Ideální obchod s kočárkama?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
954
18.6.12 14:31

Ideální obchod s kočárkama...??

Měla bych takový dotázek - anketní otázku. Kdyby jste si měli představit ideální obchod s kočárkama a potřebama pro děti, jak by asi vypadal. Jak by měl být velký, jak početný personál/versus osobní přístup s osobní praxí. Dostupnost obchodu, vybavenost, jak by měl vypadat zevnitř (gauč, dětský koutek, WC).
Je lepší mít obrovský výběr na úkor toho, že většina věcí je jen na objednání a nebo zúžený sortiment (řekněme postavený na těch kvalitnějších značkách), ale naprostou většinu zboží skladem ihned k odběru…
Díky moc za každý názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sai
149
18.6.12 14:47

Určitě by měl být dostatečně prostorný, kolikrát to mají všude tak nalepený, že mám strach, že jim tam svým kočárem poshazuju půlku zboží, protože nemůžu projet :zed: A minule mě docela mile překvapili, že když jsem došla s malým ve vajíčku, hned mi nabídli podvozek, ať se s ním netahám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.6.12 14:48

Určitě personál, který bude vědět informace o zboží a nebude říkat samý bludy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
18.6.12 14:49

Hlavně ochotné prodavačky, není nic horšího, než když jsou protivné a ještě pomlouvají značky, které třeba nemají skladem…Jinak určitě dostatek míst na parkování. Gauč, dětský koutek - osobně to od obchodu neočekávám… Spíš ten záchod a automat na vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
18.6.12 14:50

@madamecrazy btw. na Tvoje kočáry koukám strašně ráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.6.12 14:50

Tak já jsem svůj ideální obchod našla a to dokonce kousek od bydliště. Je to Dětský ráj v Praze-Vysočanech. Kupuju tam vše od kočárku po nočník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
18.6.12 15:22
@sai píše:
@madamecrazy btw. na Tvoje kočáry koukám strašně ráda :potlesk:

děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
18.6.12 15:33

Očekávám bezbariérový a široký přístup, ochotné a znalé prodavačky a možnost vyzkoušet kočárek na prodejně. Nejlépe dveře na čidlo, nebo lehce otevíratelné, abych mohla manévrovat s kočárkem, dále parkovací místo, místnost s WC a přebalovacím koutem.
Není nic horšího, než namyšlená prodavačka říkající s despektem, levné kočárky nevedeme - měli jen katalogy, průjezd na kočárky minimální, to už tady padlo.
Teď mě už nic nenapadá, bez čeho bych se neobešla. Myslím, že to není luxus, ale měl by to být běžný standart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
18.6.12 15:46

Velký prostor, ve kterém bych si mohla prohlédnou co nejvíce modelů a aby se s nimi dalo aspoň metr-dva projet. A zároveň organizovaný tak, abych se nebála, že starší dítě něco rozbije nebo zničí. Bezbariérový přístup. Přidružený eshop (abych si mohla předvybrat modely, které mě zajímají s označením u jednotlivých typů, co je reálně vystavené na prodejně). Záchod, a při ideální představě pidi dětský koutek v ohrádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
18.6.12 15:57

Který má aspoň dva druhy kočárků pro dvojčata k vyzkoušení ;) včetně golfek, např. v Ostravě jsem nenašla ani jeden golfáč k vyzkoušení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.6.12 16:49

Tak podle mě by obchod s kočárky měl být dost prostorný, aby se tam vešel i člověk s jiným kočárkem (naprostá katastrofa jsou některé obchůdky, kde se nedá projít normálně, natož třeba těhotná maminka nebo maminka s kočárkem, co jde vyzkoušet jiný kočár - a že jich takových je víc než dost - katastrofa), ideální s parkováním před vchodem, aby se kočárek dal vyzkoušet třeba i složený do auta… a hlavně ochotný a profesionální personál, který o těch kočárcích ví podrobnosti, umí je předvést, složit, rozložit, zná rozměry a nelže (když jsme kupovali náš kočár, tak mi paní z obchodu tvrdila, že je nejmenší a když chceme s největší korbičkou, tak ten nám ani ukazovat nebude, protože ten moderní ji má nejmenší ze všech - nebyla to pravda, takže nakonec jsme kočárek ani tam nekoupili, když byla ochotná ukázat nám jen ty, co měli v první řadě a ty v zadní řadě prostě předvést nechtěla)… dětský koutek by stačil jen nějaký menší, ale obešla bych se i bez něho, WC a barel s vodou by byl určitě fajn… zvlášť těhotné ocení… a kočárky na skladě taky být nemusí, spíš ale od každého modelu jeden vzorek, aby se dal vyzkoušet a dodání na objednávku… většinou to tak nespěchá, na skladě bych možná měla některé oblíbené modely golfových holí, to možná ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 21:52

Za mě idealní prodejna je Babypark na Zličíně snad to nevyzní jako reklama :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
18.6.12 22:48

Pro me by mel mit obchod dostatecne velke parkoviste a byt uvnitr dostatecne prostorny, aby se dovnitr veslo pohodlne co nejvic ruznych modelu - nejhorsi jsou ty male obchudky, kde maji kocarky i v hornich regalech, takze je vzdy musi nejaka prodavacka sundat. Prodej pouze vybranych znacek kocaru, ktere bych ale mohla vsechny vyzkouset na prodejne mi prijde lepsi nez jen obrovsly vyber podle katalogu - kocar si bez vyzkouseni proste nekoupim.
Taky by bylo fajn, aby pokladny byly pouze na placeni a predvadeni zbozi aby delaly jine prodavacky (minule jsem zrovna z jednoho obchodu znechucene po pul hodine stani u pokladny znechucene odesla s prazdnou - chtela jsem jen zaplatit asi pet veci, ale vsechny prodavacky u pokladen byly zamestnane predvadenim zbozi, davanim objednavek dohromady, ukazovanim katalogu…) a ani jedna nebyla volna, aby se dalo jen zaplatit zbozi vybrane na prodejne.
WC a prebalovaci mistnost bych rozhodne uvitala, na detsky koutek je kluk zatim maly, tak nemuzu posoudit.
A rozhodne jsem pro oteviraci dobu v sobotu a v nedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evakou
19.6.12 08:25

kočárek

Zájímá mě rozdíl mezi kočáry? jaký je rozdíl mezi kočárem za 5000 a kočárem za 10 nebo 20000?

• Citovat
  • Upravit
75
19.6.12 13:02

Mě se nejvíc líbí v Malvíku v Hostivicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí