Jané Muum

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
6.1.13 22:12
@zuzana17 píše:
Ahoj holky, taky se chystame poridit sportak jane muum.. koukala jsem taky po nanozniku a nasla jsem ho na slovensku :think: nechapu pro se to tady zatim neprodava :nevim:
http://www.maderna.sk/…oduct/15963/jeste jsem se tedy nerozhodla jestli ho necham usit nebo koupim original..

no to já jsem taky našla, ale to není originál, zjišťovali to v Handy a když jsem psala na Slovensko, jestli by mi mohli vyfotit tu barvu, jestli je opravdu, tak jak je na obrázku, tak mi napsali, že není skladem, tak se mi nechtělo riskovat, ale paní z mimibazaru mi ho ušije. navíc z toho Slovenska by to bylo poštovný do Čech + převod zahraniční platby, za všechno by se muselo platit, a pak aby barva neseděla?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
6.1.13 22:27

Jo takhle, tak tim padem mame asi taky rozhodnuto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.1.13 15:32

Ahoj holky, dá se kočárek složit i s tou sportovní nástavbou nebo se musí sundavat? Dívala jsem se na instruktážní video a tam paní tu sedačku sundala a teprve pak skládala. Můžete poradit? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
17.1.13 16:15

Skládá se to i se sporťákem. nesundavám ani boudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
17.1.13 18:21

@Venussia Dííííík. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
24.1.13 18:41

Tak holky posílám fotku prodloužení boudy a nánožníku. zhodnoťte samy, jak se Vám to líbí, ale já jsem nadšená a spokojená a hlavně i za krásnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.13 20:38

Jééé to je krásný!!! Stejně lituju, že jsme nešli do fialovýho pro kluka :) je fakt báječnej.
Chtěla jsem se zeptat…jak velkou vůli má madlo a konstrukce?!? Zdá se nám to dost volný a rozhrkaný, ale v obchodě nám řekli, že je to normální, že to maj kočárky i za 30tis…tak nevím jestli nás jen nehoupaj???
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
24.1.13 21:02

Konstrukce je do teď v pohodě a to jí skládám do auta, rozkládám atd, takže dobrý, ale madlo se mi zdá, že je ted trochu volný asi to povolilo tim sporťákem, že je přeci jen těžší než korba. a taky tim, že musim do kopce víc tlačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.13 21:15

No tak jsem zvědavá…kdyžtak půjde na reklamaci až začneme vozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
24.1.13 21:25

Ale jinak, když jsme kočárek kupovali, tak všechno drželo, nebylo nic povolenýho, jinak bych to taky vracela. jak jsem byla rozhozená z toho sporťáku, tak my potom řeklo hodně maminek v mým okolí, že každý kočár má něco,,, a že by teď třeba taky koupily jiný kočárek a to mají i jiné značky než mám já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
24.1.13 22:39

My jsme ho teda měli rozhrkanej MOC. Při zatlačení na madlo (třeba abych zvedla přední kolečka k nájezdu na chodník) byla vůle 5 cm, než jsem se jakoby „opřela“. To byl asi hlavní důvod, proč jsem ho nakonec vrátila (ve lhůtě 14 dnů, zkoušela jsem ho jen v předsíni). Dělat mi to pokaždý, tak by mě jeblo.

Třeba to Graco Symbio, co jsem si pořídila místo toho, taky má vůli - ale NAHORU, takže mě to neštve stokrát denně.

Ale myslím, že to je kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
25.1.13 10:06

No tak to je dost 5 cm, tak to u mě teda není, tak to bych to vrátila taky. já jsem si říkala, že by to šlo třeba i trochu seřídit, ale my se do toho montovat nebudeme nebo to bude ještě horší a dát to někam do servisu, tak nemám s čím jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.1.13 13:33

Manžel to pak porovnával v té prodjně a prej to mají opravdu všechny, tak snad je to v normě…a když ho budu reklamovat, tak mi půjčí nějaký přechodný, což je výhoda…proto jsme ho kupovali v krámě a né přes internet, ptž nákup např. přes Mall byl přímo neskutečnej!!! a raději jsme připlatili než se rozčilovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
25.1.13 16:02

No kočár je lepší kupovat určitě v prodejně a hlavně to chce i vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
26.1.13 12:36

Přidávám ještě jednou fotky, předtím jsem tu boudu měla špatně nandanou. tyhle dvě jsou ve střední poloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí