Kočárek v Praze

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.7.12 17:50

Kočárek v Praze

Milé maminky,
můžete mi některá doporučit nějaký kočárek, ideálně kombinovaný (bez autosedačky) a za dostupnou cenu (max. 5500,–)? Ideálně aby byl i k dispozici v nějakém kamenném obchodě v Praze, kam bych pro něj mohla zítra zajet…
Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2369
2.7.12 18:02

Za tu cenu jich dobrých asi moc nebude…

http://www.malvik.cz/…-korbou-2012. tenhle je i skladem, ostatní jsou nad tvůj limit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.7.12 18:03

Já mám v blízkosti obchod detskydum. cz, který má uvedenou dostupnost kočárků, které jsou skladem, je to Praha 4 Libuš.

Ale teda výběru kočáru bych asi věnovala trochu víc času než jeden večer, 5,5tis není zas tak málo, aby to člověk vypláznul bez velkého rozmýšlení ze dne na den (aspoň teda pro mě :nevim: )

Záleží taky na tom, jak staré máš dítě, jaký terén bude kočárek jezdit, zda preferuješ tříkolky, čtyřkolky, zda s kočárem budeš jezdit na nákup - pak potřebuješ pořádný košík, nebo ho budeš často zvedat do mhd, tam bude spíš určující váha, zda ho budeš potřebovat skládat do kufru auta…

Těch faktorů je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 18:14

Já vím no, ale mně dneska kočár odešel a ve středu už jedeme pryč, kam ho potřebuju…
Dcerce je 5 měsíců, na nákup i mhd samozřejmě jezdím, i autem. Raději bych čtyřkolku, ale to zrovna není priorita. Hlavně ne nafukovací kolečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
2.7.12 18:31

Ahoj,
tak to by som ti mohla predat moj X-lander X3 rok vyroby 2011 za 5000Kc. Ale ma nafukovaci kola, ale ani raz som nemala defekt a mne teda vyhovovali…presli v pohode kazdy teren. Ma 100% technicky stav a je v zaruke.
Ak by si mala zaujem, tak mi napis…poslem fotky. Byvam v Prahe ve Stodulkach.

Příspěvek upraven 02.07.12 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
2.7.12 18:31

Aha, tak jestli to není pro úplne malinke miminko, kde potřebuješ i korbicku, tak tam uz něco na vyber je. Doporučuju kouknout na stránky Detskeho domu a Malvika a zajet si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí