Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, v pátek 22.6, v den narozenin mojí dcery, nám byl ukraden kočárek Cybex Callisto 2011 v barvě Cactus
Vím, že šance na nalezení je pramalá, nicméně prosím tímto maminky z Frýdku-Místku, Ostravy, Nového Jičína, Havířova a okolí, zda by příležitostně nenakoukly do některé z místních zastaváren. Kdybyste jej náhodou zahlédly (zas tolik jich nejezdí), napište mi nebo uvědomte policii. Vše je nahlášeno a vzhledem k jeho ceně se už nejedná jen o přestupek. Děkuji!
Napadlo mě zavolat si na radnici. Nedávno jsem zjistila, že jsou tam ztráty a nálezy.
Měl na sobě něco extra, podle čeho by se dal poznat? Přesně takový byl včera u nás na hřišti… ![]()
Bohužel, pohledově jako nový. Přesto bych jej bezpečně poznala.
Prosím pomoc, dneska odpoledne nám byl ukraden kočárek TAKO WARRIOR (sportovní verze) a chtěla jsem vás poprosit, kdybyste ho některá z vás někde viděla, jestli byste se mohla ozvat…je tmavě šedivý s bílýma a růžováma kruhama, přikládám i fotku, ale není tam vidět celý…nikdo by neměl mít stejný, protože v týhle barvě se vyrábí akorát jiný typ kočárku, ale známej nám zařídil, aby nám ho udělali, takže kdybyste ho někde viděli prosím napište mi ![]()
Moc děkuju
(na druhé fotce je autosedačka ve stejné barvě, kde je líp vidět vzor)
@luca13 píše:
Prosím pomoc, dneska odpoledne nám byl ukraden kočárek TAKO WARRIOR (sportovní verze) a chtěla jsem vás poprosit, kdybyste ho některá z vás někde viděla, jestli byste se mohla ozvat…je tmavě šedivý s bílýma a růžováma kruhama, přikládám i fotku, ale není tam vidět celý…nikdo by neměl mít stejný, protože v týhle barvě se vyrábí akorát jiný typ kočárku, ale známej nám zařídil, aby nám ho udělali, takže kdybyste ho někde viděli prosím napište mi
Moc děkuju
(na druhé fotce je autosedačka ve stejné barvě, kde je líp vidět vzor)
Opravdu by se hodilo napsat aspoň město, kde byl kočárek ukraden.
Bylo to v Neratovicích, ale myslim si, že tady se s nim nikdo ukazovat nebude, tak jsem se obrátila na vás, protože tady jsou maminky z celý republiky, tak třeba ho někdo někde uvidí ![]()
Nejbližší města v okolí jsou Mělník, Praha, Kralupy nad Vlt., Kostelec nad Labem, Brandýs nad Labem…