Jaké máte zkušenosti s jakým kočárkem?

24
29.6.12 21:36

Jaké máte zkušenosti s jakým kočárkem?

Ahoj maminky, čekáme miminko na konci listopadu a začínám koukat na kočárky. Měla bych představu - čtyřkolka s aretací koleček a nafukovacími koly, kombinovaný s větší vaničkou, abych tam narvala fusak i deku ( možná i autosedačka s adaptéry), ne moc těžký :-) něco typu V- Cross, nemáte už některá vyzkoušeno? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
29.6.12 21:40

Ahoj, já mám Maxi-Cosi Mura. Sice 3, ale je i čtyřkolka. Podvozek super, velká nafukovací kola s aretací, prostorná hluboká korbička. Jediné, co mi trochu přijde nevychytané je sportovní sedačka. Autosedačka na to cvaknou jde. Záleží, kolik do něj chceš investovat. Zajdi se podívat někam do obchodu, na netu hrozně klamou obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.6.12 21:42

Měla jsem X-Lander XA 2008 a teď mám X-move a jsem naprosto spokojená. vzhledově se mi moc líbí a krásně se s ním jezdí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.6.12 21:45

Ahoj, Já mám Dorjan danny sport prestige butterfly a zatím jsem moc spokojená, teď máme ještě hlubokou korbu, u sporťáku jsem četla že je docela těžkej no tak uvidím dál ale zatím můžu doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
29.6.12 21:45

Mám X-Lander 2011 a nemůžu si stěžovat. Malá se narodila v říjnu, celou zimu se mi vlezla do korbičky, do sporťáku šla v půl roce, ale jenom proto, že už chtěla vidět a holt v koribčce se jí už nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
29.6.12 21:47

Ahoj,
máme dorjan danny sport 3 line. Jsem spokojená, až na:

• připínání korbiček zatuhlo a jde to blbě sundat (nevím, jak to vyřešit, možná reklamcí, až budou golfky)
  • kola se lehce píchnou

Ale projede všechno, se skladností na to je, asi jak většina dnešních kočárků a stejně tak s tíhou. Poměr cena kvalita super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.6.12 21:49

X-Lander se mi líbí, ale není moc velký? Myslím jako do auta nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.6.12 21:52

U prvního jsme měli Dorjan Danny Sport (přední kola otočná s aretací). Dcera se narodila v listopadu, korbička super, v terénu z kopce moc nedržel rovnováhu, když jsem korbičku vyměnila za sesličku, tak jsem si na konci léta uvědomila, že by se mi do ní nevešla s fusakem a v kombinéze a to byla drobounká. Sporťák byl užší, neměla by tam v zimě pohodlí. Konstrulci má podobnou jako v-cross, jen je to čtyřkolka. Na podzim jsme koupili x-lander xa sporťák + korba a tamten šel pryč. Syn se narodil letos 1.1. a korba s fusakem a s dekou v poho.
Každý kouká jen na velikost korbičky, ale je třeba se podívat i na sporťák, který se z toho udělá, jestli není malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.6.12 21:53

Koukám, že kočárky pěkně podražili, od doby, kdy jsme kupovali před 7 lety pro dceru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.6.12 21:54
@syndinka píše:
X-Lander se mi líbí, ale není moc velký? Myslím jako do auta nebo tak

mám citroen C3 což je celkem prcek a x-move se mi vejde do kufru úplně v pohodě. je i docela lehký. sporťák se pak při skládání nemusí sundavat takže se ušetři další místo za korbičku. syn se narodil v lednu a pořád drandí v korbičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.6.12 21:54

A x-lander má dost velkou korbičku i na fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
29.6.12 21:57

Mám Espiro Atlantic 2011 a maximální spokojenost. Ovšem jediná jeho nevýhoda je že nepruží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368

@Adoušek My máme Muru 4-kolku a byli jsme opravdu hodně spokojení. I dnes bych nevolila jinak. Takže i za mě - doporučuju Maxi-Cosi Mura 4 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
@syndinka píše:
A x-lander má dost velkou korbičku i na fusak?

Maty se vešel s fusakem úplně v pohodě, ale jak říkám narodil se v lednu, ale stejně mám pocit že by se vešel i dýl.

mě hlavně vyhovuje že x-lander je kompatibilní se sedačkou Maxi cosi což je jedna z nejlepších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.6.12 21:59

Tak u toho dorjanu byla skladnost do auta horší. Sportovní sesle se musela sundat a zabrala strašnýho místa. S x-landerem jsem spokojená, že se sporťák jen složí a nic se nemusí sundavat. S korbičkou to zabere místa v kufru víc, ale vejde se nám tak na cesty vždy všechno a to jezdíme 4 + hračky :lol:
Máme fabii combi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4