Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, čekáme miminko na konci listopadu a začínám koukat na kočárky. Měla bych představu - čtyřkolka s aretací koleček a nafukovacími koly, kombinovaný s větší vaničkou, abych tam narvala fusak i deku ( možná i autosedačka s adaptéry), ne moc těžký
něco typu V- Cross, nemáte už některá vyzkoušeno? Děkuji
Ahoj, já mám Maxi-Cosi Mura. Sice 3, ale je i čtyřkolka. Podvozek super, velká nafukovací kola s aretací, prostorná hluboká korbička. Jediné, co mi trochu přijde nevychytané je sportovní sedačka. Autosedačka na to cvaknou jde. Záleží, kolik do něj chceš investovat. Zajdi se podívat někam do obchodu, na netu hrozně klamou obrázky.
Měla jsem X-Lander XA 2008 a teď mám X-move a jsem naprosto spokojená. vzhledově se mi moc líbí a krásně se s ním jezdí!
Ahoj, Já mám Dorjan danny sport prestige butterfly a zatím jsem moc spokojená, teď máme ještě hlubokou korbu, u sporťáku jsem četla že je docela těžkej no tak uvidím dál ale zatím můžu doporučit ![]()
Mám X-Lander 2011 a nemůžu si stěžovat. Malá se narodila v říjnu, celou zimu se mi vlezla do korbičky, do sporťáku šla v půl roce, ale jenom proto, že už chtěla vidět a holt v koribčce se jí už nelíbilo.
Ahoj,
máme dorjan danny sport 3 line. Jsem spokojená, až na:
Ale projede všechno, se skladností na to je, asi jak většina dnešních kočárků a stejně tak s tíhou. Poměr cena kvalita super.
X-Lander se mi líbí, ale není moc velký? Myslím jako do auta nebo tak
U prvního jsme měli Dorjan Danny Sport (přední kola otočná s aretací). Dcera se narodila v listopadu, korbička super, v terénu z kopce moc nedržel rovnováhu, když jsem korbičku vyměnila za sesličku, tak jsem si na konci léta uvědomila, že by se mi do ní nevešla s fusakem a v kombinéze a to byla drobounká. Sporťák byl užší, neměla by tam v zimě pohodlí. Konstrulci má podobnou jako v-cross, jen je to čtyřkolka. Na podzim jsme koupili x-lander xa sporťák + korba a tamten šel pryč. Syn se narodil letos 1.1. a korba s fusakem a s dekou v poho.
Každý kouká jen na velikost korbičky, ale je třeba se podívat i na sporťák, který se z toho udělá, jestli není malý.
Koukám, že kočárky pěkně podražili, od doby, kdy jsme kupovali před 7 lety pro dceru ![]()
@syndinka píše:
X-Lander se mi líbí, ale není moc velký? Myslím jako do auta nebo tak
mám citroen C3 což je celkem prcek a x-move se mi vejde do kufru úplně v pohodě. je i docela lehký. sporťák se pak při skládání nemusí sundavat takže se ušetři další místo za korbičku. syn se narodil v lednu a pořád drandí v korbičce
Mám Espiro Atlantic 2011 a maximální spokojenost. Ovšem jediná jeho nevýhoda je že nepruží…
@Adoušek My máme Muru 4-kolku a byli jsme opravdu hodně spokojení. I dnes bych nevolila jinak. Takže i za mě - doporučuju Maxi-Cosi Mura 4 ![]()
@syndinka píše:
A x-lander má dost velkou korbičku i na fusak?
Maty se vešel s fusakem úplně v pohodě, ale jak říkám narodil se v lednu, ale stejně mám pocit že by se vešel i dýl.
mě hlavně vyhovuje že x-lander je kompatibilní se sedačkou Maxi cosi což je jedna z nejlepších
Tak u toho dorjanu byla skladnost do auta horší. Sportovní sesle se musela sundat a zabrala strašnýho místa. S x-landerem jsem spokojená, že se sporťák jen složí a nic se nemusí sundavat. S korbičkou to zabere místa v kufru víc, ale vejde se nám tak na cesty vždy všechno a to jezdíme 4 + hračky ![]()
Máme fabii combi.