Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Roan Marita?
Přidejte zkušenost s Roan MaritaJestli je nějaký přímo na něj nevím, já mám tento http://www.nejbaby.cz/…rny/d-78367/ a sedí v pohodě. Akorát ty slunečníky jsou celkově taková ničemnost, clona by byla lepší…ale zas na Maritě ten slunečník tak hezky vypadá
.
Super, dík moc za tip.., a i cena je krásná.
Clonu máme, jenže ta nekryje nožičky a v těch vedrech nechci na kočárek dávat ještě „poklop“, chuděrka by se uvařila.
Ahojky, my jsme s mamkou vlitly normalne do obchodu s kocarkama a koupili tam destnicek co tam zrovna meli, barevne k nasemu kocarku (tmave modry, na fotce je tonejaky svetlejsi)
a da se normalne pridelat…tak si myslim, ze snad ty konce najak budou mit vsechny stejny
jsem se to snazila nafotit ![]()
Ahoj, koupila jsem normálně univerzální slunečník v barvě kočárku a bylo to. Ve vedrech se mi osvědčilo na boudě zezadu odepnout patenty, bouda pořád krásně držela a malé tam šel vzduch.
PS: Marita je nejlepší kočárek, co znam ![]()
Souhlas… nejlepší co znám. Máme se švagrovou děti jen o měsíc a když jsme šly na procházku po polňačce, tak jsme se musela vrátit, ptž. ten její super luxusní kočárek stávkoval, kteždo Roan hupsal bez problémů.
Nam tu tedka delaji kanalizaci, rozkopali prijezdovou cestu k bytovce, takze jsem musela s kocarkem pres louku a hrboly a uplne v pohode, nedovedu si predstavit jet takovou lokou nejakym kocarkem s otocnyma prednima koleckama a takovym co neperuje, by mi to dite vyskocilo za jizdy..
![]()
Holky a máte některá ten originál slunečník od marity, co je někdy součástí kočárku? Já si nevím rady, jak ho tam přidělat. Nebo jde jen na sporťák? ![]()
Mám taky jiný než origoš, protože neměli v nabídce bílý a já prostě chtěla mít bílý
tak máme za 99kč v akci od ZOPY a je to super
každý se za náma otáčí. Marita je jednička ![]()
Ahojky, máte někdo originální slunečník na Roan Marita? Dá se vůbec sehnat? Jaký jiný na něj pasuje? Dík moc
Nebo, jde ke kočárku přidat tento slunečník?
http://www.detskyraj.cz/…v-ke-kocarku