Náhradní díly Dor Jan

1285
21.6.12 15:36

náhradní díly dor jan

Ahojky chtěla bych se zeptat zda se dá někde sehnat náhradní díl ke kočárku Dor Jan Danny Sport z roku 2009 sháním takové ozubené kolečko k brzdě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8698
21.6.12 16:42

Vejinko odkud seš? prosím te? ja zapomnela :roll: No da se to zohnat v prodejni kočárku, aspon ja kde sem delala jse to zohnat dalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
21.6.12 19:47

Kousek od Brna… mno mi ten kočár kupovali na Tomkovo náměstí u Husovic. tunelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
21.6.12 21:16

Ja tam v Tomkovom nam. delala :mrgreen: a tam to neseženeš? však my sme to pro maminky objednávaly, :think: a neake díly byli i na sklade :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
21.6.12 21:22

Mi se právě v prodejně neptali nikde… jen sme to hledali zatím na netu… ale děkuju… řeknu manželovi at tam zajede… a pozeptá se… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
21.6.12 21:24

Jo at tam jde, a když nebude na sklade, tak at Vám to objednají, nevím kdo tam ted delá, bo kolegyne co sme byli na patre u kočáru sme doma tehotne, a jsu tam nove holky :) A co potrebuješ? takove umele ozubene kolečko na kolo? nebo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
21.6.12 21:32

Jj na zadní kolečka tak tam jsou taková plastová kolečka ozubená je to potřeba na brzdění a právě nám to chybí na obou dvou kolečkách… ty zouby se vybouchali nějaké… :nevim: manžel to nazívá nějak Zubatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
21.6.12 21:42

Jj brzdove ozubene kolečka dají se objednat a stojí to 1ks neak 50kč no ale stejne, kdyby to mneli na sklade.. bylo by fajn ja skusim zavolat kolegyny co je o patro níž at se mrkne zítra jo? :think: at víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
22.6.12 09:21

Jůůů děkuji, ale už tím nechci otravovat… muž to zařídí… ;) sem ráda že vím že to seženu i v prodejně… :dance: moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
23.6.12 21:41

Dobrý den, mám úplně ten samý problém. Skoro všechny zoubky u koleček jsou pryč :(. Můžete mi dát vědět, až ta ozubená kolečka seženete, jestli skutečně pasují, kolik stáli a kde se dají sehnat? Bohužel to mám na Moravu daleko, tak jestli by se to nedalo objednat přes internet, stačil by mi i mail na prodejnu. Děkuji. Jinak já mám Dorjan danny sport prestige secret garden 2011, tak nevim, jestli to bude pasovat i na něj :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.6.12 21:47

@lemanka No skus stranky www.darababy.cz to je výrobce,Daniel Hradil tak stačí asi napsat mail a domluvit se,ja sním delala, :kytka: :kytka: Skus tohle,snad jsem pomohla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.6.12 22:02

Holky na jejich stránkách přímo název a cz mají náhradní díly nevím jestli se sem může dát odkaz aby to nebyla reklama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.6.12 22:15
@Uncle píše:
Holky na jejich stránkách přímo název a cz mají náhradní díly nevím jestli se sem může dát odkaz aby to nebyla reklama :lol:

darababy?? že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
23.6.12 22:15
@Uncle píše:
Holky na jejich stránkách přímo název a cz mají náhradní díly nevím jestli se sem může dát odkaz aby to nebyla reklama :lol:

Myslíš že se nemohu sem vkladat stranky? 8o 8o ja to nevedela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
23.6.12 22:19

@Hana89 hele já nevim někde jsem četla že se nesmí reklama a nevim co vše je bráno za reklamu tak nevim. Jinak je to dorjan. cz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí