzít a prohodit a to včetně malýho, jelikož na zem ho neposadim a sám ještě nestojí.. Taky se nám celkem brzy (po zimě) začaly sekat přední kolečka, netočily se, bylo to o nervy - slyšela jsem, že kvůli tomu byly i reklamace, ale nám stačilo kola promazat a bylo po problému. Jinak ale je to docela vrzací kočár, chce to mazat a mazat. No shrnula bych to tak, že pokud bych mohla, kupovala bych teď jinej kočárek, hlavně kvůli kolečkům a sportovní málo krycí boudičce. nojo, kdybych tenkrát měla ty zkušenosti a požadavky co mám teď… Ale jako prvorodička jsem věděla prdlačku :D :D

díky za zkušenosti ;) nicméně sluníčko snad vyřeší slunečník, proč dítě otáčet pořád kolem dokola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.8.13 17:23

@Hejhulka25 No slunečník taky není žádná výhra. Aby držel, musí se otáčet podle toho, jak zahnete… Mně se teda hrozně osvědčila u Graca ty otáčecí sedačka: je to model koupačka, takže jsem ji vzala celou i s malou, a otočila a zase nacvakla; u toho madla přehazovacího je blbý (Graco to má taky), že když jedete „proti směru“, tak se to fakt blbě ovládá (a navíc nemůžete mít na madle nic pověšenýho). Takže já radši otáčela malou, šlo to i ve spánku a trvao to svě vteřinky, klik klik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinkka
20.8.13 10:59

Přesně tak, slunečník je na dvě věci… Taky jsem si myslela, jak to vyřeší, dala jsem za něj 800 a je k ničemu :( Přece jenom nejedete pořád jednim směrem, že :)

• Citovat
  • Upravit
16908
20.8.13 11:00

Já jsem se nakonec rozhodla pro Concorda Neo a příští týden si pro něj jedeme :) muum mě děsí tou stříškou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.13 12:36

Dobrý den,
kamarádka mela concorda neo, ale sporťáku se hned zbavovala. Je strašně malinkej, nevím, pro jak starý mimčo ho máte. Concord Fusion je krásně velkej - ten vlastníme :-). A hlavně neo podvozek na terén nic moc. Vypadá hezky, ale v zimě se s ním blbě jezdilo. To jen píšu zkušenosti z praxe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
20.8.13 12:38
@Mol.ro píše:
Dobrý den,
kamarádka mela concorda neo, ale sporťáku se hned zbavovala. Je strašně malinkej, nevím, pro jak starý mimčo ho máte. Concord Fusion je krásně velkej - ten vlastníme :-). A hlavně neo podvozek na terén nic moc. Vypadá hezky, ale v zimě se s ním blbě jezdilo. To jen píšu zkušenosti z praxe :-)

já jsem před porodem, takže na miminko, navíc ho kupuju z druhé ruky za krásnou cenu a jelikož máme malý kufr od auta, nemám moc na výběr..v Praze jsem s ním viděla hodně maminek, takže předpokládám, že je dobrý.-.my nikam do terénu nechodíme, vše autem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.14 18:19

Ahoj holky, mám pár dotazu ohledně kočárku JANE MUUM 2012. Líbí se mi jak je lehký, skladný ale přeci jen mě pár věcí odrazuje. Tak se chci zeptat jestli to moc řešim nebo by jste ho opravdu nedoporučili. Vím že každý kočárek má něco.
Tak se chci optat: 1)Jak si vede muum v terenu? Myslím tím: sníh, louka, hrbolky a nerovnosti. Přeci jen, nebudu jezdit na ideálním terénu ale ani ne uplná divočina. Asfaltka, louka, občas i lesní cesta.

1. Na jak velkého prcka Vám vydržela sportovní část?
  2. Co životnost konstrukce?

Moje požadavky na kočárek jsou: skladnost (mám mini auto Peugot 206), lehká manipulace (často jezdím k rodičum a bydlíme ve druhém patře bez výtahu), a dobré jízdní vlastnosti, aby kočátek zvládl i trochu náročnejší terén.
Myslíte že mi to muum splní? Nebo znáte jiný kočárek, který by moje požadavky splnoval? Všem předem děkuji za radu a typy. Už jsem z výběru kočárku vyřízená a nakonec si pořád říkám že ten muum je krásně skladnej a přenosnej. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí