Ukradený kočárek - prosba

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1144
27.6.12 13:08

Ukradený kočárek - prosba

Ahoj maminky, v pátek 22.6, v den narozenin mojí dcery, nám byl ukraden kočárek Cybex Callisto 2011 v barvě Cactus :( Vím, že šance na nalezení je pramalá, nicméně prosím tímto maminky z Frýdku-Místku, Ostravy, Nového Jičína, Havířova a okolí, zda by příležitostně nenakoukly do některé z místních zastaváren. Kdybyste jej náhodou zahlédly (zas tolik jich nejezdí), napište mi nebo uvědomte policii. Vše je nahlášeno a vzhledem k jeho ceně se už nejedná jen o přestupek. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
27.6.12 13:14

Napadlo mě zavolat si na radnici. Nedávno jsem zjistila, že jsou tam ztráty a nálezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.6.12 13:23

Měl na sobě něco extra, podle čeho by se dal poznat? Přesně takový byl včera u nás na hřišti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
27.6.12 15:16

Bohužel, pohledově jako nový. Přesto bych jej bezpečně poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.12.12 23:49

Prosím pomoc, dneska odpoledne nám byl ukraden kočárek TAKO WARRIOR (sportovní verze) a chtěla jsem vás poprosit, kdybyste ho některá z vás někde viděla, jestli byste se mohla ozvat…je tmavě šedivý s bílýma a růžováma kruhama, přikládám i fotku, ale není tam vidět celý…nikdo by neměl mít stejný, protože v týhle barvě se vyrábí akorát jiný typ kočárku, ale známej nám zařídil, aby nám ho udělali, takže kdybyste ho někde viděli prosím napište mi :,(
Moc děkuju
(na druhé fotce je autosedačka ve stejné barvě, kde je líp vidět vzor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
13.12.12 00:17

Měla bys napsat kde byl ukraden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
13.12.12 05:50
@luca13 píše:
Prosím pomoc, dneska odpoledne nám byl ukraden kočárek TAKO WARRIOR (sportovní verze) a chtěla jsem vás poprosit, kdybyste ho některá z vás někde viděla, jestli byste se mohla ozvat…je tmavě šedivý s bílýma a růžováma kruhama, přikládám i fotku, ale není tam vidět celý…nikdo by neměl mít stejný, protože v týhle barvě se vyrábí akorát jiný typ kočárku, ale známej nám zařídil, aby nám ho udělali, takže kdybyste ho někde viděli prosím napište mi :,(
Moc děkuju
(na druhé fotce je autosedačka ve stejné barvě, kde je líp vidět vzor)

Opravdu by se hodilo napsat aspoň město, kde byl kočárek ukraden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
13.12.12 08:24

@Seal a našel se ten první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
13.12.12 11:18

Bylo to v Neratovicích, ale myslim si, že tady se s nim nikdo ukazovat nebude, tak jsem se obrátila na vás, protože tady jsou maminky z celý republiky, tak třeba ho někdo někde uvidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
14.12.12 13:48

Nejbližší města v okolí jsou Mělník, Praha, Kralupy nad Vlt., Kostelec nad Labem, Brandýs nad Labem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí