Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky
V sobotu se mi rozbyl kočárek a jsem narychlo sehnat nějaký náhradní, obchody byly zavřené než jsem tam stihla s malou v nosítku dojít. Jediný otevřený byl bazárek kde jsem si vybrala narychlo jeden sporťák, hned jsem ho zaplatila a ani jsem si ho pořádně neprohlídla
. A k problému - pásy nejdou dobře zapínat a malá se mi z nich vyvlíká, brzda nedrží nahoře a pořád chřastí o kolečka, opěrátko je celkem krátké a dcerka celkem dlouhá takže je hlavou natlačená na boudičce
a chlap je na mě naštvaný a posílá mě ho tam vrátit protože tahle sranda byla za 2800 a denska jsem viděla krásný sporťák od baby pointu za 2500. Prosím poraďte co dělat.
@prudusinka no myslím že ti poradí že sis ho měla líp prohlídnout, asi takovou reklamaci neuznají, já dala do bazaru tříkolku s vodící tyčí a ani se na ní nepodívala v jakým je stavu jen tam dala cenu ![]()
@koralina11 no prodavačka mi říkala že mám týden než zavolá majitelce že ho prodala takže fakt nevím
. Ale asi to dopadne tak že to bude jen další krám do baráku
Na zboží v bazaru máš půl roku záruku! nenechej se odrbat! je to v zákoně.
@adra1 moc díky, snad se mi to povede vrátit, už tak mi stačí jeden rozbitý kočárek, mít doma 2 tak se snad picnu
@prudusinka píše:
@koralina11 no prodavačka mi říkala že mám týden než zavolá majitelce že ho prodala takže fakt nevím. Ale asi to dopadne tak že to bude jen další krám do baráku
tak to možná by šlo tak bych to určitě zkusila ![]()
@prudusinka chtěla jsem najít ve skriptech jaký je to přesně paragraf, ale zrovna u tohohle to nemám! ale můžeš se odkazovat aspoň na §19 zákona č. 634/1992 Sb. v platném znění, o ochraně spotřebitele, stejně nebude vědět která bije.
Promin možná jenom blbá otázka. Ale když ti prodavačka žekla že máš týden tak co vlastně řešíš??? vrat ho a jdi si pro novej ne?? ![]()
Rozhodně ho jed vrátit. já jsem si sice koupila kočárek od paní a né z bazárku. Ale stála sem si za svojim…5ekla jsem ji problémy z kočárkem co nastaly…sice k vrácení přistoupit echtěla ale po dlouhém jednání an to přistoupila. naštěstí…takže to zkus:-)Držím palce ![]()
@Petra1239 ono je sice hezký že to řekla, ale já jsem k lidem celkem nedůvěřivá
, za blbost se holt platí.
Nakonec ho prodavačka vzala zpět, i když moc nechtěla prý ten týden bylo na „skryté vady“, ale nabídla jsem jí že mi nemusí vracet plnou cenu a na to kývla, sice jsem tratila 200 ale zato jsme dneska koupili nové golfky za stejnou cenu a jdou krásně složit do auta
![]()