Vrácení kočárku z bazaru

522
17.6.12 20:15

vrácení kočárku z bazaru

Ahoj holky
V sobotu se mi rozbyl kočárek a jsem narychlo sehnat nějaký náhradní, obchody byly zavřené než jsem tam stihla s malou v nosítku dojít. Jediný otevřený byl bazárek kde jsem si vybrala narychlo jeden sporťák, hned jsem ho zaplatila a ani jsem si ho pořádně neprohlídla :zed:. A k problému - pásy nejdou dobře zapínat a malá se mi z nich vyvlíká, brzda nedrží nahoře a pořád chřastí o kolečka, opěrátko je celkem krátké a dcerka celkem dlouhá takže je hlavou natlačená na boudičce :cert: a chlap je na mě naštvaný a posílá mě ho tam vrátit protože tahle sranda byla za 2800 a denska jsem viděla krásný sporťák od baby pointu za 2500. Prosím poraďte co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16783
17.6.12 20:17

@prudusinka no myslím že ti poradí že sis ho měla líp prohlídnout, asi takovou reklamaci neuznají, já dala do bazaru tříkolku s vodící tyčí a ani se na ní nepodívala v jakým je stavu jen tam dala cenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.6.12 20:21

@koralina11 no prodavačka mi říkala že mám týden než zavolá majitelce že ho prodala takže fakt nevím :nevim:. Ale asi to dopadne tak že to bude jen další krám do baráku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.6.12 20:26

Na zboží v bazaru máš půl roku záruku! nenechej se odrbat! je to v zákoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.6.12 20:32

@adra1 moc díky, snad se mi to povede vrátit, už tak mi stačí jeden rozbitý kočárek, mít doma 2 tak se snad picnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
17.6.12 20:42
@prudusinka píše:
@koralina11 no prodavačka mi říkala že mám týden než zavolá majitelce že ho prodala takže fakt nevím :nevim:. Ale asi to dopadne tak že to bude jen další krám do baráku

tak to možná by šlo tak bych to určitě zkusila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.6.12 20:54

@prudusinka chtěla jsem najít ve skriptech jaký je to přesně paragraf, ale zrovna u tohohle to nemám! ale můžeš se odkazovat aspoň na §19 zákona č. 634/1992 Sb. v platném znění, o ochraně spotřebitele, stejně nebude vědět která bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
17.6.12 21:00

Urcite bych to zkusila!!!
Prinejmensim nepochodis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
17.6.12 21:26

Promin možná jenom blbá otázka. Ale když ti prodavačka žekla že máš týden tak co vlastně řešíš??? vrat ho a jdi si pro novej ne?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 21:34

Rozhodně ho jed vrátit. já jsem si sice koupila kočárek od paní a né z bazárku. Ale stála sem si za svojim…5ekla jsem ji problémy z kočárkem co nastaly…sice k vrácení přistoupit echtěla ale po dlouhém jednání an to přistoupila. naštěstí…takže to zkus:-)Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
17.6.12 21:39

@Petra1239 ono je sice hezký že to řekla, ale já jsem k lidem celkem nedůvěřivá :-(, za blbost se holt platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
19.6.12 21:51

Nakonec ho prodavačka vzala zpět, i když moc nechtěla prý ten týden bylo na „skryté vady“, ale nabídla jsem jí že mi nemusí vracet plnou cenu a na to kývla, sice jsem tratila 200 ale zato jsme dneska koupili nové golfky za stejnou cenu a jdou krásně složit do auta :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí