Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s pistaciove zelenou barvou kocarku ohledne toho, jak moc se spini a hlavne jak moc na tuto barvu litaji broucci a jiny hmyz?
Diky ![]()
Mám zeleno šedou kombinaci u Jane slalom pro 2009. Malinký mušky na to lítaj, ale není to nic tak hroznýho, no a špiní se asi jako každej kočár, kterej nemá barvu bláta a jídla ![]()
Měli jsme x-lander svítivě zelený, ale žádný problém nebyl..jen jednou na výletě v lese, těch lítacích brouků bylo hodně, ale měli jsme přes kočár síťku, takže se to dalo.. ![]()
Mame svetle zeleny a nejaky velky problem se spinenim jsem nemela, ani ty broucky/musky jsme nevnimala nejak vic nez na jinych kocarcich
Mám golfky. jezdíme s nima cca 2měsíce a problém nikdy nebyl, až teda dnes se na kočár usadilo hejno brouků, ale prostě jsem je odehnala a zas taková hrůza to nebyla ![]()
Já mám černo-zelený kočár a na tom teda dopol na procházce sedí nějaký ty mušky. U zářivě modrýho sporťáku to bylo mnohem horší, to jsem si připadala jak hmyzí autobus, co jsem toho někdy vezla!
Teď máme džínový golfky a sem tam se muška taky najde.
Z mýho pohledu záleží na únavě hmyzu a jeho touze se svézt!
Ale na světlejší barvě jsou aspoň hned vidět. A s tou špínou to neni nijak strašný.
Tak já mám Jané slalom pro 2011 svítivě žluto zelenou, a broučci a mušky si na ní sedají, za slunečna to je celkem dobré, jakmile je pod mrakem, tak je to o něco horší.
Semtam je trochu zmazaný, hlavně když nechtěně máznu mušku nebo, když se někde otřu, ale dolů to jde dobře, beru to jen vlhkou mikro utěrkou ![]()
Holky, diky za reakce
Tak snad to s tim hmyzem nebude tak hrozne… ![]()
Když jsme kupovali kočárek tak nás hned paní v obchodě upozorňovala že na žlutou nebo světle zelenou rád sedá hmyz. Sama s touto barvou zkušenost nemám a radši bych neriskovala
Měla jsem hluboký kočárek jasně zelený (Mutsy Team Lime) a nikdy ani muška. Ani se moc nemazal.
Mam Maxi Cosi Muru, ktera je uvnitr hraskove zelena a hmyz ok, trochu vic se ale spini, kdyz si tam syn sedne rovnou z piskoviste nebo ze hriste ![]()
Pak mam jeste na cestovani cele zelenkave golfy od Chicca a ty jsou v pohode, zadny hmyz a koupila jsem si do nich jeste vlozku na sezeni, kterou peru a kocarek je jako novy ![]()