Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky chtěla bych se zeptat zda se dá někde sehnat náhradní díl ke kočárku Dor Jan Danny Sport z roku 2009 sháním takové ozubené kolečko k brzdě. ![]()
Vejinko odkud seš? prosím te? ja zapomnela
No da se to zohnat v prodejni kočárku, aspon ja kde sem delala jse to zohnat dalo ![]()
Kousek od Brna… mno mi ten kočár kupovali na Tomkovo náměstí u Husovic. tunelu
Ja tam v Tomkovom nam. delala
a tam to neseženeš? však my sme to pro maminky objednávaly,
a neake díly byli i na sklade ![]()
Mi se právě v prodejně neptali nikde… jen sme to hledali zatím na netu… ale děkuju… řeknu manželovi at tam zajede… a pozeptá se… ![]()
Jo at tam jde, a když nebude na sklade, tak at Vám to objednají, nevím kdo tam ted delá, bo kolegyne co sme byli na patre u kočáru sme doma tehotne, a jsu tam nove holky
A co potrebuješ? takove umele ozubene kolečko na kolo? nebo? ![]()
Jj na zadní kolečka tak tam jsou taková plastová kolečka ozubená je to potřeba na brzdění a právě nám to chybí na obou dvou kolečkách… ty zouby se vybouchali nějaké…
manžel to nazívá nějak Zubatky
Jj brzdove ozubene kolečka dají se objednat a stojí to 1ks neak 50kč no ale stejne, kdyby to mneli na sklade.. bylo by fajn ja skusim zavolat kolegyny co je o patro níž at se mrkne zítra jo?
at víme.
Jůůů děkuji, ale už tím nechci otravovat… muž to zařídí…
sem ráda že vím že to seženu i v prodejně…
moc děkuji ![]()
Dobrý den, mám úplně ten samý problém. Skoro všechny zoubky u koleček jsou pryč
. Můžete mi dát vědět, až ta ozubená kolečka seženete, jestli skutečně pasují, kolik stáli a kde se dají sehnat? Bohužel to mám na Moravu daleko, tak jestli by se to nedalo objednat přes internet, stačil by mi i mail na prodejnu. Děkuji. Jinak já mám Dorjan danny sport prestige secret garden 2011, tak nevim, jestli to bude pasovat i na něj
.
@lemanka No skus stranky www.darababy.cz to je výrobce,Daniel Hradil tak stačí asi napsat mail a domluvit se,ja sním delala,
Skus tohle,snad jsem pomohla ![]()
Holky na jejich stránkách přímo název a cz mají náhradní díly nevím jestli se sem může dát odkaz aby to nebyla reklama ![]()
@Uncle píše:
Holky na jejich stránkách přímo název a cz mají náhradní díly nevím jestli se sem může dát odkaz aby to nebyla reklama
darababy?? že jo?
@Uncle píše:
Holky na jejich stránkách přímo název a cz mají náhradní díly nevím jestli se sem může dát odkaz aby to nebyla reklama
Myslíš že se nemohu sem vkladat stranky?
ja to nevedela ![]()
@Hana89 hele já nevim někde jsem četla že se nesmí reklama a nevim co vše je bráno za reklamu tak nevim. Jinak je to dorjan. cz ![]()