Slunečník na Roan Marita

Lilibeth
22.6.12 11:08

Slunečník na Roan Marita

Ahojky, máte někdo originální slunečník na Roan Marita? Dá se vůbec sehnat? Jaký jiný na něj pasuje? Dík moc :D

Nebo, jde ke kočárku přidat tento slunečník?
http://www.detskyraj.cz/…v-ke-kocarku

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Roan Marita?

Přidejte zkušenost s Roan Marita
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
367
22.6.12 11:22

Jestli je nějaký přímo na něj nevím, já mám tento http://www.nejbaby.cz/…rny/d-78367/ a sedí v pohodě. Akorát ty slunečníky jsou celkově taková ničemnost, clona by byla lepší…ale zas na Maritě ten slunečník tak hezky vypadá ;) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.6.12 11:25

Super, dík moc za tip.., a i cena je krásná.
Clonu máme, jenže ta nekryje nožičky a v těch vedrech nechci na kočárek dávat ještě „poklop“, chuděrka by se uvařila.

• Citovat
  • Upravit
18259
22.6.12 12:07

Ahojky, my jsme s mamkou vlitly normalne do obchodu s kocarkama a koupili tam destnicek co tam zrovna meli, barevne k nasemu kocarku (tmave modry, na fotce je tonejaky svetlejsi) :)a da se normalne pridelat…tak si myslim, ze snad ty konce najak budou mit vsechny stejny :)jsem se to snazila nafotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.6.12 12:35

Ahoj, koupila jsem normálně univerzální slunečník v barvě kočárku a bylo to. Ve vedrech se mi osvědčilo na boudě zezadu odepnout patenty, bouda pořád krásně držela a malé tam šel vzduch.

PS: Marita je nejlepší kočárek, co znam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.6.12 12:37
@Háta_x píše:
PS: Marita je nejlepší kočárek, co znam :kytka:
:palec: :palec: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.6.12 13:01

Souhlas… nejlepší co znám. Máme se švagrovou děti jen o měsíc a když jsme šly na procházku po polňačce, tak jsme se musela vrátit, ptž. ten její super luxusní kočárek stávkoval, kteždo Roan hupsal bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
18259
22.6.12 13:22

Nam tu tedka delaji kanalizaci, rozkopali prijezdovou cestu k bytovce, takze jsem musela s kocarkem pres louku a hrboly a uplne v pohode, nedovedu si predstavit jet takovou lokou nejakym kocarkem s otocnyma prednima koleckama a takovym co neperuje, by mi to dite vyskocilo za jizdy.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
11.7.13 11:55

Holky a máte některá ten originál slunečník od marity, co je někdy součástí kočárku? Já si nevím rady, jak ho tam přidělat. Nebo jde jen na sporťák? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
11.7.13 12:03

Mám taky jiný než origoš, protože neměli v nabídce bílý a já prostě chtěla mít bílý :mrgreen: tak máme za 99kč v akci od ZOPY a je to super :pankac: každý se za náma otáčí. Marita je jednička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí